ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، عوارض خروج از کشور و نحوه پرداخت عوارض خروج از کشور و عوارض خروج از کشور برای ترکیه و عوارض خروج از کشور اربعین و پرداخت آنلاین عوارض خروج از کشور و عوارض خروج از کشور برای عراق و سامانه پرداخت عوارض خروج از کشور و استعلام عوارض خروج از کشور و عوارض خروج از کشور سداد در نم نمک.

عوارض خروج از کشور 520 هزار تومان برای هر نفر

بر اساس لایحه بودجه سال جاری ، عوارض خروج از کشور برای هر نفر 520 هزار تومان تعیین شد که 120 هزار تومان نسبت به سال قبل افزایش یافته است.عوارض خروج از کشور سال 1403 چقدر است؟ [نحوه پرداخت]عوارض خروج از کشور سال 1403 چقدر است؟ [نحوه پرداخت]

به گزارش نم نمک ، طبق جدول تعرفه های درآمدهای دولت ، عوارض خروج از کشور برای هر نفر در سال جاری در سفر اول 520 هزار تومان تعیین شده است. البته عوارض خروج از کشور برای سفر دوم به میزان 50 درصد و سفرهای سوم و بیشتر به میزان 100 درصد افزایش خواهد یافت. گفتنی است عوارض خروج از کشور برای هر نفر در سال گذشته در سفر اول 400 هزار تومان تعیین شده بود. بر این اساس عوارض خروج از کشور برای هر نفر نسبت به سال قبل 30 درصد افزایش یافته است.

همچنین پیش بینی شده درآمد دولت از محل عوارض خروج از مرزهای کشور 4362 میلیارد تومان باشد که نسبت به رقم 3431 میلیارد تومانی در لایحه بودجه سال قبل 27.1 درصد افزایش داشته است.

همچنین عوارض خروج زائرین حج تمتع ، عمره برای هر نفر 172 هزار تومان تعیین شده که نسبت به رقم 132 هزار تومان در سال گذشته 40 هزار تومان ، معادل 30.3 درصد ، بیشتر شده است.

عوارض خروج هوایی برای زائرین عتبات عالیات 45 هزار تومان و عوارض خروج زمینی و دریایی نیز برای این مسافران 15 هزار تومان تعیین شدهکه نسبت به سال گذشته تغییر نکرده است.

عوارض خروج از کشور برای کودکان

به طور کلی تفاوتی بین عوارض خروج از کشور کودکان با سایر مسافران وجود ندارد و نرخ آن یکسان است؛ این عوارض شامل کودکان زیر 2 سال نیز شده و به ازای هر فرد با کدملی و بلیط پرواز محاسبه می شود.


اگر در یکی از دسته‌بندی‌های زیر قرار بگیرید از پرداخت عوارض خروج معاف هستید:

  • افرادی که به واسطه شغل‌شان مدام در سفر هستند، مثلاً خدمه پرواز یا افرادی که در کشتی کار می‌کنند. (تصور کنید اگر قرار بود هر بار این هزینه را پرداخت کنند، چقدر از درآمدشان کم می‌شد.)
  • افرادی که نقش سیاسی در کشور دارند و برای امور کار کشور به سفر می‌روند.
  • جانبازان و همچنین افرادی که مجوز درمان در خارج از کشور را دارند.
  • ایرانیانی که ویزای کاری دارند و مقیم خارج از کشور هستند. (در صورت نیاز به دریافت ویزای کاری و اینکه این نوع از ویزا به چه افرادی تعلق می‌گیرد، می‌توانید از مشاوران لتسگو یونی در این زمینه راهنمایی دریافت نمایید)
  • در برخی از مواقع، افرادی که در زمان اربعین، قصد ورود به کشور عراق را داشته باشند. (در هر سال باید استعلام لازم را بگیرید)
  • اگر از طرفداران سایت مهاجرت تحصیلی لتسگو یونی باشید، این را هم بهتر است بدانید، افرادی که به منظور ادامه تحصیل قصد خروج از کشور را دارند و ویزای تحصیلی دارند، از پرداخت عوارض خروج معاف هستند و تنها زمانی شامل حالشان خواهد شد که در مدت کمتر از 3 ماه از ورود مجدد، قصد خروج داشته باشند.

اگر مرز نشین هستید، یا قصد زیارت اعتبات عالیات را دارید، فقط هزینه یک بار در سال را پرداخت خواهید کرد و برای تعدد سفر، لازم به پرداخت مجدد نیست که البته این مورد نیز در هر سال ممکن است تغییر کند و نیاز به استعلام خواهد داشت.

بهتر است بدانید، نوزادان نیز شامل هزینه عوارض خروج هستند و برای آنها نیز باید پرداخت شود. اما چگونه؟ در ادامه نحوه پرداخت را خدمتتان توضیح می‌دهیم.

پرداخت عوارض خروج از کشور

در روزهای ابتدایی اجرای این طرح، فقط از داخل فرودگاه امکان آن وجود داشت که مسافران پرداخت خود را برای عوارض خروج انجام دهند، اما در حال حاضر علاوه بر دستگاه‌های حاضر در فرودگاه، چندین راه وجود دارد که بنابر راحتی خودتان، می‌توانید یکی از سامانه‌های پرداخت عوارض خروج را انتخاب نمایید:

  • سامانه سداد به نشانی sadadpsp.ir یا اپلیکیشن ایوا که پس از ورود به هر یک، می‌توانید از طریق منو بخش خدمات، وارد بخش پرداخت عوارض خروج شوید و اطلاعات لازم از جمله شماره موبایل، نوع سفر و کد ملی را وارد نمایید و نسبت به پرداخت عوارض خروج اقدام نمایید.
  • کیوسک و دستگاه POS بانک ملی ایران. در نظر داشته باشید، با ورود به سایت بانک ملی ایران و ورود به بخش پرداخت عوارض خروج ، پس از کلیک، به سامانه سداد منتقل خواهید شد و عملاً همان مورد بالا می‌شود.
  • پرداخت عوارض خروج از طریق سایت عملیات الکترونیک مالیات بر ارزش افزوده evat.ir
  • مراجعه حضوری به بانک ملی ایران (باتوجه به وجود روش‌های آنلاین، جهت صرفه‌جویی در وقت، این روش توصیه نمی‌شود)

سامانه پرداخت عوارض خروج از کشور

به نظر می‌رسد از میان روش‌های مختلفی که عنوان شد، روش آنلاین سامانه سداد از همه بهتر است و ما نیز این گزینه را در اولویت نگارش کرده‌ایم، اما با این وجود، شما می‌توانید از سایر روش‌ها و سامانه‌های موجود نیز بهره ببرید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن