ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، در سند ازدواج، شوهر تعهد می کند بدون اذن همسر ازدواج نکند. حال پرسشی که مطرح میشود این است که اگر مردی زنی را بدون اطلاع همسرش صیغه کرد چه حکمی دارد؟

صیغه کرد زن دوم بدون اجازه همسر اول مجاز است

کسی که خود همسر دارد و دو تا بچه در صورت صیغه کردن زن دیگری و متوجه شدن زن اول - زن اول چه ادعایی می تواند در دادگاه بر علیه زن دوم و شوهرش داشته باشد؟حکم صیغه بدون اجازه همسر + قوانین صیغهحکم صیغه بدون اجازه همسر + قوانین صیغه

صیغه

صیغه بدون اجازه همسر

پاسخ :

براساس یکی از بندهای 12 گانه شروط ضمن عقد ، چنانچه مرد همسر دیگری بدون رضایت زن اختیار کند و یا به تشخیص دادگاه نسبت به همسران خود عدالت را اجرا نکند.می تواند برای زن حق طلاق ایجاد گردد. (البته در صورت ثابت کردن صیغه نامه)

نظر به ماهیت پویای مباحث حقوقی و لزوم در نظر گرفتن تمام جوانب موجود در هر مورد خاص ، پاسخ هایی که در سایت مشاهده می نمایید صرفا جهت افزایش سطح آگاهی شما و بیان نظرات و مواد قانونی مشهور ارائه گردیده و ممکن است نتیجه دادرسی در عمل متفاوت با پیش بینی اظهار شده باشد و یا به جهت صدور قوانین و بخشنامه های بعدی ، مواد قانونی ذکر شده قابلیت استناد خود را از دست داده باشند.

آنچه در مورد صیغه باید بدانید

آنچه در مورد صیغه باید بدانید

قوانین مرتبط با صیغه :

1. در ازدواج موقت ، رضایت طرفین و خواندن صیغه کافی است و نوشتن و شاهد گرفتن لازم نیست.

2. خود زن و مرد می توانند صیغه عقد را بخوانند. ابتدا مدت عقد (از یک ساعت تا چند سال) و میزان مهر (مثلا از هزار تومان تا ...) را معین کنند و بعد صیغه عقد را بخوانند.

«صیغه عقد»

زن می گوید :

«زَوَجتُکَ نَفسی فی المُدَةِ المَعلوُمَه عَلَی المَهرِ المَعلوُم» (خودم را به تو تزویج کردم برای مدت معین با مهر معین)

بعد مرد می گوید :

«قَبِلتُ» (قبول کردم)

تبصره : اگر خود مرد و زن نتوانند صیغه را به عربی صحیح بخوانند به هر لفظی که صیغه را بخوانند صحیح است. اما باید لفظی را بگویند که معنی «زَوَجتُ و قَبِلتُ» را بفهماند.

3. عقد موقت طلاق ندارد بلکه جدا شدن زن و مرد بواسطه تمام شدن مدت عقد و یا بخشیدن مدت (مرد باقیمانده زمان عقد را به زن می بخشد) می باشد.

4. اگر کسی زنی را به عقد خود درآورد ، اگر چه نزدیکی نکرده باشد مادر آن زن به آن مرد محرم می شود و اگر نزدیکی کرده باشد ، اگر آن زن از مرد دیگری دختر داشته باشد دختر آن زن نیز به آن مرد محرم می شود و مرد هرگز نمی تواند با آن دختر ازدواج کند.

5. تعریف عده : مدت زمانی را که زن نمی تواند با مرد دیگری ازدواج کند عدَه می گویند. این مدت پس از طلاق (در عقد دائم) و یا اتمام مدت زمان (در عقد موقت) و یا فوت شوهر شروع می شود.

6. عدَه عقد موقت دیدن دوبار عادت ماهیانه زنان است. عدَه عقد دائم از زمان طلاق ، دیدن سه بار عادت ماهیانه است. عده وفات شوهر ، چهارماه و ده روز است اگر چه زن یائسه یا متعه باشد.

7. زن یائسه (زن غیرسیدی است که سنش بالاتر از پنجاه سال یا سیده ای که سنش بالاتر از شصت سال باشد) عده طلاق و عده اتمام عقد موقت ندارد.

8. اگر مردی زنی را که در عده دیگری است برای خود عقد کند آن زن بر او حرام می شود.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(2 رای)
100%

نظر دادن