علت فوت و درگذشت ایرج جمشیدی روزنامه نگار روزنامه آسیا

علت فوت و درگذشت ایرج جمشیدی روزنامه نگار روزنامه آسیا

در این مطلب جدید در سال 1405 و سال 2026 ، ایرج جمشیدی و فوت ایرج جمشیدی و بیماری ایرج جمشیدی و علت فوت و درگذشت ایرج جمشیدی روزنامه نگار روزنامه آسیا و اخبار ایرج جمشیدی و حواشی ایرج جمشیدی و ایرج جمشیدی کیست و ایرج جمشیدی کجاست و چه خبر از ایرج جمشیدی و ایرج جمشیدی اهل کجاست و ایرج جمشیدی در بیمارستان و علت مرگ ایرج جمشیدی و درگذشت ایرج جمشیدی در نم نمک.

علت فوت و درگذشت ایرج جمشیدی روزنامه نگار روزنامه آسیا

ایرج جمشیدی در بامداد 5 بهمن 1402 پس از گذراندن دوره ای بیماری ، در بیمارستانی در تهران در سن 74 سالگی درگذشت.علت فوت و درگذشت ایرج جمشیدی روزنامه نگار روزنامه آسیاعلت فوت و درگذشت ایرج جمشیدی روزنامه نگار روزنامه آسیا

رحمت الله جمشیدی لاریجانی متولد 1328 معروف به ایرج جمشیدی ، روزنامه نگار ، مدیرمسئول سابق روزنامه اقتصادی آسیا ایرانی بود.

جمشیدی پیش از انقلاب در مجله های جوان ، زن روز و تهران مصور ، و همچنین رادیو تهران و تلویزیون ملی ایران سابقه فعالیت روزنامه نگاری داشت. جمشیدی یکی از دوازده عضو یک گروه مطالعات مارکسیستی تشکیل شده از شعرا ، نویسندگان و فیلمسازان بود که به اتهام تلاش برای گروگان گیری رضا پهلوی ، ولیعهد ایران ، در مهر 1352 از سوی ساواک دستگیر شدند.

جمشیدی ابتدا دبیر سرویس اقتصادی روزنامه ابرار بود و ابرار اقتصادی را به طور مجزا از این روزنامه منتشر کرد که به پرفروش ترین روزنامه اقتصادی ایران تبدیل شد.

همسر و فرزندان

دکتر ساقی باقری نیا ، صاحب امتیاز و مدیر مسئول روزنامه آسیا ، همسر ایرج جمشیدی است.

نظرات
نظرات