ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، سرطان سینه و درمان سرطان پستان با نیش زنبور عسل و با زهر زنبور عسل به جنگ سرطان بروید و کاربرد زهر زنبور عسل برای درمان سرطان پستان و درمان سرطان سینه زنان و درمان سرطان با زهر زنبور عسل و چگونه با زهر عسل سرطان پستان را درمان کنیم و تاثیر زهر زنبور عسل بر سرطان در نم نمک.

درمان سرطان سینه و پستان با زهر زنبور عسل

چه کسی می دانست که روزی زنبور عسل چنین تأثیر قابل توجهی در تحقیقات سرطان پستان داشته باشد؟ دانشمندان اخیرا دریافته اند که زهر این موجودات کوچک می تواند سلول های سرطانی پستان را از بین ببرد.درمان سرطان سینه و پستان با زهر زنبور عسلدرمان سرطان سینه و پستان با زهر زنبور عسل

محققان با استفاده از زهر 312 زنبور عسل در کشورهای استرالیای غربی ، ایرلند و انگلیس یافتند که سم زنبور عسل و ملیتین چه تاثیری بر سلول های سرطانی پستان خواهد گذاشت. نتایج این تحقیق نشان داد که زهر زنبور عسل و ترکیبات ملیتین ، به سرعت سرطان پستان را نابود می کند.تا بحال محققان اثر سم زنبور عسل یا ملیتین را در انواع مختلف سرطان و سلول های طبیعی مقایسه نکرده بودند.

درمان سرطان سینه

سم زنبور عسل قدرت بالایی دارد و می تواند 100% سلول های سرطانی را از بین ببرد. حتی مهمتر از آن ، برخلاف درمانهایی مانند شیمی درمانی ، زهر زنبور سلول های طبیعی را خیلی کم تحت تاثیر قرار می دهد.

این تحقیق نشان داد که ملیتین در 60 دقیقه یا کمتر ، غشای سلول های سرطانی را به طور کامل از بین می برد. همچنین در مدت 20 دقیقه ، ملیتین پیام های شیمیایی سلول های سرطانی که باعث رشد و تقسیم سلول می شوند را به طور قابل توجهی کاهش می دهد.

محققان چگونگی تاثیر زهر و ملیتین بر مسیرهای سیگنالینگ سرطان و ارسال پیام به سلول های سرطانی را مطالعه کرده اند. چنانچه در بخش سلامت نم نمک می خوانید آنها دریافتند که به طور معمول ، پیام ها خواستار رشد و تولید مثل سلول هستند اما زهر ، مسیرهای سیگنالینگ را به سرعت متوقف می کند.

زهر زنبور عسل

معمولا در سرطان پستان سه گانه منفی(نوع شایع تر سرطان پستان) ، با بیان بیش از حد گیرنده فاکتور رشد اپیدرمی ، سیگنالیک در سلولهای سرطانی تعدیل و باعث فعال شدن HER2 می شود.

بنابراین می توان انواع سرطان پستان را با استفاده از ملیتین با مولکول های کوچک یا دوتاکسل درمان کرد زیرا ترکیب ملیتین و دوتاکسل در کاهش رشد تومور در موش ها بسیار کارآمد بود.

دلایل سرطان پستان :

سرطان پستان زمانی اتفاق می افتد که برخی سلول ها رشد غیرطبیعی داشته باشند. در حالی که برخی از افراد در ابتلا به سرطان پستان ، خطر ژنتیکی بالاتری دارند ، اما سبک زندگی ، عوامل هورمونی و محیطی نیز در ابتلا به آن نقش دارد. پزشکان بیان می کنند که تنها 5 تا 10 درصد سرطان های پستان به دلیل ژن های ارثی رخ می دهد. اگر سابقه خانوادگی ابتلا به سرطان پستان دارید ، ممکن است پزشک آزمایش خون برای شناسایی جهش در ژن های خاص را توصیه کند.

جنسیت :

احتمال ابتلا به سرطان پستان در زنان بسیار بیشتر از مردان است. از هر هزار مرد فقط یک نفر به آن مبتلا می شود ، اما این بیماری در زنان بسیار بیشتر است.

سرطان پستان در زنان

افزایش سن :

با افزایش سن ، خطر رشد سلولهای سرطانی بیشتر می شود.

سابقه شخصی بیماری های پستان :

اگر بیمارهای دیگر پستان مانند رشد بیش از حد سلول (هایپرپلازی) داشته اید ، خطر ابتلا به سرطان افزایش پیدا می کند.

سابقه شخصی سرطان پستان :

اگر این بیماری را در یکی از پستان های خود داشته اید ، احتمال پیشرفت آن در دیگری را افزایش می دهد.

افزایش سرطان پستان

ژن های موروثی :

جهش های ژنی خاص که از والدین به فرزندان منتقل می شود ، خطر ابتلا به سرطان پستان را افزایش می دهد. شناخته شده ترین جهش های ژنی مرتبط با سرطان ، BRCA1 و BRCA2 است. گرچه داشتن این ژن ها سرطان را تضمین نمی کند ، اما می تواند به طور قابل توجهی احتمال ابتلا را افزایش دهد.

قرارگیری در معرض تشعشع :

اگر در دوران کودکی یا بزرگسالی در معرض پرتو اشعه باشید احتمال سرطان پستان افزایش می یابد.

چاقی :

اضافه وزن و چاقی به دلیل افزایش سطح استروژن در بدن ، احتمال ابتلا به سرطان پستان را بیشتر می کند. استروژن اضافی می تواند گیرنده های مثبت هورمون سرطان را ایجاد و گسترش دهد.

شروع دوره قاعدگی در سنین پایین تر :

شروع قاعدگی قبل از 12 سالگی خطر ابتلا به سرطان پستان را افزایش می دهد.

زمان شروع قاعدگی

شروع یائسگی در سنین بالاتر :

اگر بعد از 55 سالگی یائسه شده اید ، احتمال ابتلا به سرطان پستان افزایش پیدا می کند.

زایمان اول در سنین بالا :

آن دسته از خانم هایی که پس از 30 سالگی اقدام به اولین بارداری می کنند احتمال ابتلا به سرطان پستان در آنها بیشتر است.

نداشتن بارداری :

زنانی که هرگز باردار نشده اند بیشتر از زنانی که بارداری داشته اند به سرطان پستان مبتلا می شوند.

منفی بودن تست بارداری

هورمون درمانی پس از یائسگی :

زنانی که از هورمون درمانی ، ترکیب استروژن و پروژسترون برای درمان علائم یائسگی استفاده می کنند ، خطر ابتلا به سرطان پستان در آنها افزایش می یابد.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن