آیین گرامیداشت پنجاه وهفتمین سال فعالیت های علمی و ادبی پروفسور سید حسن امین با حضور استادان ، هنرمندان و علاقه مندان در دانشگاه تهران برگزار شد.
نکوداشت «امین» پژوهشگر و استاد فرهنگ و ادب در شب یلدای دانشگاه تهران
به گزارش نم نمک ، مراسم تقدیر از 57 سال کوشش های علمی ، فرهنگی و ادبی پروفسور سیدحسن امین روز گذشته همزمان با جشن یلدا و افتتاح گالری آثار استاد کامل قلی پور با مدیریت اجرایی مهندس محمود رفیعی در دانشگاه تهران برگزار شد.![]()
مراسم نکوداشت پروفسور سیدحسن امین ، در سالهای گذشته یک بار در زادروز او در هفتم آذر و بار دیگر به عنوان یکی از استادان پیشکسوت حقوق در خانه اندیشمندان علوم انسانی در تهران و در دانشگاه های دیگر کشور و نیز کانون وکلای زنجان برگزار شده بود.
بر همین اساس ، پرفسور سید حسن امین ، حقوقدان و ادیب ایرانی با اشاره به برگزاری این آیین گفت : مراسم در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران ، دانشگاه مادر ایران ، برگزار شد؛ دانشگاهی که خودم نیز از فارغ التحصیلان آن هستم. این آیین با افتتاح گالری و نمایشگاهی از آثار نقاشی و خوشنویسی جمعی از هنرمندان معاصر همراه بود و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و بخش آفرینش های هنری دانشگاه شکل گرفت.
وی گفت : در این مراسم تعدادی از استادان صاحب نظر و دارای آثار علمی و ادبی متعدد سخنرانی کردند و یکی از شاعران نیز قصیده ای مفصل با ردیف «امین» را که پیش تر در قالب دیوان شعر منتشر شده بود ، برای حاضران قرائت کرد.
امین با بیان اینکه دیگر حاضران نیز هدایای هنری و فرهنگی ارزشمندی به این مناسبت ارائه کردند ، گفت : این آثار شامل شعر ، نثر ، خوشنویسی ، نقاشی و مجسمه است که ان شاءالله در برنامه ای دیگر ، بار دیگر در دانشگاه تهران ، ارائه خواهد شد.
وی تأکید کرد : به نظر من مهم ترین نکته این است که علاقه مندان فرهنگ و ادب ایران ، حقوق و فلسفه بتوانند در زمان حیات اندیشمندان و فرهیختگان از آنان قدردانی کنند. بر همین اساس ، عنوان این برنامه «پنجاه وهفتمین سال کوشش های علمی و ادبی» انتخاب شد و از برگزاری این آیین در زمانی که فرصت تعامل و گفت وگو همچنان فراهم است ، خرسندم.
حقوقدان و ادیب ایرانی گفت : امیدوارم این نگاه تعمیم پیدا کند و بزرگان ایران پیش از آنکه از دست بروند و پس از فقدانشان مورد سوگواری قرار گیرند ، در زمان حیاتشان مورد تکریم و تقدیر قرار گیرند؛ چراکه در چنین شرایطی می توانند آثار بهتر و بیشتری خلق کنند.
وی گفت : از دانشگاه تهران ، همه شرکت کنندگان ، هنرمندان و شاعران تشکر می کنم. فضای فرهنگی این مراسم به گونه ای بود که حاضران ، با همان پذیرایی ساده چای و شیرینی که دانشگاه فراهم کرده بود ، با رضایت خاطر و حال خوب معنوی و هنری جلسه را ترک کردند.
شاعر و ادیب ایرانی در پایان گفت : سخنان کوتاه خود در باب قدردانی را با بیتی از فردوسی به پایان می رسانم؛ هنر برتر از گوهر آمد پدید ، بیتی که به باورش بر برتری هنر نسبت به دارایی های مادی و نیز برتری آن بر تبار و نژاد دلالت دارد.
بیوگرافی حسن امین(Sayed Hassan Amin)
سید حسن امین متولد 7 آذر 1327 در سبزوار حقوقدان ، فیلسوف ، تاریخ دان ، نویسنده ، مترجم ، شاعر و ادیب ایرانی است. وی استاد بازنشسته دانشگاه کلدونین گلاسگو در رشته حقوق بین الملل و مدیرمسئول «ماهنامه حافظ» است.
زندگی شخصی
- والدین سید علینقی امین (پدر)
- فاطمه عربشاهی (مادر)


![چهره های متولد و درگذشته 20 مرداد [عکس و بیوگرافی]](/images/up/235/496.jpg#joomlaImage://local-images/up/235/496.jpg?width=290&height=290)
![بیوگرافی بازیگران سریال کوری [داستان و نقش]](/images/up/232/337.jpg#joomlaImage://local-images/up/232/337.jpg?width=290&height=290)

![بیوگرافی بازیگران فیلم غریزه [داستان و نقش]](/images/up/219/658.jpg#joomlaImage://local-images/up/219/658.jpg?width=290&height=289)
![بیوگرافی بازیگران فیلم زن و بچه [داستان و نقش]](/media/k2/items/cache/ad6006e235a6d3bff8a4bd99d46a36fa_XL.jpg)













![خواص گرمک برای پوست و تقویت مو [طرز تهیه ماسک]](/media/k2/items/cache/c439bd17f378d4a940a904841c17d3cc_XL.jpg)






