وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به جزئیات اجرایی طرح گفت : از این پس ، در هر ماه به ازای هر نفر یک میلیون تومان اعتبار کالابرگ به خانوارها تعلق می گیرد.
افزایش 1 میلیونی یارانه اجرایی شد
احمد میدری شامگاه شنبه - 13 دی 1404 در گفت و گوی تلویزیونی درباره جزئیات طرح جدید دولت برای تخصیص کالابرگ الکترونیک با بیان اینکه کالابرگ مشمولان - حدود 80 میلیون نفر - امشب واریز می شود و شهروندان می توانند از هفته بعد از کالا برگ خود در فروشگاه های مشخص شده خرید کنند ، افزود : هدف این طرح با هدف حفظ قدرت خرید مردم صورت می گیرد.![]()
وی با یادآوری اینکه طرح کالابرگ الکترونیکی در راستای سیاست های مورد توافق دولت و مجلس و در چارچوب اسناد بالادستی از این هفته به اجرا درمی آید ، توضیح داد : در این سیاست جدید ، یارانه کالاهای اساسی که پیش از این در انتهای زنجیره به واردکنندگان و تولیدکنندگان پرداخت می شد ، از این پس مستقیماً و به طور ماهانه به مصرف کنندگان اختصاص می یابد.
وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به جزئیات اجرایی طرح گفت : از این پس ، در هر ماه به ازای هر نفر یک میلیون تومان اعتبار کالابرگ به خانوارها تعلق می گیرد. این طرح تنها یک اقدام مستقل نیست ، بلکه جزئی از بسته جامع سیاستی دولت برای بهبود معیشت مردم به شمار می رود.


![چهره های متولد و درگذشته 20 مرداد [عکس و بیوگرافی]](/images/up/235/496.jpg#joomlaImage://local-images/up/235/496.jpg?width=290&height=290)
![بیوگرافی بازیگران سریال کوری [داستان و نقش]](/images/up/232/337.jpg#joomlaImage://local-images/up/232/337.jpg?width=290&height=290)

![بیوگرافی بازیگران فیلم غریزه [داستان و نقش]](/images/up/219/658.jpg#joomlaImage://local-images/up/219/658.jpg?width=290&height=289)
![بیوگرافی بازیگران فیلم زن و بچه [داستان و نقش]](/media/k2/items/cache/ad6006e235a6d3bff8a4bd99d46a36fa_XL.jpg)




















