ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، تفاوت ایست قلبی با سکته قلبی و علت ایست قلبی و علائم ایست قلبی و فرق ایست قلبی با سکته قلبی و سکته قلبی چیست و چه کسانی در معرض ایست قلبی هستند و انواع سکته قلبی در نوار قلب و انسان چند بار سکته قلبی میکند و بعد از ایست قلبی چه اتفاقی می افتد و احتمال زنده شدن بعد از ایست قلبی و علائم ایست قلبی در مردان و لحظه ایست قلبی و علت سکته قلبی و علائم سکته قلبی و چگونه ایست قلبی کنیم در نم نمک.

فرق بین ایست قلبی و حمله قلبی چیست؟

حمله قلبی ناشی از اشکال در سیستم گردش خون ، به علت مسدود شدن یکی از عروق و توقف جریان به سمت قلب ، است. اما ایست قلبی یک مسئله الکتریکی ، ناشی از خطای عملکردی الکتریکی و در نتیجه توقف کامل ضربان قلب است.تفاوت ایست قلبی با سکته قلبی [علت و علائم]تفاوت ایست قلبی با سکته قلبی [علت و علائم]

تفاوت بین ایست قلبی و حمله قلبی چیست؟

احتمالا همه شما با صحنه های کلاسیک «حمله قلبی» در فیلم ها و برنامه های تلویزیونی بسیار آشنا هستید. مردی که جایی در میان انبوهی از جمعیت نشسته ، مثلا در یک رستوران یا ورزشگاهی با صدایِ بلندِ تماشاگران و ناگهان دیگر نمی تواند به خوبی نفس بکشد ، شروع به لرزیدن می کند و زمین می خورد! صحنه دراماتیک و وحشتناکی است اما ، فیلم ادامه می یابد.

ایا حمله قلبی همان سکته است

ایا حمله قلبی همان سکته است

واقعیت این است که حوادثی مانند این ، در زندگی واقعی اتفاق می افتد و به سرعت کشنده است. اگر از آنچه که باید در صورت دیدن این صحنه ها انجام دهید آگاه شوید ، می توانید زندگی یک نفر را نجات دهید. مشکل اینجاست که اکثر مردم نمی دانند فرد مورد نظر در حال تجربه حمله قلبی است یا ایست قلبی؟! و این ، تفاوت ها را می سازد.

درحالی که اغلب ، حمله قلبی و ایست قلبی اشتباه گرفته می شوند ، اما این دو ، دو مسئله مجزا هستند. در این بخش از نم نمک ، از هر آنچه که موجب تفاوت این دو بیماری می شود صحبت خواهیم کرد :

تفاوت بین حمله قلبی و ایست قلبی چیست؟

ساده ترین راه برای تمایز این دو مسئله این است که حمله قلبی ناشی از اشکال در سیستم گردش خون ، به علت مسدود شدن یکی از عروق و توقف جریان به سمت قلب ، است؛ اما ایست قلبی یک مسئله الکتریکی ، ناشی از خطای عملکردی الکتریکی و در نتیجه توقف کامل ضربان قلب است.

در طی یک حمله قلبی ، یک شریان که خون مورد نیاز قلب را تأمین می کند ، مسدود می شود ، که می تواند به علت مشکلات بهداشتی مختلف مانند سیگار کشیدن ، فشارخون یا کلسترول بالا ، چاقی ، عدم ورزش و یا رژیم غذایی نامناسب باشد. همه این ها ناگهان باعث می شوند قلب اکسیژن کافی به دست نیاورد ، بنابراین بخشی از قلب شروع به مردن می کند ، در حالی که ضربان قلب به طور کامل متوقف نمی شود. اگر این مسئله برای مدت طولانی بدون درمان رها شود ، آسیب بیشتر خواهد شد.

علائم هشدار دهنده قبل از ایست قلبی

علائم هشدار دهنده قبل از ایست قلبی

از طرف دیگر ، ایست قلبی زمانی رخ می دهد که سیستم الکتریکی قلب تخریب شود. این مسئله موجب ضربان قلب نامنظم یا آریتمی خواهد شد و ناگهان قلب را از خون رسانی بازمی دارد و آن را متوقف می کند که در نتیجه خونرسانی به مغز ، ریه و سایر ارگان های حیاتی قطع می شود ، به این معنی که اگر کمک رسانی فوری اتفاق نیفتد ، شانس زنده ماندن بسیار ضعیف خواهد شد.

در مسئله ایست قلبی ، 92 درصد افراد ، حتی قبل از اینکه به بیمارستان برسند ، از دنیا می روند و فقط 6 درصد مردم نجات پیدا می کنند که البته نمی دانیم چند نفر از این 6 درصد به زندگی قبلی شان بازمی گردند.

نشانه های ایست قلبی چیست؟

تا اینجا ، همه ما متوجه تفاوت حمله قلبی و ایست قلبی شدیم. اما چگونه باید این دو مسئله را ، اگر برای فردی در مقابلمان اتفاق افتاد ، از هم تفکیک کنیم؟ اولا ، حمله قلبی علائم کاملا متفاوتی نسبت به ایست قلبی بروز می دهد که شامل درد قفسه سینه ، ناراحتی هایی در قسمت فوقانی بدن ، تنگی نفس ، عرق سرد و یا استفراغ است. این علائم می توانند فوری اتفاق بیفتند ، اما معمولا چند روز یا چند هفته قبل از وقوع حمله قلبی واقعی نیز می توانند خود را نشان دهند.

درد قفسه سینه هنوز شایع ترین علامت است ، اما در زنان ممکن است درد در قسمت های دیگری تجربه شود ، مثلا در بازوها ، گردن ، کمر یا احساس خستگی بسیار مفرط و سبکی سر.

در موارد ایست قلبی ، ممکن است فرد دقیقا قبل از ایست قلبی ، علائمی را تجربه نکند. توقف قلب ، می تواند زمانی اتفاق بیفتد که فرد ظاهری کاملا طبیعی دارد و ناگهان به زمین می افتد ، جریان تنفسش قطع می شود و دیگر حرکت نمی کند ، زیرا جریان خون به یک باره از حرکت بازمی ایستد. افراد دچار ایست قلبی ممکن است هرگز هیچ علامتی از خود نشان ندهند ، یا فقط چند ثانیه قبل از اتفاق ، احساس ناخوشایندی را تجربه کنند. ایست قلبی یک اتفاق ناگهانی و هشداردهنده است. شاید این سؤال برایتان پیش بیاید که از کجا بفهمیم که فرد مورد نظر ، غش نکرده و دچار ایست قلبی شده؟

چگونه از ایست قلبی جلوگیری کنیم

چگونه از ایست قلبی جلوگیری کنیم

اگر کسی به دلیل سرگیجه غش کند ، احتمالا به آرامی به زمین می افتد و هنوز نفس می کشد و رنگ پوست نرمالی دارد. اما بر زمین افتادن فردی که دچار ایست قلبی شده ، خیلی سریع اتفاق می افتد ، دیگر نفس نمی کشد و حرکت نمی کند و رنگ پوستش خیلی سریع به آبی تغییر می کند.

اگر فردی دچار ایست قلبی شد ، باید چه کنیم؟

اگر فردی را دیدید که به علت ایست قلبی به زمین افتاده ، سریعا با 115 تماس بگیرید و بلافاصله CPR (احیای قلبی _ ریوی) را شروع کنید. با گذشت هر دقیقه بدون CPR ، شانس زنده ماندن فرد 10 درصد کاهش می یابد.

در این مورد ، سه مرحله ضروری وجود دارد که باید بدانید :

  • بررسی کنید که آیا فرد پاسخ گوی سؤالات شما هست یا خیر؟ آیا در تلاش برای یافتن راهی برای تنفس یا حرکت می باشد یا خیر؟
  • به محض اینکه متوجه شدید فرد هیچ واکنشی ندارد ، با 115 تماس بگیرید.
  • شروع به فشردن قفسه سینه با تنها یک دست کنید (دست هایتان را به هم متصل کنید و کف یک دست را باز کرده ، سریع و سخت ، با پاشنه کف دست ، بر مرکز قفسه سینه فشار وارد کنید ، هر 1 ثانیه 2 فشار به عمق حدود 6 سانتی متر را اعمال کنید.)

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(2 رای)
100%

نظر دادن