ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، مراقبت از کفش و چه روغنی برای کفش چرم مناسب است و انواع واکس کفش چرم و از بین بردن چروک کفش چرم و گلیسیرین برای چرم و نگهداری از کمربند چرمی و نگهداری کیف چرم و کفش چرم چیست و روش های صحیح نگهداری از کفش های چرم و نحوه نگهداری از کفش های چرم در فصل بارش و راه صحیح مراقبت از کفش های چرم را در نم نمک ببینید.

آموزش نگهداری و مراقبت از کفش چرم در فصول مختلف

کفش های چرمی قرن هاست مورد استفاده قرار می گیرند. ظاهر کامل هر لباسی زمانی به وجود می آید که کفش مناسب با لباس پوشیده شود. کفش چرم همیشه نقش مهمی در تقویت شخصیت ایفا می کند. کفش های چرم تنها زمانی تاثیر خود را دارند که به درستی از آن مراقبت شود. این کفش ها گران قیمت و استاندارد هستند بنابراین مراقبت ویژه از آن ها مهم است.ترفندهای نگهداری و مراقبت از کفش چرم در فصول مختلف + نکاتترفندهای نگهداری و مراقبت از کفش چرم در فصول مختلف + نکات

کجا و چگونه از کفش های چرم نگهداری کنیم؟

کفش ها را باید در جایی نگه دارید که از غبار ، رطوبت و نور مستقیم خورشید دور باشند. جاکفشی ها باید درب داشته باشند تا کفش از گرد و غبار محافظت شود. کفش های مجلسی و روزانه را باید از هم جدا کرد. کیسه های سیلیکا را در کفش ها قرار دهید.

در صورت قرار دادن کفش ها داخل جا کفشی فاصله بین آنها را رعایت کنید. کفش چرم را نباید کنار کفش ورنی قرار دهید زیرا موجب رنگ دادن آنها به هم می شود.

جعبه کفش های جدید که می خرید نیز برای نگهداری آن ها بسیار مناسب است. هم چنین از ورود خاک ، غبار آلوده محافظت می کند و مانع از خراب شدن آن می شود. آلودگی کفش ها نیز به هوا می رود تا این که باعث قارچ و ... نشود.

اگر کفش ها روی یک جا کفشی چوبی باز نگه داشته می شوند ، باید با پارچه یا کاغذ روی آن ها را بپوشانید تا کفش ها بیشتر در معرض خاک قرار نگرفته و خراب نشود.

اگر از بیرون آمده اید ، کفش ها را فورا در کمد یا قفسه کفش قرار ندهید. زیرا رطوبت داخل کفش خشک نمی شود و می تواند به کفش آسیب برساند. کفش ها را به مدت یک ساعت بیرون نگه دارید و اجازه دهید خشک شده و رطوبت داخل کفش ها از بین برود. کفی داخل کفش ها باید تعویض شوند زیرا عدم تعویض کفی ممکن است باعث آسیب به داخل کفش ها شود.

روش نگهداری کفش چرم

شکل کفش ها :

ظاهر برخی کفش ها زود خراب می شود بنابراین مهم است که از خراب شدن کفش ها محافظت کنید. قالب کفش مانع از خراب شدن شکل کفش به دلیل شکل دادن پاها می شود.هم چنین آن ها رطوبت موجود در کفش ها را جذب می کنند. اگر هیچ قالب کفشی ندارید ، یک روزنامه قدیمی را بفشارید و داخل آن را پر کنید. این کار علاوه بر محافظت از خراب شدن شکل کفش ، رطوبت را نیز از بین می برد.

واکس :

اولین نیاز یک کفش چرم واکس مخصوص خود است که باید از کیفیت عالی برخوردار باشد و به موقع و دو یا سه بار در هفته استفاده شود.

چنانچه در دنیای مد نم نمک گفته ایم با واکس زدن کفش های چرمی کهنه نیز ، نو به نظر می رسند. قبل از واکس زدن ، کفش ها را باید با یک پارچه تمیز پاک کنید تا گرد و غبار برداشته شود.سپس روی کفش های چرمی را با ماده نرم کننده چرب کنید تا چربی به چرم برگردد و کفش نرم شود. برای پوشاندن خطوط ایجاد شده روی کفش از واکسی کم رنگ تر از کفش استفاده کنید.

برای واکس زدن ، باید همیشه از واکس بر پایه موم و نه مایع استفاده کرد. واکس بر پایه مایع ، به ظاهر کفش های چرمی آسیب می رساند.

واکس زدن کفش چرم

موارد دیگر مربوط به واکس کفش های چرم :

قبل از تمیز کردن کفش چرمی ، عصاره لیمو را با پنبه روی کفش بزنید و آن را خشک کنید و سپس آن را واکس بزنید. واکس به این روش درخشش بیشتری به کفش ها می دهد.

مدتی پس از استفاده از سرکه و پنبه ، کفش شروع به درخشیدن می کند.

کفش کودکان سریع کهنه شه و از بین می رود. در این حالت ، سیب زمینی خام رنده شده را روی کفش بزنید و پس از خشک کردن واکس بزنید کفش ها به حالت اولیه بازمی گردد.

کفش ها را تمیز کرده و بعد از آن روغن بچه بزنید ، سپس کفش ها را واکس زده تا نرم و براق شوند. روغن بچه به عنوان نرم کننده کفش بکار می رود.

بخش سفید پوست موز را بر روی کفش بزنید ، بعد از خشک کردن ، آن را به طور کامل با یک پارچه تمیز کنید تا کفش ها بدرخشد.

پوشیدن دستکش یک بار مصرف قبل از واکس زدن از آلودگی دست های شما جلوگیری می کند.

نگهداری کفش های چرم در طول فصل بارش :

آب و رطوبت باعث آسیب زیادی به کفش های چرم می شود. بنابراین ، در فصل بارندگی ، باید مراقبت ویژه از کفش های چرم صورت بگیرد.

در این فصل کفش چرمی گران قیمت نپوشید یا حداقل هنگام رفتن به مکان های گل آلود آنها را به پا نکنید.

اما اگر کفش ها خیس شد فورا آن را با کمک خاک و ... تمیز کنید و پس از بازگشت به خانه ، کفش ها را با کمک کاغذ و روزنامه تمیز و با پنکه خشک کنید.

برای خشک کردن کفش از سشوار و گرمکن استفاده نکنید زیرا می تواند باعث ایجاد ترک روی کفش شود. در فصل بارانی ، استفاده از موم و روغن بذر کتان روی کفش ها ، برای جلوگیری از خرابی موثر است.

راه های نگهداری از کفش چرم

پاک کردن لک

اگر روی کفش ها لک افتاد سریع آن را با برس نرم یا برس واکس برطرف کنید ، ایجاد مداوم لکه های نمکی به کفش چرم آسیب می رساند. این لک ها را با پارچه ای نم دار تمیز کنید.

جوراب :

باید با کفش چرم ، جوراب بپوشید. این کار باعث حفظ تعادل و عدم دردسر در راه رفتن می شود. علاوه بر این ، نوع مناسب جوراب برای پا و کفش نیز ضروری است. برای این کار ، باید از جوراب پنبه ای برای جذب عرق استفاده شود تا علاوه بر جلوگیری از رشد میکروب در پا و کفش ، پاها بو نگیرد و کفش ها آسیب نبیند.

اسپری ضدآب :

پس از خرید کفش با استفاده از اسپری ضد آب سطح کفش را بپوشانید تا در مقابل جذب آب باران و هر نوع مایع محافظت شود. همانطور که پیش از این هم در مطالب قبلی دنیای مد نم نمک اشاره داشتیم این کار را در ابتدای هر فصل یعنی 4 بار در سال انجام دهید. اگر کفش شما خیس شد ، آن را در دمای اتاق خشک کنید و سپس مقداری کره روی آن بمالید تا از جذب آب و مایعات دیگر جلوگیری کند.

بند کفش :

بندکفش ها تنها برای طراحی نیستند ، بلکه برای راحتی در پوشیدن و درآوردن کفش ها است. با این حال ، برخی افراد بدون باز کردن بند ، کفش می پوشند و این باعث می شود کفش ها به سرعت خراب شوند. بنابراین ، هنگام پوشیدن و درآوردن کفش بند را باز کنید. هم چنین اجازه دهید هوا به درستی وارد کفش شود و رطوبت کاهش یابد.

اگر هنگام پوشیدن کفش مشکل دارید از پاشنه کش استفاده کنید تا پا و پاشنه کفش آسیب نبینند.

مراقبت صحیح از کفش چرم

تعویض کفش هر چند وقت یکبار :

برای حفظ شکل اولیه کفش بهتر است هر از گاهی از کفش دیگری استفاده نمایید. استفاده از چند جفت کفش باعث افزایش عمر هر یک از آنها می شود.

تهیه پاشنه اضافی :

اولین قسمت از کفش که از بین می رود ، پاشنه کفش است به خصوص افرادی که زیاد راه می روند و یا روی یک پا می ایستند زودتر پاشنه کفش آنها خراب می شود. هنگام خرید کفش بهتر است یک جفت ته پاشنه پلاستیکی نیز تهیه کنید تا در صورت نیاز با پاشنه قدیمی تعویض کنید.با فرسوده شدن و ظاهر شدن میخ پاشنه ، کفش را به به تعمیرکار کفش بسپارید تا دوام آن بیشتر شود.

استفاده از کائوچو :

راه رفتن زیاد ، می تواند مدت کارآیی کفش را از بین می برد. بهتر است هنگام سفارش خرید ، از کفاش بخواهید لایه نازکی از کائوچو به تخت کفش بچسباند تا باعث جلوگیری از جذب آب و لیز خوردن شده و مدت عمر کفش را افزایش دهد.

اصول صحیح نگهداری و مراقبت از کفش چرم

اگر کفش های نو موجب آسیب شد چه باید کرد؟

پوشیدن کفش جدید گاهی باعث تاول زدن پا شما می شود. برای این کار ، یک پنبه را با گلیسیرین و یا وازلین آغشته کنید روی تاول بزنید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن