اصغر جهانگیر کیست و الان کجاست؟ + بیوگرافی

اصغر جهانگیر کیست و الان کجاست؟ + بیوگرافی

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه از اجرای یک طرح 10 ضلعی در حوزه اجتماعی با هدف پیگیری و کمک به تامین و تسهیل حقوق مردم در شرایط جنگی و پساجنگ خبر داد.

جهانگیر : طرح چند ضلعی پدافند اجتماعی را اجرا خواهیم کرد

به گزارش نم نمک به نقل از قوه قضاییه ، اصغر جهانگیر در سخنانی در جمع مدیران معاونت اجتماعی گفت : همانطور که اخیرا اشاره کردیم ، قوه قضاییه برنامه ها و کارویژه های جدیدی را طراحی کرده است تا به اقتضای شرایط و پیامدهای جنگ تحمیلی در حوزه اجتماعی اجرا و عملیاتی شود.اصغر جهانگیر کیست و الان کجاست؟ + بیوگرافیاصغر جهانگیر کیست و الان کجاست؟ + بیوگرافی

جهانگیر افزود : هدف این کارویژه ها و برنامه ها این است که با پیگیری های هدفمند و مطالبه گری های سیستماتیک ، حقوق مردم که در پی جنگ تحمیلی به هر نحوی از انحاء آسیب دیده است مورد حمایت و ترمیم قرار بگیرد.

سخنگوی قوه قضاییه در تبیین برنامه ها و کارویژه های حوزه اجتماعی که از سوی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دنبال می شود ، اظهار داشت : این طرح اجتماعی در گام اول ، یک 10 ضلعی را مورد توجه و تمرکز قرار داده است که عناوین آن عبارت است از  همدلی و هماهنگی اجتماعی ، انسجام و گفتمان اجتماعی ، امید اجتماعی ، امنیت اجتماعی ، حقوق اجتماعی ، روایت اجتماعی ، سرمایه اجتماعی ، چهره های اجتماعی ، سربازان اجتماعی و سلامت اجتماعی.

وی با بیان اینکه برای هر کدام از این عناوین ، ایده ها و برنامه های عملیاتی دیده شده است ، بیان کرد : به عنوان مثال ، به موازات اینکه ما کارویژه امنیت اجتماعی را با بهره گیری از ظرفیت های مردمی و امنیت مردم پایه دنبال می کنیم و از دستگاه های ذی ربط این وظیفه و رسالت را مطالبه خواهیم کرد ، موضوع حقوق اجتماعی را هم دنبال می کنیم تا حق مردم در بازسازی خانه ها ، آسیب ها و خسارات به اموال و چالش های احتمالی در حوزه های شغلی و بیمه و... تامین و مراقبت شود.

معاون قوه قضاییه گفت : در اجرای این 10کارویژه مهم اجتماعی هم از ظرفیت خیرین و سمن ها استفاده خواهیم کرد و هم از ظرفیت رسانه ها و تریبون داران تا یک جریان سازی اجتماعی هم شکل بگیرد.

وی اضافه کرد : معاونت های اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری ها در سراسر کشور ماموریت استانی خواهند داشت تا این طرح چند ضلعی پدافند اجتماعی را با شناسایی و بکارگیری همه ظرفیت های مردمی و نهادی ، پیگیری و اجرایی کنند.

جهانگیر تاکید کرد : اعتقاد داریم با کار جهادی و برنامه های خلاقانه بسیاری از چالش ها و مشکلاتی که در پی جنگ تحمیلی برای کشور و مردم ایجاد شده است را با موفقیت پشت سر خواهیم گذاشت.

معاون قوه قضاییه در پایان سخنان خود گفت : از همه نخبگان ، اساتید و فعالان حوزه اجتماعی درخواست می کنم تا ایده ها و راه حل های خودشان را در زمینه خدمت و کمک به مردم و برطرف نمودن پیامدهای مخرب اجتماعی در جنگ و پساجنگ را به معاونت اجتماعی قوه قضاییه منتقل کنند.


بیوگرافی اصغر جهانگیر

اصغر جهانگیر متولد ایران سخنگوی قوه قضاییه است.

اصغر جهانگیر پیش از این معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه و رئیس دفتر بازرسی ویژه قوه قضاییه بود.

نظرات
نظرات