مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با بیان اینکه همه دستگاه های مسئول باید به سهم خودشان کمک کنند که ما از این بحران ناایمنی عبور کنیم ، گفت : بعد از صدسال ، بازار تهران و سایر مراکز شلوغ نباید این وضعیت ایمنی را داشته باشند.
بازار تهران نباید این وضعیت ایمنی را داشته باشد
به گزارش نم نمک ، قدرت الله محمدی در دومین روز از ششمین همایش آتش نشانی و ایمنی شهری که در هتل المپیک برگزار شد ، گفت : ما 138 ایستگاه آتش نشانی در تهران داریم که در هیچ پایتختی در دنیا انقدر ایستگاه وجود ندارد. در تهران بافت فرسوده و ناایمنی ها زیاد است و ما مجبوریم ایستگاه جدید بسازیم.![]()
وی افزود : خود ایمنی و ارتقاء فرهنگی برای ما بسیار مهم است و باید اجرا شود زیرا باعث می شود خود افراد بیشتر مراقب باشند و کمتر حوادثی رخ دهد که کشته داشته باشد.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران ادامه داد : آتش نشانان ما تنها افرادی هستند که همه آرزو می کنند که در کل شیفت هایشان خواب باشند و هیچ حادثه ای رخ ندهد. اما متاسفانه ما 60هزار ماموریت در سال در کشور داریم که این رقم در تهران حدود 200 ماموریت روزانه است.
محمدی گفت : همه دستگاه های مسئول باید به سهم خودشان کمک کنند که ما از این بحران ناایمنی عبور کنیم. بعد از صدسال ، بازار تهران و سایر مراکز شلوغ نباید این وضعیت ایمنی را داشته باشند.
وی با اشاره به توان کشورمان در تولیدات حوزه ایمنی گفت : در حال حاضر شاهدیم که جهش عظیمی در بخش تولیدات ساختمانی در حوزه آتش نشانی رخ داده و 80 درصد نیازمندی های حوزه ایمنی ساختمان ، تولید داخل است. یک زمانی ما لیستی از شرکت های خارجی و کالاهای وارداتی داشتیم اما امروزه افتخار می کنیم که بیشتر این محصولات توسط شرکت های دانش بنیان تولید می شوند.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران ادامه داد : این اتفاقات در عرض سه چهار سال رخ داد و عملی بود که خداروشکر باعث می شود هم اشتغال زایی داشته باشیم و هم از کشور ارزی خارج نشود ، بنابراین باید از این شرکت ها بیشتر حمایت کرد.
وی اظهار کرد : بخش بین المللی همایش برای اولین بار فعال شد و از کشورهای ترکیه و عراق و... و. در این همایش حضور دارند و ما می خواهیم با هم اطلاعات خود را تبادل کنیم.
محمدی گفت : بزرگترین مرکز آموزش ایمنی در خاورمیانه را ما در ایران و تهران داریم و دانشجوها توسط بهترین اساتید آموزش می بینند. بیش از 200 مقاله عالی توسط این افراد نوشته شده که قرار نیست تنها بایگانی شوند و از آنها در برنامه ها استفاده می کنیم. اشتغال این افراد نیز تضمین شده است و هر کس در این رشته های ایمنی تحصیل کند ، قطعا بیکار نمی ماند.
بهروز عسگریان ، دبیر علمی ششمین همایش آتش نشانی و ایمنی شهری نیز گفت : ما در شش محور مدیریت در عملیات ، ارتقاء فرهنگ ایمنی ، مهندسی ایمنی ، آینده نگری ، فناوری نوین و مهندسی حریق این همایش را طراحی و اجرا کردیم. اشتراک دانش و تجربیات ، ترویج تحقیقات و پژوهش ، آگاهی افزایی تحقیقات ، فرصت ایجاد ارتباط ، تعامل یا صنعت وارتقا ایمنی از جمله اهداف ششمین همایش آتش نشانی و ایمنی شهری بود.
وی افزود : در مجموع 40 شرکت فعال ایمنی شهری و آتش نشانی دانش بنیان و داخلی در نمایشگاه امسال شرکت دارند و محصولات خود را عرضه کردند.
عسگریان گفت : 240 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد ، همچنین 165 پوستر و ارائه شفاهی نیز ارائه شد که از مقالات برتر تقدیر خواهد شد.
وی با اشاره به برگزاری کارگاه های علمی افزود : 19 کارگاه آموزشی برای علاقه مندان اجرا شد که مهارت های مختلفی مانند اطفای حریق ، مدیریت بحران ، اصول ایمنی ساختمان ها و را آموزش می دهند.
بیوگرافی قدرت الله محمدی
قدرت الله محمدی متولد ایران مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران است.


![چهره های متولد و درگذشته 20 مرداد [عکس و بیوگرافی]](/images/up/235/496.jpg#joomlaImage://local-images/up/235/496.jpg?width=290&height=290)
![بیوگرافی بازیگران سریال کوری [داستان و نقش]](/images/up/232/337.jpg#joomlaImage://local-images/up/232/337.jpg?width=290&height=290)

![بیوگرافی بازیگران فیلم غریزه [داستان و نقش]](/images/up/219/658.jpg#joomlaImage://local-images/up/219/658.jpg?width=290&height=289)
![بیوگرافی بازیگران فیلم زن و بچه [داستان و نقش]](/media/k2/items/cache/ad6006e235a6d3bff8a4bd99d46a36fa_XL.jpg)


![بیوگرافی کارگردان های زن ایرانی[زندگینامه و همسر]](/media/k2/items/cache/982721749132ebcae88df6805dd9b2bb_XL.jpg)




![بیوگرافی مایکل شربتی با ناگفته ها [زندگینامه]](/media/k2/items/cache/0be9d305e24a1ee9b3fd5b69d5c5ccbb_XL.jpg)












