ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، سیستم عامل اندروید چیست و نمونه پروژه اندروید استودیو و ساختار سیستم عامل اندروید و دانلود سیستم عامل اندروید و معماری سیستم عامل اندروید و آموزش ساخت اپلیکیشن با اندروید استودیو و هسته لینوکس چگونه در معماری سیستم عامل اندروید نقش دارد؟ و لایه های سیستم عامل اندروید در نم نمک.

معرفی معماری و ساختار سیستم عامل اندروید

در ادامه مبحث آموزش برنامه نویسی اندروید ما می خواهیم یک توضیح کلی در مورد معماری و اجراء سیستم عامل اندروید و ساختار آن برای شما توضیح دهیم.معرفی معماری و ساختار سیستم عامل اندرویدمعرفی معماری و ساختار سیستم عامل اندروید

1 - سیستم عامل اندروید دارای 5 بخش و 4 لایه اصلی می باشد که بخش ها عبارتند از :

  • Linux kernel : هسته سیستم عامل عبارت است از یک مجموعه نرم افزار ، که وظیفه مدیریت منابع سیستم ، ارتباط بین نرم افزار و سخت افزار و… را برعهده دارد. سیستم عامل اندروید روی لینوکس 2٫6 سوار شده است.
  • Libraries : این قسمت تشکیل دهنده کد هایی است که قابلیت های اندروید را ارائه مینماید. برای مثال کتابخانه SQLite پشتیبانی از بانک اطلاعاتی را برای برنامه هایی که نیاز به ذخیره سازی اطلاعات دارند را فراهم میکند. کتابخانه Webkit ویژگیهای مخصوص مرورگر وب را مهیا می سازد.
  • Android Runtimes : درهمسایگی کتابخانه ها ، Android runtimes یکسری کتابخانه های اساسی را برای برنامه نویسان فراهم ساخته تا بتوانند با استفاده از زبان جاوا به تولید برنامه های کاربردی بپردازند. این قسمت همچینین دارای ماشنین مجازی Dalvik است که به هر برنامه اندرویدی اجازه میدهد برای خود یک process مجزا داشته باشد. دقت داشته باشید که برنامه های اندروید در Dalvik کامپایل میشوند. Dalvik یک ماشین مجازی مخصوص برای اندروید است که بخوبی بهینه شده تا مصرف کمتری از باتری ، پردازنده و حافظه داشته باشد.
  • Application Frameworks : این بخش شامل قابلیت هایی است و طوری تعبیه شده تا برنامه نویسان بتوانند از آن در برنامه های خود بهره ببرند.
  • Application : در این لایه سطح بالا شاهد برنامه هایی کاربردی هستیم که یا بصورت بومی با خود اندروید همراه هستند (مثل برنامه تلفن ، مخاطبان ، مرورگر و…) و یا قابلیت نصب به روش های مختلف از جمله با استفاده از Android Market را دارند.

آشنایی با معماری و اجزاء اندروید


اجزای اندروید

1 - برنامه های اندروید از چهار جزء اساسی تشکیل شده اند که آنها عبارتند از :

  • Activities : صفحه نمایش را با رابط کاربری (UI) نشان می دهد. (مثلا کاربر می خواد ایمیل هاش رو چک کنه ، همون صفحه ای که لیست ایمیل هاش رو نشون می ده که فعالیته ، وقتی رو ایمیل کلیک میکنه یه فعالیت دیگه شروع میشه که باعث میشه کاربر یه صفحه دیگه رو ببینه ، وقتی می خواد ایمیل بفرسته یه صفحه دیگه براش باز میشه که یه فعالیت دیگه است ). رابط کاربری با XML یا مستقیما از خود جاوا ساخته میشه.
public class MainActivity extends Activity {  }
  • Services : نقش کارهایی رو ایفا می کنن که در پشت صحنه باید انجام بشه. خدمات کاملا مستقل از جزئی که اونا رو ساخته ، اجرا میشن. (مثلا اگه یه فعالیتی داشته باشیم که یه خدماتی رو اجرا کنه ، اگه اون فعالیت رو ببندیم ، اون خدمات هنوز در حال اجرا شدن هستن و مستقل از بقیه اجزا کار می کنن ).
public class MyService extends Service {  }
  • broadcast receiver : کارشون ذخیره و بازیابی داده هاست و اینکه داده ها رو برای همه برنامه ها قابل دسترسی کنن. این داده ها به سادگی از طریق جدول هایی به مدل پایگاه داده منتشر میشن.
public class MyReceiver  extends  BroadcastReceiver {  }
  • Content Providers : گیرنده پخش ساخته شده تا به اعلامیه های درون سیستمی پاسخگو باشه. گیرنده ها می تونن به نوار وضعیت (status bar) ، اخطار (notification) بفرستن تا به کاربر هشدار بدن. برنامه خود شما هم میتونه فرستادنده هایی رو بفرسته تا برنامه های دیگه بهش جواب بدن.
public class MyContentProvider extends  ContentProvider {  }

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن