ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، طرز تهیه کفیر و طرز تهیه ماست کفیر و طرز تهیه دوغ کفیر و کفیر چیست و از کجا تهیه می شود و طرز تهیه قارچ کفیر و قارچ کفیر دیجی کالا و طرز تهیه ماست کفیر نی نی سایت و قارچ کفیر عطاری و طرز تهیه کفیر در طب سنتی در نم نمک.

طرز تهیه کفیر در طب سنتی

کفیر از طریق تخمیر شیر توسط دانه های کفیر و کشت های کفیر تولید می شود. از انواع شیرهای گاو ، بز ، گوسفند ، نارگیل ، برنج ، سویا و کاکائو ساخته می شود. معیارهای زیادی برای انتخاب شیر وجود دارد. مانند؛ پاستوریزه ، پرچرب ، کم چرب ، سرشیر یا بدون چربی بودن شیر. اما به علت مزایای زیاد شیر بز ، این شیر بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.طرز تهیه کفیر(ماست و دوغ) در طب سنتیطرز تهیه کفیر(ماست و دوغ) در طب سنتی

طرز تهیه کفیر در طب سنتی

فرآوری سنتی

در فرآوری سنتی ، کفیر با اضافه کردن دانه های کفیر درست می شود. ابتدا شیر خام را می جوشانند و تا 20-25 درجه سانتیگراد سرد می کنند و 10-20% (عموماً 5%) دانه کفیر به آن اضافه می کنند. بعد از یک دوره تخمیر 18-24 ساعته ، در دمای 20-25درجه سانتیگراد دانه های کفیر توسط فیلتر و یک صافی از شیر جدا می شوند و سپس خنک شده و در دمای سرد نگهداری می شود. کفیر را در دمای 4 درجه سانتیگراد قرار می دهند تا پس از مدتی آماده مصرف می شود.

فرآوری صنعتی

در مرحله اول هموژنیزه کردن شیر ، تا 8% ماده خشک انجام می شود و در ادامه شیر در دمای 90-95درجه سانتیگراد به مدت 5-10 دقیقه حرارت داده می شود (پاستوریزاسیون) ، سپس شیر را تا دمای 18-24 درجه سانتیگراد سرد کرده و با 2-8% محیط کشت کفیر (استارتر باکتری) در تانک ، تلفیق می کنند که عمل تخمیر از 18-24 ساعت انجام می شود. در ادامه ، لخته حاصله توسط پمپ جدا شده و در بطری ها توزیع می شود. پس از عمل آوری در دمای 12-24 درجه سانتیگراد یا 10-30 درجه سانتیگراد به مدت 24 ساعت کفیر در دمای 4 درجه سانتیگراد نگهداری می شود.

طرز تهیه کفیر در طب سنتی

کفیر ، نوشیدنی غیرطبیعی تخمیری حاصل از شیر است که از کوه های قفقاز در روسیه سرچشمه گرفته است.

در روسیه به منظور معالجه یا جلوگیری از بعضی بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد. از لحاظ درمان شناسی و تغذیه ای ، سرآغاز مصرف آن در بعضی از مناطق جهان ، آسیای جنوب غربی ، اروپای شمالی و شرقی ، آمریکای شمالی و ژاپن بوده است. مصرف کفیر در جمهوری های شوروی سابق ، مجارستان و هلند سال های زیادی است که توسعه یافته و در سوئد ، نروژ ، آلمان و فنلاند به خوبی شناخته شده و در مصر ، استرالیا و برزیل به خوبی و در آمریکا و ژاپن به طور چشمگیری رشد داشته است.

براساس پاره ای از فرضیات ، کفیر اولین بار توسط چوپانان عشایر قفقازی و بر اثر تخمیرشدنِ شیر تازه ای که در ظرف چرمیِ خود حمل می کردند کشف شد. اما پیش از آن نیز ، در کوه های قفقاز ، کفیر به داشتن خواص درمانی نسبت داده می شد.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن

1 نظر

  • دکتر شیلا همت یار استاد تغذیه دانشگاه تهران پنج شنبه, 23 فروردين 1403 01:21 توسط دکتر شیلا همت یار استاد تغذیه دانشگاه تهران

    چرا مردم قفقاز از طول عمر بیشتری برخوردار هستند؟ برای آنکه به طور سنتی از دوغ و ماست و پنیر کفیر استفاده میکنند . کفیر روی سلامت جامعه بشری اثر میکند