ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، فیلم بر اساس واقعیت و سریال هایی که بر اساس واقعیت ساخته شده اند و فیلم های ایرانی که بر اساس واقعیت ساخته شده اند و فیلم های انگیزشی بر اساس واقعیت و فیلم های بر اساس واقعیت و فیلم هیجانی بر اساس واقعیت و فیلم های ترسناک بر اساس واقعیت و فیلم های ماجراجویی بر اساس واقعیت و فیلم های ایرانی براساس واقعیت و فیلم با موضوع واقعی و فیلم های برتر ایرانی و داستان واقعی فیلم ایرانی را در نم نمک ببینید.

فیلم های ایرانی که بر اساس واقعیت ساخته شده اند

مرور برخی از وقایع اجتماعی و تاریخی ، گاه آزار دهنده اس اما ساخت فیلم هایی با مضمون این واقعیت ها می تواند تا مدتها ذهن مخاطب را درگیر و با آنها همزات پنداری کند. تاکنون فیلم های بسیاری بر اساس واقعیت ساخته شده است که تنها برخی از آنها کارآمد و ماندگار هستند.فیلم های ایرانی که بر اساس واقعیت ساخته شده اندفیلم های ایرانی که بر اساس واقعیت ساخته شده اند

در این بخش از فرهنگ و هنر نم نمک با نم نمک همراه باشید تا فهرستی از فیلمهای جالب توجه و موفق که بر اساس وقایع و شخصیت های تاریخی ساخته شده اند را مرور کنیم.

فیلم شبی که ماه کامل شد

موضوع واقعی : قتل فائزه و برادرش ، همسر و برادرزن عبدالحمید ریگی به دست عبدالمالک و عبدالحمید ریگی

فیلم شبی که ماه کامل شد به کارگردانی نرگس آبیار و با نقش آفرینی هوتن شکیبا ، الناز شاکردوست ، پدرام شریفی و فرشته صدرعرفایی در سال 1397 ساخته شد.

این فیلم داستان عشق بی نظیر عبدالرحیم ریگی به دختری تهرانی به نام فائزه را روایت می کند. اما این عشق دوام چندانی ندارد و با سفر عبدالحمید به خارج و به دنبال آن رفتن فائزه برای یافتن او ، جای خود را به ترس و وحشت می دهد. عبدالحمید که جوانی عاشق پیشه بود اکنون به همراه برادرش یک قاتل حرفه ای شده است.

هوتن شکیبا و الناز شاکردوست در شبی که ماه کامل شد

هوتن شکیبا و الناز شاکردوست در شبی که ماه کامل شد

فیلم ماجرای نیمروز

موضوع واقعی : تورهای سال 1360 به دست گروه مجاهدین پس از برکناری ابوالحسن بنی صدر از ریاست جمهوری

فیلم ماجرای نیمروز به کارگردانی محمدحسین مهدویان و با حضور احمد مهران فر ، مهرداد صدیقیان ، هادی حجازی فر و جواد عزتی در سال 1395 ساخته شد.

این فیلم درباره روزهای پس از برکنار بنی صدر از ریاست جمهوری می پردازد که طرفداران او با سازماندهی مسعور رجوی و موسی خیابانی خود را فدائیان مردم و مجاهدین خلق معرفی کرده و با ایجاد رعب و وحشت به کشتار مردم می پردازند. در ادامه داستان فیلم یک گروه اطلاعاتی مسیول یافتن این دو نفر می شوند تا از اقدامات آنها جلوگیری کنند.

هادی حجازی فر و جواد عزتی در فیلم ماجرای نیمروز

هادی حجازی فر و جواد عزتی در فیلم ماجرای نیمروز

فیلم چهارراه استانبول

موضوع واقعی : آتش سوزی ساختمان پلاسکو و شهادت نزدیک به بیست آتش نشان فداکار

فیلم چهارراه استانبول به کارگردانی مصطفی کیایی و با نقش آفرینی بهرام رادان ، سحر دولتشاهی ، مهدی پاکدل ، محسن کیایی و ماهور الوند در سال 1396 ساخته شد.

این فیلم داستان جوانی به نام احد را روایت می کند که به عنوان کارگر در ساختمان پلاسکو تهران مشغول به کار است. او عاشق دختری به نام لادن است که خانواده اش برای ازدواج با پسرعمویش او را تحت فشار گذاشته اند. لادن از خانه فرار کرده و در محل کار احد پنهان می شود. صبح روز بعد خبر آتش سوزی ساختمان پلاسکو مهمترین خبر در کل ایران می شود و احد به همراه دوستش تلاش می کنند تا راهی برای نجات لادن پیدا کنند.

بهرام رادان ، مهدی پاکدل و محسن کیایی

بهرام رادان ، مهدی پاکدل و محسن کیایی

فیلم 23 نفر

موضوع واقعی : بر اساس اسارت و شکنجه بیست و سه نوجوان در دوران پس از جنگ ایران و عراق

فیلم 23 نفر به کارگردانی مهدی جعفری و با حضور گروهی از بازیگران نوجوان در سال 1397 ساخته شد.

این فیلم ، دوران اسارت هشت سال جنگ تحمیلی ملاصالح قاری و بیست و سه نوجوان را روایت می کند. هنگامی که ملاصالح قاری از دست عراقی ها نجات یافته و وارد ایران می شود به جرم خیانت دستگیر می شود ، اما با تلاش های حاج ابوترابی از نیروهای امنیتی ایران ، بی گناهی او ثابت می گردد.

فیلمهای ایرانی با موضوع واقعی

فیلم درخت گردو

موضوع واقعی : بمباران شیمیایی سردشت و از بین رفتن زندگی مردم آن منطقه

فیلم درخت گردو به کارگردانی محمدحسین مهدویان با نقش آفرینی پیمان معادی ، مینا ساداتی ، مینو شریفی و مهران مدیری در سال 1398 ساخته شد.

این فیلم درباره مردی کُرد به نام قادر است که در سردشت زندگی می کند. با وجود مشکلات جنگ ، اتحاد و مهربانی هنوز در سردشت در جریان است. در دوران جنگ ، سردشت و روستاهای اطراف آن هدف حملات و بمباران های شیمیایی صدام می شود و از آن پس زندگی مردم با خون ، سرفه ، تنگی نفس و تاول عجین می گردد.

پیمان معادی و مهران مدیری در فیلم درخت گردو

پیمان معادی و مهران مدیری در فیلم درخت گردو

فیلم شبهای تهران

موضوع واقعی : قتل های زنجیره ای زنان و دخترات در تهران و شهرهای حومه به دست قاتلی به نام خفاش شب

فیلم شبهای تهران به کارگردانی داریوش فرهنگ در سال 1379 ساخته شد. این فیلم داستان دو دختر دانشجو به نام مینا و شیرین را روایت می کند که با کمک یکی از اطرافیان خود و آبدارچی شرکت درباره قتل های زنجیره ای قاتلی شبیه خفاش شب تحقیق می کنند.

تلاش آنها منجر به تهدیدشان از سوی قاتلین می شود و درنهایت مینا به قتل می رسد. شیرین در پی یافتن شکارچی دختران چشم آبی در می یابد که قاتل همان کسی است که اعتماد کاملی به او داشته است.

میترا حجار ، شقایق فراهانی ، یوسف مرادیان و فرهاد آئیش بازیگران فیلم شبهای تهران هستند.

میترا حجار در فیلم شبهای تهران

میترا حجار در فیلم شبهای تهران

فیلم روز سوم

موضوع واقعی : بر اساس زندگی واقعی خواهر و برادری اهل خرمشهر در روزهای جنگ تحمیلی

فیلم روز سوم به کارگردانی محمدحسین لطیفی با نقش آفرینی پوریا پورسرخ ، باران کوثری ، حامد بهداد و مجید یاسر در سال 1385 تولید شد.

این فیلم درباره جوانی عراقی به نام فواد است که در خرمشهر معلم بوده و عاشق دختری به نام سمیره با بازی باران کوثری است که خانواده دختر مخالفت می کنند.پس از اشغال خرمشهر توسط نیرهای عراق ، سمیره در خانه پنهان شده و متجاوزان تمام خانه ها را محاصره می کنند. نیروهای عراقی توسط فردی سازماندهی می شوند که همان فواد است.برادر سمیره با بازی پوریا پورسرخ ، خواهرش را سه روز در چاله ای مخفی می کند تا در فرصت مناسب فرار کند اما فواد سر می رسد.

پوریا پورسرخ در فیلم روز سوم

پوریا پورسرخ در فیلم روز سوم

فیلم چ

موضوع واقعی : 2 روز از زندگی شهید مصطفی چمران در نبرد پاوه

فیلم چ به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا در سال 1392 با حضور فریبرز عرب نیا ، بابک حمیدیان ، سعید راد و مریلا زارعی ساخته شد.

در این فیلم مصطفی چمران (فریبرز عرب نیا) در اواخر مرداد 1358 و روزگاری که جنگ در کردستان بالا گرفته است از طرف دولت موقت ماموریت پیدا می کند تا برای فرماندهی عملیات و پایان دادن به غائله های پاوه وارد این شهر می شود.

فریبرز عرب نیا در فیلم چ

فریبرز عرب نیا در فیلم چ

فیلم ایستاده در غبار

موضوع واقعی : بخشهایی از زندگی حاج احمد متوسلیان

فیلم ایستاده در غبار به کارگردانی محمدحسین مهدویان با حضور هادی حجازی فر ، امیرحسین هاشمی ، سوده ازقندی و فرهاد فداکار در سال 1394 ساخته شد.

این فیلم به طور کامل به صورت مستند ساخته شده استو در بخشهایی از آن خانواده ، رفقا و همرزمان حاج احمد متوسلیان صحبت می کنند و سخنرانی های او روی بازی هادی حجازی فر است که نقش حاج احمد متوسلیان را بازی می کند.

هادی حجازی فر در فیلم ایستاده در غبار

هادی حجازی فر در فیلم ایستاده در غبار

فیلم ارتفاع پست

موضوع واقعی : ماجرای ربودن هواپیما در 23 آذر 1379 و مسیر اهواز به بندرعباس

فیلم در ارتفاع پست به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا و با حضور حمید فرخ نژاد ، لیلا حاتمی ، گوهر خیراندیش ، مهدی ساکی ، امیر آقایی در سال 1380 ساخته شد.

این فیلم درباره خانواده ای به سرپرستی قاسم بود که ادعا می کرد در بندرعباس کار پیدا کرده است. او خانواده و تعداد زیادی از بستگان خود را سوار هواپیما کرد اما تنها همسرش از قصد ربودن هواپیما خبر داشت.

حمید فرخ نژاد و لیلا حاتمی در فیلم ارتفاع پست

حمید فرخ نژاد و لیلا حاتمی در فیلم ارتفاع پست

فیلم خشم و هیاهو

موضوع واقعی : ماجرای به قتل رسیدن همسر ناصر محمدخانی بازیکن مشهور فوتبال

فیلم خشم و هیاهو به کارگردانی هومن سیدی و نقش آفرینی نوید محمدزاده ، طناز طباطبایی ، رعنا آزادی ور و سعید چنگیزیان در سال 1394 ساخته شد.

این فیلم داستان زندگی خواننده ای مشهوربه نام خسرو را روایت می کند که عاشق همسرش است اما به دلیل ارتباط زیاد با طرفداران و مخاطبان خود با دختری به نام حنا آشنا می شود. خسرو عاشق حنا شده و می خواهد که زن اول خوود را طلاق دهد اما همسر اولش به قتل می رسد. این فیلم شباهت بسیاری با پرونده قتل همسر ناصرمحمدخانی دارد.

طناز طباطبائی و نوید محمدزاده در فیلم خشم و هیاهو

طناز طباطبائی و نوید محمدزاده در فیلم خشم و هیاهو

فیلم لانتوری

موضوع واقعی : زندگی دختری به نام آمنه بهرامی که خواستگار پس از شنیدن جواب منفی او ، بر صورتش اسید پاشید

فیلم لانتوری به کارگردانی رضا درمیشیان و با نقش آفرینی نوید محمدزاده ، مرم پالیزبان ، باران کوثری ، مهدی کوشکی و بهرام افشاری در سال 1394 تولید شد.

این فیلم درباره پسر جوانی به نام پاشا است که سردسته یک باند تبهکارانه لانتوری و عاشق دختری به نام مریم است.مریم بارها و بارها پاشا را به به دلیل علاقه بسیار باعث مزاحمت او می شود از خو می راند. پاشا پس از تلاشهای ناکام برای جلب رضایت مریم ، تصمیم می گیرد که روی صورت او اسید بپاشد. مریم که زیبایی خود را از دست داده است تنها قصاص می خواهد.

باران کوثری و نوید محمدزاده در فیلم لانتوری

باران کوثری و نوید محمدزاده در فیلم لانتوری

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن