معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت : ما باید روایتگر بی بدیل این عرصه ایثار باشیم و حقایق آشکار و پنهان ایثار را به هر بهانه و فرصت به خوبی بیان کنیم و مراسم تکریم ورزشکاران قهرمان که در آسیا و جهان افتخارآفرینی کرده اند ، نمونه ای از این تبیین است.
سلیمانی : باید روایت گر بی بدیل عرصه ایثار باشیم
به گزارش نم نمک ، سردار یعقوب سلیمانی در مراسم تجلیل از جانبازان مدال آور مسابقات آسیایی و کشوری در کرمانشاه بیان کرد : قدردانی و تکریم جامعه ایثارگری شایسته جای تقدیر است و حضور مسئولان و فرماندهان در این مراسم نشانگر اهمیت پاسداشت ارزش های ایثارگری است. اندیشه های ایمانی و توحیدی به عنوان مسیر مدیریت عالی ، شرط اصلی برای تحقق آرمان های الهی است و باید خود را برای این مسیر آماده کرد ، چون در آزمون های الهی تنها کسانی موفق هستند که از پیش مهیا و آماده شده باشند.![]()
سلیمانی جهاد و مقاومت را آزمون اصلی انسان های پاک و مجاهد دانست و گفت : باید در مسیر شدن و کامل شدن ، عاشق بود و در کنار عشق ، خوف و خطر را پذیرفت؛ چرا که این مسیر سهمگین ، افراد ضعیف را تاب نمی آورد و سیر عشق راه رسیدن را آسان می کند. شرط اول عشق ، ایمان به سختی و خطر مسیر است و عشق و شهید دو مفهوم لازم و ملزوم هم هستند که بدون هم معنا ندارند و شهادت نتیجه مسیر عشق و پذیرش سختی های آن است و راز ماندگاری مقاومت در نیل به شهادت نهفته است. مقاومت و بصیرت در کنار شهادت ، اصولی است که ثبات و پیروزی را در راه خدا رقم می زند ، همان طور که شهدای هشت سال دفاع مقدس و مقاومت در خاکریزهای غرب و جنوب کشور نشان داده اند.
وی به آیه ای از قرآن کریم اشاره کرد که ایمان ، جهاد در راه خدا و انفاق اموال را راه رسیدن به سعادت معرفی می کند و گفت : جانبازان و خانواده های شهدا که جان ، سلامت و مال خود را در راه خدا فدا کرده اند ، مصداق کامل این آیه شریفه هستند. بیش از یک هزار و 800 شهید و جانباز قطع نخاعی در کشور داریم که برخی از آنان از دوران نوجوانی سلامت و جان خود را در راه انقلاب فدا کرده اند و این مقاومت ، معامله ای الهی است. جبهه مقاومت محدود به مکان خاصی نیست؛ بلکه گستره آن جغرافیای مظلومان و مستضعفان جهان است و این عرصه ، میدان آزمون عاشقان خدا برای اثبات عشق به معبود و آرمان های الهی است که باید به صورت کامل روایت و تبیین شود.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران ، تأکید کرد : ما باید روایتگر بی بدیل این عرصه ایثار باشیم و حقایق آشکار و پنهان ایثار را به هر بهانه و فرصت به خوبی بیان کنیم و مراسم تکریم ورزشکاران قهرمان که در آسیا و جهان افتخارآفرینی کرده اند ، نمونه ای از این تبیین است. امروز نیازمند بیان واقعیت ها هستیم تا جایگاه ارزشمند خانواده های معظم شهدا و ایثارگران و ورزشکاران قهرمان به درستی تبیین شود و این موضوع نیازمند اهتمام ویژه همه ماست.
سلیمانی با یادآوری مقاومت پیامبر اکرم (ص) در مسیر حق و ستیز با دشمنان ، گفت : ایثار و مقاومت ، دو رکن اساسی انقلاب و دفاع مقدس ، زمینه ساز پایداری اسلام و نظام اسلامی در جهان بوده و اهمیت این ویژگی ها همچنان باید موردتوجه و ترویج قرار گیرد که امروز نیز باید به آن توجه شود. ورزش قهرمانی با فرمان رهبر معظم انقلاب موتور حرکت ورزش همگانی است و ظرفیت عظیمی برای تعمیق معنویت ، فرهنگ و اخلاق در جامعه دارد که باید به عنوان سرمایه ای مهم موردتوجه قرار گیرد.
وی به تأکید پیامبر اسلام (ص) بر اهمیت سلامت جسم اشاره کرد و گفت : پیامبر فرموده اند : «پروردگار بر تو حق دارد ، بدنت بر تو حق دارد و خانواده ات بر تو حق دارند»؛ بنابراین توجه به ورزش و سلامت جسم زمینه انجام بهتر وظایف دینی و اجتماعی است. داشتن بدنی سالم به انسان امکان می دهد که به بهترین نحو حق خداوند و خانواده اش را ادا کند و به همین دلیل پیامبر اسلام (ص) بر ورزش و حفظ سلامت تأکید فراوان داشته اند.
سلیمانی سپس سیاست های بنیاد در حوزه ورزش جامعه ایثارگران به ویژه جانبازان را تشریح کرد و گفت : اگر به سلامت جانبازان توجه نشود هزینه های هنگفت درمان و مراقبت به دنبال خواهد داشت؛ اما با سرمایه گذاری در ورزش و نشاط می توان از بسیاری از هزینه ها جلوگیری کرد. استمرار ورزش و نشاط در جامعه ایثارگری موجب پیشگیری از بیماری ها و کاهش هزینه های درمانی می شود و این به معنای صرفه جویی و تعالی نشاط و سلامت خانواده های معظم شهدا و جانبازان است.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران ، تأکید کرد : امیدواریم باهمت و تلاش جمعی ، هماهنگی و هم افزایی بین مسئولان و ورزشکاران ، گام های موثری برای توسعه ورزش در جامعه ایثارگران برداشته شود تا بتوانیم خدمات بهتری به این قشر ارزشمند ارائه دهیم این مناسبت ها فرصتی برای تقویت معنویت و وحدت در جامعه ایثارگران و همه مردم ایران هستند.
بیوگرافی یعقوب سلیمانی
دکتر یعقوب سلیمانی متولد ایران معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران است.
![چهره های متولد و درگذشته 15 خرداد [عکس و بیوگرافی]](/media/k2/items/cache/e40c7cc0570d68438767e8d118402df7_XL.jpg)


![بیوگرافی بازیگران سریال صفا با خانواده [داستان و نقش]](/images/up/231/506.jpg#joomlaImage://local-images/up/231/506.jpg?width=290&height=290)

![بیوگرافی بازیگران سریال گل سنگ [داستان و نقش]](/images/up/230/11.jpg#joomlaImage://local-images/up/230/11.jpg?width=290&height=290)


![بیوگرافی بازیگران سریال گذرگاه [داستان و نقش]](/images/up/230/8.jpg#joomlaImage://local-images/up/230/8.jpg?width=290&height=290)





