ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، مسابقه سیم آخر و مسابقه سیم آخر رضا رشیدپور و مجری مسابقه سیم آخر و نحوه شرکت در مسابقه سیم آخر و حواشی مسابقه سیم آخر و زمان پخش مسابقه سیم آخر و توقف ساخت مسابقه سیم آخر و جنجال مسابقه سیم آخر و تکرار مسابقه سیم آخر در نم نمک.

مسابقه سیم آخر رضا رشیدپور با الگوی خارجی

مسابقه تلویزیونی «سیم آخر» با اجرای رضا رشیدپور و تهیه کنندگی و کارگردانی محمدرضا رضائیان است.نحوه شرکت در مسابقه سیم آخر رضا رشیدپور + شرایطنحوه شرکت در مسابقه سیم آخر رضا رشیدپور + شرایط

زمان پخش
  • هر پنجشنبه و جمعه ساعت 22:30 از شبکه سه سیما

این مسابقه تلویزیونی پیش از این با نام «بمب» مطرح شده بود و حالا با تغییر نام به «سیم آخر» از امشب 15 آبان روی آنتن می رود.

«سیم آخر» برگرفته از یکی از مسابقات پربیننده دنیاست که پیمان قانع طراح دکور و مدیر هنری و حمید مراوندی مجری طرح آن به شمار می رود و جدیدترین برنامه تلویزیونی شبکه سه سیماست.

رضا رشیدپور و محمد رضائیان در مسابقه سیم آخر

رضا رشیدپور و محمد رضائیان در مسابقه سیم آخر

سایر عوامل

فرزاد فرخ خواننده جوان موسیقی پاپ تیتراژ برنامه بمب رضا رشیدپور را خوانده است.

حمید مراوندی مجری طرح و پیمان قانع طراح دکور و مدیر هنری پروژه است.

محمدرضا رضائیان تهیه کننده این مسابقه است.

درباره مسابقه سیم آخر

مسابقه سیم آخر در واقع یک مسابقه اطلاعات عمومی است مثل مسابقه ای که محمد رضا گلزار در شبکه 3 اجرا می کرد و در نهایت متوقف شد. در مسابقه سیم آخر ، یک تیم 3 نفره باید تلاش کند که با پاسخ درست به سوالات ، بمب هر مرحله را خنثی کرده و امتیاز و جایزه بیشتری را نصیب خود نماید.

در هر قسمت مسابقه سیم آخر ، چند تیم 3 نفره به شکل جدا فعالیت دارند. رقیب هر تیم 3 نفره در واقع 7 بمب مسابقه بوده که باید تلاش شود در هر مرحله با پاسخ درست به سوال مربوطه به هر بمب ، آن را خنثی کند. سوال هر بمب ، به صورت چند گزینه ای بوده و فقط یکی از گزینه ها نادرست است. هر سوال ، چند پاسخ صحیح داشته و فقط یک پاسخ نادرست دارد.

حداکثر مجموع امتیازها تا مرحله 6، 25000 امتیاز و در مرحله هفتم مسابقه سیم آخر ، مگا بمب هست که 100 هزار امتیاز دارد. هر 1000 امتیاز در مسابقه سیم آخر معادل 6 میلیون ریال است.

رضا رشیدپور در مسابقه سیم آخر

رضا رشیدپور در مسابقه سیم آخر

قوانین مسابقه سیم آخر
  • در هر قسمت چند تیم سه نفره به شکل جدا شرکت می کنند.
  • رقیب هر تیم سه نفره ، 7 بمب مسابقه است که باید سعی کنند در هرمرحله با پاسخ صحیح به سوال مربوط به هر بمب ، آن ها را خنثی کنند.
  • تیم سه نفره در جایگاهی قرار می گیرند که سه چراغشان سبز است. هر چراغ سبز برای یک عضو تیم است و به نشانه امکان شرکت در هر مرحله و پاسخ به سوال است. با پاسخ اشتباه این چراغ قرمز می شود
  • سوال هر بمب ، به شکل چند گزینه ای است و فقط یکی از گزینه ها نادرست است. یعنی هر سوال این مسابقه چند پاسخ صحیح دارد و فقط یک پاسخ نادرست.
  • سوال های بمب از این حوزه ها انتخاب می شود : علوم اسلامی و قرآنی/زبان و ادبیات فارسی/ افتخارات ملی/جانورشناسی/ ریاضیات/ جغرافیا/ ورزش /تاریخ/ هنر/ شیمی/ فیزیک و…
  • هر گزینه پاسخ در نمایشگر با یک رنگ متفاوت مشخص شده است و به یک سیم با همان رنگ در بمب مرتبط است .
  • شرکت کننده ها باید در زمان مشخص ، فقط سیم های گزینه های درست را قطع کنند و در پایان فقط سیم گزینه نادرست باقی مانده باشد. اگر سیم گزینه نادرست قطع شود ، بمب منفجر می شود.
  • قبل از شروع هر مرحله ، حوزه آن سوال روی نمایشگر اعلام می شود و تیم انتخاب می کند که کدام یک از اعضا برای پاسخ به سوال و خنثی کردن بمب این مرحله جلو برود و کنار بمب بایستد.
  • ابتدا گزینه ها یک به یک روی نمایشگر ظاهر می شود و مجری از شرکت کننده می خواهد سوال این مرحله را حدس بزند)حدس درست یا نادرست تاثیری در روند مسابقه ندارد و فقط برای آماده شدن ذهنی شرکت کنندگان است(
  • بعد از ظاهر شدن سوال ، تایمر فعال می شود و به شکل معکوس تا پایان زمان آن مرحله شروع به شمارش می کند. 11. شرکت کننده باید به سرعت گزینه های درست را یک به یک تشخیص بدهد و سیم مربوط به آن را قطع کند .
  • وقتی شرکت کننده یک سیم را قطع می کند ، تایمر به طور موقت متوقف می شود و بعد از سه ثانیه ، نتیجه درست یا نادرست روی نمایشگر ظاهر می شود)همزمان صدای شمارش معکوس و درست یا نادرست بودن پاسخ در استودیو شنیده می شود(.
  • اگر سیم درست قطع شده باشد ، تایمر دوباره شروع به کار می کند و شرکت کننده باید به سرعت بقیه سیم های درست را قطع کند .
  • اگر شرکت کننده همه سیم های درست را در زمان مشخص شده قطع کند ، بمب منفجر نمی شود و امتیاز آن مرحله به بانک امتیاز تیم اضافه می شود
  • اگر شرکت کننده سیم نادرست را قطع کند یا قبل از قطع کردن همه سیم های درست ، زمان تمام شود ، بمب منفجر می شود و محتوای رنگی داخل بمب به همه جای استودیو و شرکت کننده ها پخش می شود.
  • امتیاز این مرحله از دست می رود و شرکت کننده هم حذف می شود)چراغ سبز جایگاهش قرمز می شود(و دیگر تا مرحله هفتم امکان شرکت در مسابقه را ندارد.
  • شرکت کننده ها و مجری از عینک محافظ استفاده می کنند و تماشاگران ردیف های جلو هم عینک و کاور محافظ روی لباس هایشان می پوشند.
  • هر شرکت کننده تا قبل از مرحله هفتم حداقل باید برای پاسخ به سوال های یک مرحله و خنثی کردن یک بمب اقدام کند .
  • اگر هر سه شرکت کننده تا قبل از پایان مرحله ششم ، حذف شوند ، تیم هیچ جایزه ای نمی گیرد و امتیازهایش در بانک از دست می رود.
  • اگر بعد از مرحله ششم ، یک شرکت کننده از تیم باقی مانده باشد ، تیم باید تصمیم بگیرد که همین جا مسابقه را ترک کند و بر اساس مجموع امتیازهایش تا این مرحله جایزه بگیرد یا سوال هفتم را پاسخ بدهد و مگابمب را خنثی کند.
  • مجری حوزه سوال هفتم را به شرکت کننده ها اعلام می کند تا بتوانند راحت تر برای ماندن یا رفتن تصمیم بگیرند.
  • سوال مگابمب ، ده گزینه دارد با 7 پاسخ درست و سه پاسخ نادرست و 91 ثانیه زمان پاسخگویی.
  • در این مرحله هر سه عضو تیم مشارکت می کنند) فارغ از اینکه قبلا حذف شده باشند یا نه(و هر سه کنار بمب می ایستند. یک نفر سیم ها را قطع می کند و دو نفر دیگر مشورت می دهند .
  • اگر تیم مگابمب را خنثی کند ، معادل چهاربرابر مجموع امتیازهایشان تا این مرحله جایزه می گیرند. اگر بمب را خنثی نکنند ، معادل نصف امتیازهایشان تا این مرحله را جایزه می گیرند.

نحوه شرکت در مسابقه سیم آخر

شرایط شرکت کنندگان برای مسابقه سیم آخر

شرکت کنندگان برای حضور در مسابقه سیم آخر ، باید در مسابقه های انتخابی سیم آخر بر اساس ارائه های هفتگی شرکت کنند. هر هفته5 ارائه آگاهی محور کوتاه در حوزه های مختلف از شبکه سوم و اپلیکیشن روبیکا پخش می شود .در این ارائه ها ، یک چهره علمی فرهنگی دانشگاهی یکی از موضوعات مختلف دنیای علم و فرهنگ و هنر و … را به زبان ساده برای مخاطبان عمومی توضیح می دهد .

هر شب بر اساس این ارائه که فیلم آن قبلا پخش شده و در اختیار شرکت کنندگان است ، یک مسابقه 10سوالی در زمانی مشخص به شکل آنلاین برگزار می شود .

هر ده سوال سه گزینه ای از موضوع ارائه انتخاب می شوند ولی ممکن است پاسخ بعضی سوال ها لزوما در ارائه توضیح داده نشده باشد و بر اساس اطلاعات عمومی مرتبط با آن موضوع باشد. در صورت پاسخ اشتباه ، شرکت کننده از دور مسابقه آن شب حذف می شود و فقط امتیاز تا آن سوال رامی گیرد.

کسانی که در پنج مسابقه هر هفته بیشترین امتیاز را کسب کرده باشند ، وارد مرحله مصاحبه حضوری برای شرکت در مسابقه سیم آخر می شوند برای کسانی که هر هفته پیوسته در مسابقه انتخابی شرکت می کنند ، در دوره هایی مشخص بر اساس امتیاز مجموع برای شرکت در مصاحبه حضوری دعوت می شود.

شرکت کنندگانی که مرحله مصاحبه حضوری را با موفقیت پشت سربگذارنند ، برای حضور در مسابقه باید یک تیم سه نفره معرفی کنند)دو نفر علاوه بر خودشان

اعضای تیم باید این شرایط عمومی را داشته باشند : سن همه اعضای تیم باید 17 سال به بالا باشد . در صورت حضور آقایان و بانوان ، حداقل یک محرم در تیم حضور داشته باشد.

عکسهای مسابقه سیم آخر

عکسهای مسابقه سیم آخر

جایزه مسابقه سیم آخر

مبلغ جایزه به شکل کمک هزینه آموزشی تحصیلی اهدا می شود و باید صرف هزینه های آموزشی خود شخص یا اعضای درجه یک خانواده شود. هزینه های آموزشی تحصیلی می تواند شامل موارد زیر باشد :

  • شهریه مراکز آموزشی مثل مدارس ، دانشگاه و…
  • شهریه دوره های آموزشی
  • خرید تجهیزات آموزشی مثل لپ تاپ ، تبلت ، مودم و…
  • مبلغ جایزه در اختیار بانک مرتبط با برنامه و شبکه سوم قرار می گیرد و برندگان با ارائه نامه معرفی از سمت شبکه و فاکتورهای مرتبط با هزینه های آموزشی ، جایزه را دریافت می کنند.
  • مدت زمان استفاده از جایزه ، یک سال پس از صدور نامه معرفی است و بعد از گذشت این زمان ، جایزه مسترد می شود.

اسپانسر مسابقه سیم آخر ، اپ روبیکا است که اسپانسر مسابقه عصرجدید احسان علیخانی نیز محسوب می شود. باید منتظر ماند تا ببینیم فرجام سیم آخر نیز فرجام «برنده باش» خواهد بود یا خیر.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(3 رای)
73.4%

نظر دادن