ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

صبح امروز خبری از یکی از مسوولان شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منتشر شد که بر اساس آن سهمیه بنزین خودروهای اینترنتی قطع شده است ، موضوعی که مربوط به چند ماه گذشته بوده و به تخصیص اعتبار نقدی بر اساس پیمایش مسافت مربوط بوده است.

ماجرای قطع سهمیه بنزین تاکسی های اینترنتی چیست؟

به گزارش نم نمک ، بعد از اتفاقات سال 1398 دولت وقت تصمیم گرفت برای حمایت از برخی صنوف به تاکسی های اینترنتی بر اساس پیمایش و میزان مصرف بنزین سهمیه سوخت تخصیص دهد. به عبارت دیگر شخص با استفاده از کارت سوخت شخصی سوخت گیری را انجام می داد و بعد از آن بر اساس پیمایش و میزان مصرف بنزین مابه التفاوت قیمت بنزین آزاد و بنزین سهمیه ای را به صورت نقدی دریافت می کرد.خبر جدید سهمیه بنزین تاکسی های اینترنتی اسنپ و تپسیخبر جدید سهمیه بنزین تاکسی های اینترنتی اسنپ و تپسی

این مبلغ هر چند ماه یکبار و به خودروهایی که وزارت کشور آن ها را به عنوان خودرو اینترنتی تعیین کرده بود تخصیص می یافت ، در واقع تعیین تکلیف در این رابطه تنها بر عهده وزارت کشور بود و وزارت نفت نقشی در این رابطه نداشت.

به عبارت دیگر دولت مبلغی را تعیین می کرد و بعد از پیمایش مسافت و میزان مصرف بنزین این اعتبار به شخص تعلق می گرفت. طبق اطلاع ایسنا از مهرماه سال گذشته دیگر به تاکسی های اینترنتی سهمیه داده نشده است و این موضوع مربوط به حال حاضر نیست.

سهمیه خودروهای تک سوز فعال در تاکسی های اینترنتی به ازای هر 100 کیلومتر 8.75 لیتر بنزین بود که تا سقف 300 لیتر در اختیار خودروهای اینترنتی قرار می گرفت. خودروهای دوگانه سوز به ازای هر 100 کیلومتر 5.25 لیتر بنزین ، اعتبار سهمیه سوخت داشتند که تا سقف حداکثر 180 لیتر در ماه در اختیارشان قرار می گرفت.

چندین ماه است که دیگر تاکسی های اینترنتی از این سهمیه استفاده نمی کنند و مانند سایر خودروها هر ماه یک سهمیه 60 لیتر با نرخ 1500 تومان و یک سهمیه آزاد 100  لیتر به نرخ 3000 تومان دریافت می کنند.

  • تاریخ: سه شنبه, 21 فروردين 1403
  • برگرفته از: ایسنا

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن