ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه از تمدید یک هفته ای برای دریافت سود سهام عدالت متوفیان در سال 1402 خبر داد.

فرصت دریافت سود سهام عدالت متوفیان تمدید شد  

به گزارش نم نمک ، محمد باغستانی اظهار کرد : وراث متوفیان سهام عدالت حداکثر تا روز 17 اسفندماه جاری فرصت دارند تا با ثبت نام در سامانه میراث در فهرست دریافت کنندگان سود سهام عدالت سال 1402 قرار گیرند.خبر فوری تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان(1403)خبر فوری تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان(1403)

وی افزود : وراث متوفیان سهام عدالت با مراجعه به شعب شرکت های «کارگزاری های منتخب یا بانک های ملی ایران ، ملت ، پارسیان و تجارت» می توانند فرایند ثبت نام خود را در سامانه میراث انجام دهند.

باغستانی در خصوص زمان واریز مرحله دوم سود سهام عدالت گفت : سازمان بورس و اوراق بهادار و شرکت سپرده گذاری مرکزی مکاتبات لازم را با شرکت های سرمایه پذیر سهام عدالت انجام داده تا شرایط برای واریز سود در روزهای پایانی سال مهیا شود.

مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی افزود : حدود یک میلیون سهامدار سهام عدالت همچنان با مشکل شماره شبای معتبر بانکی روبرو هستند که این افراد می توانند با ثبت نام و یا به روز رسانی اطلاعات خود در سامانه سجام (Sejam.ir) در فرایند دریافت سود قرار بگیرند.

نحوه انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث

این گزارش می افزاید ، با راه اندازی سامانه «میراث» در 15 آبان ماه سال جاری از سوی شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه که با حضور مجید عشقی ، رئیس سازمان و بورس و اوراق بهادار در حاشیه نمایشگاه کیش اینوکس رونمایی شد ، انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث تسهیل شد.

افزون بر این ، یکی از وراث که حتما باید سجامی شده باشد در ابتدا باید به درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه به آدرس «ddn.csdiran.ir» وارد شوند و در گام بعدی با ورود به بخش «امور سهام عدالت متوفی» و با وارد کردن کدملی و تاریخ تولد متوفی در بخش «استعلام نوبت تشکیل پرونده» نسبت به زمان فرارسیدن تشکیل پرونده و نوع دارایی متوفی آگاهی لازم را کسب کرده ، پس از آن در صورت تائید زمان تشکیل پرونده می توانند به هر یک از دفاتر کارگزاری و بانک های منتخب مراجعه کنند و در پایان نیز پس از تشکیل پرونده در یکی از دفاتر ، امکان پیگیری پرونده از طریق بخش «استعلام وضعیت پرونده» در درگاه یکپارچه برای تمامی وراث ، قابل مشاهده خواهد بود.

مدارک لازم برای تشکیل پرونده

برپایه گزارش سنا ، وراث پیش از مراجعه به دفاتر کارگزاری یا شعب بانک های مورد تایید سپرده گذاری مرکزی و تسویه وجوه باید به یکی از دفاتر اعلام شده ، نسبت به ارائه مدارک ذیل اقدام کنند :

1- تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی

2- اصل یا تصویر برابر با اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمامی وراث تعیینی در گواهی حصر وراثت (با این توضیح که رسید متقاضی کارت ملی و یا گواهی شماره ملی ممهور به مهر سازمان ثبت احوال می تواند جایگزین کارت ملی باشد.)

3- اصل یا تصویر برابر با اصل گواهی حصر وراثت متوفی (شایان ذکر ا ست در صورتی که مادر در عداد وراث باشد؛ مستنبط از بند ب ماده 892 قانون مدنی جهت کنترل حاجب ، صفحات شناسنامه مربوط به تعداد فرزندان پدر و مادر متوفی نیز الزامی است.)

4- در صورتی که متوفی دارای وصیت نامه رسمی باشد که در گواهی حصر وراثت نیز به آن اشاره شده است ، ارائه اصل یا تصویر برابر با اصل وصیت نامه نیز ضروری است.

سامانه سجام چیست؟ 

در بخش دیگر این گزارش آمده است ، سجام یک سامانه زیر ساختی برای شناسایی مشتریان برای ورود به باشگاه بزرگ بازار سرمایه است که تمام فعالان این بازار اعم از «سرمایه گذاران ، مشتریان و مدیران نهادها» در این سامانه ، فقط یک بار برای همیشه اطلاعات خود را در آن ثبت خواهند کرد و پس از احراز هویت حضوری و غیر حضوری قادر به دریافت خدمات مبتنی بر داده های تایید شده خواهند بود.

از طریق این سامانه اطلاعات هویتی ، شماره حساب ، شماره موبایل ، آدرس الکترونیکی و اقامت دایمی فرد ثبت می شود و از آن به بعد هیچ نهاد مالی نیازی به دریافت مجدد اطلاعات آن سهامدار را ندارد. سهامداران می توانند با مراجعه به سایتwww.Sejam.ir ثبت نام و احراز هویت سجام را به صورت الکترونیکی انجام دهند.

گفتنی است ، ارائه تمامی خدمات انتقال سهام عدالت به وراث توسط بانک ها و کارگزاری های منتخب کاملاً رایگان بوده و نیازی به پرداخت هیچ گونه وجهی نیست.

  • تاریخ: یکشنبه, 13 اسفند 1402
  • برگرفته از: ایسنا

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن