کیانوش رستمی قهرمان المپیک 2016 ریو که برای کشور کوزوو وزنه می زد ، در حرکت اول ، وزنه 172 کیلوگرم را انداخت. در حرکت دوم این وزنه را بالای سر برد.
کیانوش رستمی الان کجاست و چه می کند؟
کیانوش رستمی قهرمان المپیک 2016 ریو که برای کشور کوزوو وزنه می زد ، در حرکت اول ، وزنه 172 کیلوگرم را انداخت. در حرکت دوم این وزنه را بالای سر برد. ![]()
رستمی برای اینکه بتواند مدال برنز را از عالی پور بگیرد ، زیر وزنه 177 کیلوگرم رفت اما وزنه را انداخت و از رسیدن به مدال برنز بازماند و پنجم شد.
حرکت دوضرب
رستمی در حرکت اول دوضرب وزنه 205 کیلوگرم را با دو چراغ سفید و یک قرمز ثبت کرد. در حرکت دوم ، وزنه 216 کیلوگرم را انداخت.
رستمی در حرکت پایانی وزنه 217 کیلوگرم را انداخت و از کسب مدال دوضرب و مجموع بازماند و در دوضرب هفتم و در مجموع با رکورد 377 کیلوگرم پنجم شد.
اعجوبه در یک ضرب طلا نگرفت
بیوگرافی کیانوش رستمی
کیانوش رستمی متولد 1 مرداد 1370 در اسلام آباد غرب استان کرمانشاه ، وزنه بردار ایرانی است.





![بیوگرافی بازیگران سریال صفا با خانواده [داستان و نقش]](/images/up/231/506.jpg#joomlaImage://local-images/up/231/506.jpg?width=290&height=290)

![بیوگرافی بازیگران سریال گل سنگ [داستان و نقش]](/images/up/230/11.jpg#joomlaImage://local-images/up/230/11.jpg?width=290&height=290)


















