ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، جداسازی اتاق با دیوار کاذب و نحوه جداسازی اتاق با دیوار کاذب و ایده های جداسازی اتاق با دیوار کاذب و قیمت دیوار کاذب دیجی کالا و دیوار کاذب ارزان و دیوار کاذب پلاستیکی و دیوار کاذب آماده و دیوار کاذب کناف و نصب دیوار کاذب چوبی و جداسازی اتاق با پارتیشن و قیمت دیوار کاذب متحرک در نم نمک.

ایده های جداسازی اتاق با دیوار کاذب و کناف

ما می توانیم در قسمتی از خانه خود که فضایی تقریبا جدا دارد ، با ساخت یک دیوار ، یک اتاق خواب اضافه کنیم. این بخش با توجه به شرایط هر خانه تعیین می شود. ممکن است در خانه ای کنار نشیمن و دیوار اتاق خواب اول برای آن مناسب باشد.ایده های جداسازی اتاق با دیوار کاذب و کناف [عکس]ایده های جداسازی اتاق با دیوار کاذب و کناف [عکس]

ولی در خانه ای دیگر فضای انتهای پذیرایی را برای این کار انتخاب کنید. بعد از تعیین دقیق محدوده مورد نظر نوبت به انتخاب نوع دیوار و جنس آن می رسد. هر کدام از دیوارها ویژگی هایی از جمله زیبایی ، دوام ، عایق صوت یا گرما ، نوع باز و بسته شدن و سرعت اجرای متفاوتی دارند.

جداسازی اتاق با دیوار کاذب

انواع دیوار کاذب

در طراحی داخلی مدرن استفاده از دیوار کاذب به علت زیبایی و راحتی نصب و اجرا بسیار باب شده است. دیوارهای کاذب به طور کلی به چهار دسته تقسیم می­ شوند که در ادامه به توضیح هر کدام خواهیم پرداخت.

دیوار کاذب جدا کننده یا پارتیشن

دیوارهای پارتیشن یا دیوارهای جداکننده ساده ترین نمونه دیوارهای کاذب است که تنها کاربری آن جدا کردن فضاهاست. این نوع دیوارها از سه قسمت تشکیل می شوند. اول رانر (قاب اصلی هست که معمولاً از فولاد است و به دیوارهای اصلی متصل می شود). دوم استاد (تقسیم کننده هایی که داخل قاب اصلی قرار می گیرند و متریال مورد استفاده معمولاً سبک تر از قاب اصلی است). و سوم پانل (همان پانل گچی که ظاهر کار را تشکیل می دهد).

انواع دیوار کاذب

دیوار کاذب جدا کننده یا پارتیشن

پارتیشن که هیچگونه باری را بر روی خود حمل نمی کند انواع گوناگونی از نطر جنس ، طرح و رنگ و همچنین کاربرد را شامل می شود. این نوع دیوار در تمامی محیط ها همچون اداری ، مسکونی ، تجاری و … قابل استفاده و کاربردی می باشد.

دیوار کاذب پوششی یا لاینینگ

در دیوار کاذب پوششی بنا به نوع عملکرد می توان از انواع صفحات روکش دار گچی استفاده کرد. این صفحات بر روی پروفیل های سبکی با مقطع و نصب می شود. و عایق های صوتی و حرارتی و همچنین شریان های تأسیساتی را در خود جای می دهند. درز این صفحات پس از نصب با بتونه و نوار درزگیر کناف درزگیری شده و در صورت نیاز به سطح تمام شده بسیار صاف بهتر است 2 تا 5 میلیمتر پوشش های مخصوص کناف بر روی این صفحات اجرا شود.

انواع دیوار کاذب

دیوار کاذب پوششی یا لاینینگ

این ساختار بر روی دیوارهایی با شرایط متفاوت قابل اجرا است و در حالت عادی نیازی به آماده سازی سطح زیرین نمی باشد ولی در ساختمان هایی با معیارهای فنی بالا جهت افزایش کیفیت اجرا بهتر است سطح دیوار اصلی از اثرات عوامل مضر نظیر کپک ، چربی و روغن پاک شود.

دیوار کاذب تزئینی یا دکوراتیو

دیوارهای کاذب تزیینی یا دکوراتیو همان طور که از اسمش مشخص است بیشتر به منظور تقسیم بندی فضاها و دکوراتیو استفاده می شود. این دیوارها قابلیت مخفی سازی تأسیسات را در داخل خود داشته و می توان آن را تبدیل به دیوارهای عایق حرارت و رطوبت نیز کرد.

انواع دیوار کاذب

دیوار کاذب تزئینی یا دکوراتیو

همانطور که می دانید در ساختمان سازی سنتی از آجر ، سیمان ، گچ و خاک و گچ سفید برای ساخت یک دیوار ساده استفاده می شود. مهم­ ترین عیب این دیوارها وزن بسیار زیاد سازه است. همچنین در برابر زلزله بسیار ضعیف بوده و صدمات زیادی را به بار می­ آورد. علاوه بر این با اشغال کردن فضای زیاد از نظر ظاهری زیبایی خاصی ندارد. در مقابل ، دیوارهای کاذب تزیینی با وزن بسیار سبک تر ، مقاومت بیشتر در برابر زلزله ، آوار نشدن هنگام زلزله ، عایق بودن در برابر حرارت و صدا و هم­ چنین زیبایی چند برابر جای دیوارهای قدیمی را گرفته­ اند.

دیوار کاذب عایق یا آکوستیک

تفاوت اصلی این نوع از دیوارهای کاذب با دیگر دیوارها متریال استفاده شده در آن می باشد. داخل این نوع دیوار کاذب و زیر پانل های گچی معمولاً از مواد خاصی استفاده می شود که در مقابل صدا ، سرمایش و گرمایش مقاوم است. هم­ چنین مانع عبور صدا و انرژی گرمایش و سرمایش از محیط داخلی می شود. دو نوع از عایق ­ های پرکاربرد در دیوارهای کاذب آکوستیک عبارتند از عایق فوم صداگیر خود چسب و عایق پشم سنگ.

عایق فوم صداگیر خود چسب با بهره مندی از آخرین تکنولوژی روز دنیا ، انتقال صدا به محیط پیرامون را به میزان زیادی کاهش می­ دهد. این نوع عایق در صنعت و ساختمان برای سقف ، کف ساختمان ، دیوارهای مشترک و … بسیار پرکاربرد است. یکی از مزایای این نوع دیوار نصب آسان آن است. به طوری که با استفاده از قیچی و کاتر و بدون نیاز به چسب مایع، پیچ ، میخ و … به راحتی نصب و اجرا می­ گردد.

انواع دیوار کاذب

مدل عایق یا آکوستیک

پشم سنگ دارای ضریب انتقال حرارتی بسیار کمی می­ باشد. قدرت این نوع عایق آن 33 برابر دیوار بتونی و 22 برابر دیوار آجری است. این الیاف از موادی مانند بازالت ، سنگ های آتشفشانی و چسب رزین تشکیل شده است. از لحاظ سازگاری با محیط زیست پشم سنگ بی ­ ضررترین عایق­ ها محسوب می شود.

اضافه کردن اتاق با استفاده از دیوار کناف

یکی از راحت ترین روش های اضافه کردن اتاق به خانه ، استفاده از دیوار کناف است. دیوار کناف ، دارای یک قاب فلزی سبک است و صفحات روکش دار گچی روی آنها قرار می گیرد. این دیوارها می توانند با یک یا چند لایه صفحه گچی پوشانده شوند. دیوار جدا کننده کناف ، مقاومت خوبی در برابر زلزله دارد. این دیوار خیلی سبک و عایق صوت و حرارت است. اگر به دنبال یک روش سریع و راحت هستید ، دیوار کناف از بهترین گزینه هاست.

جداسازی اتاق با دیوار کاذب

جداسازی اتاق با دیوار کاذب

جداسازی اتاق با دیوار کاذب

جداسازی اتاق با دیوار کاذب

اضافه کردن اتاق با پارتیشن ثابت

پارتیشن ثابت از جنس ام دی اف ، شیشه یا ترکیب دو جنس ساخته می شوند. پارتیشن های ثابت برای اضافه کردن اتاق خواب به خانه استفاده می شوند. این پارتیشن ها به صورت پنل هایی با عرض مشخص و ارتفاع کف تا سقف هستند. پنل های آن به صورت دقیق به سقف و کف متصل می شوند. این پارتیشن ها در یک ضلع خود ، درب بازشو دارند. مدل شیشه ای این پارتیشن را می توان به صورت مات سفارش داد تا فضایی کاملا پوشیده ایجاد کند. این پارتیشن ها به صورت سفارشی و با توجه به ابعاد منزل شما ساخته شده و در محل مورد نظر نصب می شوند.

جداسازی اتاق با دیوار کاذب

اضافه کردن اتاق خواب با پارتیشن ریلی

نوع دیگری از دیوارها که برای اضافه کردن اتاق خواب مناسب است ، پارتیشن ریلی است. این پارتیشن ها را می توان از جنس چوب ، ام دی اف یا شیشه ساخت. درب این مدل پارتیشن در سقف و کف دارای ریلی است که قابلیت حرکت و جابه جایی به آن می دهد. این مدل پارتیشن برای اضافه کردن اتاق ، کاربردی راحت تر و کمجا دارد. در فضاهای کوچک که باز و بسته کردن در اتاق ، مشکل است این مدل پارتیشن دیواری ، عالی عمل می کند.

جداسازی اتاق با دیوار کاذب

جداسازی اتاق با دیوار کاذب

جداسازی اتاق با دیوار کاذب

اضافه کردن اتاق خواب با پارتیشن تاشو

مدلی از پارتیشن های دیواری به صورت قطعات تاشو ساخته می شوند. این پارتیشن ها دیواری مناسب برای اضافه کردن اتاق خواب هستند. جنس این پارتیشن ها از ام دی اف یا ورقه های پی وی سی است. این پارتیشن ها به دلیل قابلیت تا شدن ، معمولاً سبک هستند و به راحتی جابه جا می شوند.

جداسازی اتاق با دیوار کاذب

اضافه کردن اتاق با استفاده از پرده

یک راه راحت و ارزان برای اضافه کردن اتاق خواب به خانه ، نصب یک پرده است. اگر مساله انتقال صدا در اتاق خواب شما خیلی مهم نیست ، کاربرد پرده بی دردسر و آسان است. فقط کافی است در سقف و بخش هایی که دیوار اتاق باید باشد ، چوب پرده هایی به سقف نصب کنید. پرده هایی از جنس کتان ، لنین یا ساتن برای این منظور عالی هستند. همچنین پرده های ژاپنی هم به دلیل پیوستگی و جنس ضخیمی که دارند ، انتخاب خوبی هستند.

جداسازی اتاق با دیوار کاذب

جداسازی اتاق با دیوار کاذب

جداسازی اتاق با دیوار کاذب

اضافه کردن اتاق با پنل های دیواری پشم کوب

یکی از دیوارهایی که می توان برای اضافه کردن اتاق خواب به کار برد ، دیوار با پنل های دیواری است. این پنل ها به یک چهارچوب سبک با جنس چوبی یا فلزی متصل می شوند. داخل این پنل ها از پشم شیشه و الیاف مصنوعی دیگر به کار می رود. به همین دلیل این دیوار ، عایق صوت و حرارت خوبی است. این دیوار قابلیت ساخت یک در بازشو را دارد. این دیوار به دیوار آکوستیک هم شناخته می شود و ساخت آن نیاز به صرف وقت بیشتری دارد.

جداسازی اتاق با دیوار کاذب

اضافه کردن اتاق خواب با ام دی اف

یک مصالح برای اضافه کردن اتاق به خانه ، استفاده از ورق های ام دی اف است. می توان با ام دی اف ، طرح هایی به شکل کتابخانه یا قفسه ساخت. این وسایل می توانند از یک سمت کاربرد کتابخانه و از سمت دیگر مانند دیوار عمل کنند. علاوه بر این راه ، شما می توانید برای ساخت دیوار با ام دی اف طرح های خلاقانه دیگری هم طراحی و اجرا کنید. این روش با اینکه کاربردی و دو منظوره است ولی هزینه بیشتری می طلبد. ولی برای خانه هایی که علاوه بر یک اتاق اضافه به کتابخانه ، قفسه یا کمد نیاز دارند ، انتخابی عالی است.

جداسازی اتاق با دیوار کاذب

اضافه کردن اتاق با پنل گچی پیش ساخته

اگر برای اضافه کردن اتاق خواب در خانه ، تصمیم بلند مدت دارید ، پنل های گچی ایده خوبی هستند. پنل های گچی پیش ساخته از جنس گچ فشرده هستند و وزن کمی دارند. این پنل ها به شکل مربع یا مستطیل و معمولاً با ابعاد 50 در50 وجود دارند. پنل های گچی دارای فاق و زبانه بوده و با چسب مخصوصی به هم چفت می شوند.

اجرای این دیوار خیلی راحت و سریع انجام می شود. ساخت دیوار گچی ، علاوه بر هزینه معقولی که دارد ، دیواری عایق صوت و حرارت است. برای در اتاق هم ابتدا چهارچوب را کار می گذارند و سپس اطراف آن را دیوار می کشند. بعد از دیوار کناف ، این دیوار جز بهترین گزینه ها برای ساخت اتاق خواب در خانه است.

جداسازی اتاق با دیوار کاذب

جداسازی اتاق با دیوار کاذب

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن