بیوگرافی انگس مک اینس بازیگر جنگ ستارگان + علت فوت

بیوگرافی انگس مک اینس بازیگر جنگ ستارگان + علت فوت

در این مطلب جدید در سال 1405 و سال 2026 ، آنگوس مک اینز و فوت آنگوس مک اینز و بیماری آنگوس مک اینز و بیوگرافی آنگوس مک اینز و اخبار آنگوس مک اینز و حواشی آنگوس مک اینز و آنگوس مک اینز کیست و آنگوس مک اینز کجاست و چه خبر از آنگوس مک اینز و آنگوس مک اینز اهل کجاست و آنگوس مک اینز در بیمارستان و علت مرگ آنگوس مک اینز و درگذشت آنگوس مک اینز و عکس همسر آنگوس مک اینز در نم نمک.

بازیگر جنگ ستارگان درگذشت

آنگوس مک اینز ، بازیگر کانادایی که در فیلم های «جنگ ستارگان : یک امید جدید» و «روگ وان» حضور داشت ، در 77 سالگی درگذشت.بیوگرافی انگس مک اینس بازیگر جنگ ستارگان + علت فوتبیوگرافی انگس مک اینس بازیگر جنگ ستارگان + علت فوت

اَنگِس مک اینس (Angus MacInnes) متولد 27 اکتبر 1947 هنرپیشه اهل کانادا بود.

طبق بیانیه ای که خانواده مک اینز ، بازیگر درگذشته کانادایی در رسانه های اجتماعی به اشتراک گذاشته اند ، این بازیگر در تاریخ 23 دسامبر در آرامش و در کنار خانواده درگذشته است.

فعالیت حرفه ای آنگوس دهه ها طول کشید که با ایفای نقشهایی در فیلم هایی مانند «جنگ ستارگان : امیدی تازه» ، «شاهد» ، «قاضی دِرِد» ، «کاپیتان فیلیپس» و بسیاری دیگر از فیلم های همراه بود.

به گزارش ورایتی ، مک اینز در اولین فیلم «جنگ ستارگان» در نقش جان واندر که بیشتر به عنوان «Gold Leader» شناخته می شود ، ایفای نقش کرد و در ادامه این نقش را در پیش درآمد «امیدی تازه» و «روگ وان» ایفا کرد. از دیگر فیلم ها می توان به «چشم های کاملا بسته» ، «کوکب سیاه» ، «فرمول 51» و «ریتم اند بلوز» اشاره کرد.

«جورج لوکاس» پس از ساخت سه گانه اصلی «جنگ ستارگان» بین سال های 1977 تا 1983، سه گانه ای پسانگر از این فیلم را بین سال های 1997 تا 2005 شامل فیلم های «تهدید شبح» (1999) ، «حمله کلون ها» (2002) و «انتقام سیت» (2005) به سینما آورد و در ادامه و پس از یک وقفه هفت ساله حق ساخت این مجموعه فیلم را در سال 2012 به قیمت چهار میلیارد دلار به کمپانی دیزنی فروخت.

در سال 2015 هفتمین قسمت از این مجموعه فیلم که اولین محصول کمپانی دیزنی بود تحت عنوان «جنگ ستارگان : نیرو برمی خیزد» به کارگردانی «جی .جی آبرامز» اکران شد و به فروش بیش از دو میلیارد دلار دست یافته است و نام خود را در کنار «آواتار» و «تایتانیک» به عنوان سه فیلم تاریخ سینما ثبت کرده که به فروش بیش از دو میلیارد دلار در گیشه جهانی دست یافته اند.

«جنگ ستارگان : آخرین جدای» هشتمین قسمت از مجموعه «جنگ ستارگان» و دومین قسمت از یک سه گانه جدید از این مجموعه است که نویسندگی و کارگردانی آن بر عهده «رایان جانسون» بود که به فروشی بالغ بر  1.3میلیارد دلار دست یافت و در سال 2019 نهمین قسمت از آن سری فیلم با عنوان «جنگ ستارگان : ظهور اسکای واکر» اکران شد.

نظرات
نظرات