کاظم نظری کیست و الان کجاست؟ + بیوگرافی

اخبار کاظم نظری

کاظم نظری ، مدیر پیشین اداره کل هنرهای نمایشی در واکنش به بخشی از سخنان دبیر چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر که روز گذشته در نشست خبری این جشنواره مطرح شد ، واکنش نشان داد.

اسم دبیر فعلی جشنواره تئاتر فجر اصلا مطرح نبود!

کاظم نظری ، مدیر پیشین اداره کل هنرهای نمایشی در پاسخ به سخن دبیر چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر مبنی بر شرط او برای پذیرش دبیری جشنواره ، نوشتاری را در اختیار ایسنا قرار داد.اخبار کاظم نظریاخبار کاظم نظری

او در متن خود نوشته است :

با سلام به همه هنرمندان ، اصحاب رسانه و دغدغه مندان اصیل هنر تئاتر 

روز گذشته در نشست خبری چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر ، ادعایی از جانب دبیر جشنواره مطرح شده است و چون نام بنده هم در بخشی از این ادعا مطرح شده است ، مطابق قانون مطبوعات ، لازم می دانم توضیحاتی در این خصوص ارایه کنم. در بخشی از این گزارش که با تیتر «استخاره کردم» در خبرگزاری ایسنا و تیتر «پاسخ به حاشیه تغییر دبیر «تئاتر فجر»؛ بودجه اندک جشنواره اعلام شد» در خبرگزاری مهر منعکس شده است ، ذکر مواردی برای روشن شدن جوانب این شبهه و ادعا الزامی است :   

شخصی که در دوره مدیرکلی حمید نیلی و در تاریخ 6 تیرماه 1403، حکم دبیری جشنواره چهل و سوم تئاتر فجر را دریافت کرده است ، در نشست خبری روز گذشته(شنبه 15 دی ماه) ادعا کرده است شرطش برای تصدی این پست ، کار نکردن با بنده به عنوان مدیر کل هنرهای نمایشی بوده است! برای روشن شدن اذهان هنرمندان محترم ، اصحاب رسانه و خود ایشان باید عرض کنم ، اول : در زمانی که مدیر کل هنرهای نمایشی بودم ، هیچگاه نام ایشان به عنوان دبیر جزو گزینه های احتمالی هم ، هرگز مطرح نشده بود و گزینه های پیشنهادی نیز صرفا از میان چهره های معتبر دانشگاهی و تئاتری مطرح می شد.

دوم : بنده در تاریخ دوشنبه 17 اردیبهشت1403 استعفا کرده و حکم دبیری ایشان در تاریخ 6 تیرماه 1403 یعنی حدود دو ماه بعد و توسط حمید نیلی ، اعطا شده است! بنابراین مدیر کل وقت دوره ایشان ، بنده نبوده ام.

سوم : اگر منظورشان این بوده که از طرف معاون امور هنری (بدون اطلاع مدیر کل هنرهای نمایشی) انتخاب شده اند که مطابق آیین نامه برگزاری جشنواره تئاتر فجر ، انتخاب دبیر جشنواره بین المللی باید توسط شورای سیاستگذاری جشنواره انجام گیرد که خانم نادره رضایی ، معاون امور هنری نیز 26 آذرماه در مراسم افتتاحیه بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر عروسکی تهران مبارک و در جمع خبرنگاران صراحتا به این مورد اشاره کرده است : «ما جشنواره را در شرایطی تحویل گرفتیم که علی رغم روال و آیین نامه ای که برای برگزاری جشنواره های فجر داریم ، ابتدا باید شورای سیاست گذاری تشکیل می شد و شورا باید دبیر را معرفی می کرد. اما دبیر جشنواره در اوایل تیرماه تعیین شد.»

ضمن احترام به جایگاه هنری این هنرمند عزیز و با آرزوی توفیق در امر خطیر دبیری مهم ترین رویداد تئاتری ، باید متذکر شوم به دلیل اینکه نام بنده در چند خبرگزاری و سایت آورده شده است و ایشان به صراحت مدعی شده اند منظورشان از «مدیر کل وقت» کاظم نظری بوده است ، منتظر جوابگویی و ارایه سند از سمت ایشان هستم. با اینکه هرگز ایشان را ندیده ام اما با ارجاع و نگاهی به آثار ارزشی تولیدی ، ایشان را فردی راستگو ارزیابی کرده ام و باید بَری از ادعای نادرست باشند.»


بیوگرافی کاظم نظری

کاظم نظری متولد 1350 در تهران کارگردانی ، بازیگری ، تدریس ، مدیریت رسانه است.

کاظم نظری فارغ التحصیل کارشناسی ارشد کارگردانی از دانشگاه آزاد اسلامی دکتری مدیریت رسانه از دانشگاه تهران است.

نظرات
0 0
نظرات