وزیر بهداشت در حکمی دکتر مهدی پیرصالحی را به عنوان معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو منصوب کرد و از تلاش ها و زحمات دکتر سید حیدر محمدی در زمان تصدی مسئولیت سازمان غذا و دارو تقدیر کرد.
رییس سازمان غذا و دارو منصوب شد
به گزارش نم نمک و بنابر اعلام وزارت بهداشت در متن حکم دکتر ظفرقندی خطاب به دکتر پیرصالحی آمده است : «خدمت به مردم عزیز کشورمان ، فرصت و نعمت مغتنمی است که خداوند منان به بندگان خدوم خویش ارزانی داشته است. این فرصت در حوزه سلامت ارزش مضاعفی دارد که نتیجه آن کاهش آلام مردم و ارتقا سلامت جامعه است. نظر به تعهد و تجارب ارزشمند جناب عالی به موجب این ابلاغ به سمت معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو منصوب می شوید تا نسبت به انجام اموری که به شما محول می گردد با رعایت ضوابط قانونی و جهات شرعی اقدام نمائید.![]()
انتظار دارد با توجه به اهمیت تحقق شعارهای رئیس جمهور محترم در جهت اجرایی شدن سیاست های کلی نظام سلامت و اهداف برنامه هفتم توسعه و ضرورت مشارکت کلیه ذینفعان داخل و خارج وزارت ، اهتمام لازم را در اجرای وظایف محوله بعمل آورید.
امیدوارم با توکل به خداوند متعال در انجام وظایف محوله موفق باشید. »
وزیر بهداشت همچنین از تلاش ها و زحمات دکتر سید حیدر محمدی در زمان تصدی مسئولیت سازمان غذا و دارو تقدیر کرد.
بیوگرافی حیدر محمدی
حیدر محمدی متولد 1362 رئیس سابق سازمان غذا و دارو ایران است.
وی مدرک داروسازی خود را از دانشگاه آزاد دریافت کرده است.


![چهره های متولد و درگذشته 20 مرداد [عکس و بیوگرافی]](/images/up/235/496.jpg#joomlaImage://local-images/up/235/496.jpg?width=290&height=290)
![بیوگرافی بازیگران سریال کوری [داستان و نقش]](/images/up/232/337.jpg#joomlaImage://local-images/up/232/337.jpg?width=290&height=290)

![بیوگرافی بازیگران فیلم غریزه [داستان و نقش]](/images/up/219/658.jpg#joomlaImage://local-images/up/219/658.jpg?width=290&height=289)
![بیوگرافی بازیگران فیلم زن و بچه [داستان و نقش]](/media/k2/items/cache/ad6006e235a6d3bff8a4bd99d46a36fa_XL.jpg)




















