نصرت کریمی هنرمند درگذشته و از پیشگامان تئاتر عروسکی ایران به همراه زهرا صبری به عنوان اعضای افتخاری اتحادیه بین المللی نمایش عروسکی (UNIMA) از ایران انتخاب شدند.
2 چهره ایرانی عضور افتخاری «یونیما» شدند
به گزارش نم نمک ، اتحادیه بین المللی نمایش عروسکی - یونیما (UNIMA) ، فهرست جدیدی از از چهره هایی را بروزرسانی کرد که از سال 1929 تاکنون به سبب خدمات استثنایی شان به هنر نمایش عروسکی ، عنوان عضو افتخاری را دریافت کرده اند.![]()
طبق اساسنامه اتحادیه بین المللی نمایش عروسکی ، افرادی که سهمی برجسته در پیشبرد هنر عروسکی داشته و آثارشان در سطح بین المللی به رسمیت شناخته شده باشد ، به عنوان اعضای افتخاری یونیما منصوب می شوند و از ایران زهرا صبری ، هنرمند برجسته تئاتر ایران و مرحوم نصرت کریمی ، از پیشگامان تئاتر عروسکی ایران به عنوان عضو افتخاریاین اتحادیه جهانی معرفی شدند.
بیست و چهارمین کنگره جهانی یونیما (اتحادیه بین المللی نمایشگران عروسکی) ، روزگذشته 5 خرداد 1404 (26 می 2025) در شهر چانچون کره جنوبی به طور رسمی آغاز به کار کرده است.
بیوگرافی زهرا صبری
زهرا صبری متولد 1345 در تهران کارگردان ، طراح صحنه ، طراح و سازنده عروسک و فارغ التحصیل کارشناس طراحی صحنه از دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1379 است.


![چهره های متولد و درگذشته 20 مرداد [عکس و بیوگرافی]](/images/up/235/496.jpg#joomlaImage://local-images/up/235/496.jpg?width=290&height=290)
![بیوگرافی بازیگران سریال کوری [داستان و نقش]](/images/up/232/337.jpg#joomlaImage://local-images/up/232/337.jpg?width=290&height=290)

![بیوگرافی بازیگران فیلم غریزه [داستان و نقش]](/images/up/219/658.jpg#joomlaImage://local-images/up/219/658.jpg?width=290&height=289)
![بیوگرافی بازیگران فیلم زن و بچه [داستان و نقش]](/media/k2/items/cache/ad6006e235a6d3bff8a4bd99d46a36fa_XL.jpg)




















