ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، همبستر نشدن مرد با زن و حکم شرعی و قانونی مردی که با همسرش همبستر نمیشود و حکم مردی که با زنش همبستر نمیشود نی نی سایت و حکم مردی که زنش را دوست ندارد و مردی که به زنش اهمیت نمیده و حکم صیغه زن شوهردار نی نی سایت و مردی که زنش را تمکین نمی کند و مردی که از زنش دوری میکند و شوهرم مرا نمیکند و ترک زناشویی از طرف مرد در نم نمک.

حکم شرعی و قانونی مردی که با زنش همبستر نمیشود

برای بسیاری افراد حق جنسی زنان در اسلام ، چیز عجیبی است اما بهتر است بدانید که اسلام ارضای جنسی زن را موضوع مهمی می داند.حکم شرعی و قانونی مردی که با همسرش همبستر نمیشودحکم شرعی و قانونی مردی که با همسرش همبستر نمیشود

با نم نمک همراه باشید تا در این مطلب از نم نمک به موضوع حق جنسی زنان در اسلام بپردازیم.

مردی که با زنش همبستر نمیشود

حق جنسی زنان

با بررسی موارد فقهی و دستورات جنسی اسلام به این نکته پی می بریم که اسلام ارضای جنسی زن را نادیده نگرفته است و زن نیز در این زمینه دارای حق و حقوقی می باشد. این موضوع را در چهار بند مورد بررسی قرار می دهیم.

زوج حق ندارد بیشتر از چهار ماه (بدون عذر شرعی) از نزدیکی و رابطه جنسی با همسرش خودداری کند.

در کتاب تحریر الوسیله آمده است : “ترک کردن رابطه جنسی با زن بیشتر از چهار ماه جایز نیست مگر با اجازه و اذن خود زن ” این دستور تا زمانی است که زن یا شوهر عذری نداشته باشد. اگر ترک کردن رابطه جنسی به دلیل بیماری یا عذری در مرد یا زن اتفاق بیفتد تا زمان از بین رفتن بیماری یا عذر ترک نزدیکی جایز می باشد.

در روایات داریم که فردی از امام رضا علیه السلام در مورد مردی که دارای همسر جوانی است و نزدیکی با او را یک ماه یا یک سال ترک می کند (البته نه به قصد آزار دادن او بلکه برای این که مصیبتی دیده اند) پرسید ایشان گفتند : اگر چهار ماه او را ترک کرده باشد گناهکار نیست اما اگر بیش از چهار ماه شده باشد گناهکار خواهد بود مگر این که با اجازه و رضایت همسرش باشد. بر اساس همین روایت حداکثر زمانی که مرد می تواند با زنش رابطه جنسی نداشته باشد چهار ماه است.

آیت الله شبیری معتقد است این حکم شامل حال مردی که به قصد آزار و اذیت و بدون عذر موجه چهار ماه از نزدیکی با همسر خود اجتناب می کند نمی شود. ایشان معتقد است با استناد به روایت بند قبل مشخص میش ود که این حکم امام برای آن مرد در شرایطی بوده که مرد عذر موجه داشته (مصیبت دیده) و قصد آزار همسرش را ندارد و در مواردی که مرد قصد آزار دارد و عذری ندارد نمی توان به این حکم استناد کرد.

یکی دیگر از حقوق جنسی زن این است که اگر مرد نتواند با او رابطه جنسی داشته باشد می تواند از او طلاق بگیرد. ناتوانی جنسی شوهر پس از عقد دلیل محکمی برای جدا شدن نیست و در این مورد اختلاف بین فقها وجود دارد. اما اگر مردی قبل از اردواج دچار ناتوانی جنسی باشد و همسرش پس از عقد این موضوع را بفهمد زن می تواند از مزد جدا شود.

در موارد خاص مثلا در مواردی که مرد مزاج سردی دارد و زن گرم مزاج است باید حقوق جنسی زن رعایت شود. به طور مثال اگر مردی سرد مزاج است و می خواهد دو ماهی یک بار یا سه ماه یک بار رابطه جنسی داشته باشد و زن گرم مزاج باشد و بخواهد هفته ای یک یا دو بار ارضا شود در این صورت تکلیف مرد چیست؟

در این مورد سه حالت مورد بررسی قرار می گیرد :

در حالت اول اینطور می گوییم که رابطه جنسی برای مرد یک بار در طی چهار ماه واجب است و برای روابط بیشتر از این تکلیفی بر عهده مرد نیست هر چند زن خواهان باشد.

در حالت دوم بحث واجب بودن ارضای زن توسط مرد مطرح می شود. می گوییم بر مرد لازم است که هر وقت زنش خواهان رابطه جنسی بود با او رابطه داشته باشد و نیاز جنسی زنش را به طور کامل برطرف کند تا زن به گناه نیفتد.

حالت سوم به این نکته اشاره دارد که حد واجب و تکلیف بر عهده مرد در رابطه جنسی هر چهار ماه یک بار است اما روابط بیشتر از این مقدار هم مستحب بوده و پسندیده می باشد. این که دستورات اسلام بر صحت کدام حالت تاکید دارد مسئله ای است که در ادامه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

حکم مردی که با زنش همبستر نمیشود :

آیا اگر مردی به مدت طولانی بدون عذر شرعی با خانم خود نزدیکی نکند آیا آن زن می تواند به این علت درخواست طلاق کند؟

مردی که با زنش همبستر نمیشود

پاسخ آیت الله سید محمد کاظم یزدی :

اگر زنی دارای میل و شهوت زیاد است به طوری که رابطه جنسی هر چهار ماه یک بار برای او کافی نمی باشد و ممکن است به گناه بیفتد احتیاط این است که همسرش باید قبل از تمام شدن چهار ماه با او رابطه جنسی داشته باشد و اگر نمی تواند او را طلاق دهد تا به گناه نیفتد و راهش باز شود. حق جنسی زنان در اسلام جایگاه مهمی دارد.

پاسخ حضرت آیت الله مکارم شیرازی :

مرد حق این را ندارد که زن دائمی خود را به گونه ای ترک کند که نه مانند زن شوهردار باشد نه بی شوهر ، همچنین نمی تواند بیش از چهار ماه ، نزدیکی با او را ترک کند ، بلکه اگر زن جوان باشد و در این مدت بیم آن می رود که به گناه بیفتد احتیاط واجب آن است که طوری رفتار کند که او به گناه نیفتد.

و هر گاه برای حاکم شرع ، یا کسی که از سوی حاکم شرع وکالت دارد ، ثابت شود که زن در عسر و حرج شدید است ، به شوهر او اتمام حجت می کند که یا به خوبی با وی زندگی کند ، و حق و حقوق او را بپردازد ، و یا وی را طلاق دهد. و چنانچه به هیچ کدام عمل نکرد ، یا دسترسی به او نیست ، حاکم شرع می تواند زن را طلاق دهد ، و پس از عده می تواند ازدواج کند. و اگر مطلقا آمیزشی صورت نگرفته عده لازم نیست.

پاسخ آیت الله سیستانی :

جایز نیست ترک نزدیکی با همسر جوان بیش از چهار ماه مگر بخاطر عذری مانند مشقت یا ضرر یا اینکه همسر به آن راضی باشد یا اینکه ناشزه باشد یا اینکه شرط کرده باشد که در مدت عقد دخول نکند و به احتیاط لازم این حکم شامل همسر موقت هم میگردد.

آیت الله صافی گلپایگانی :

توصیه می شود در زندگی زناشویی مرد همانطور که نیازهای مادی زن را فراهم می کند نیازهای جنسی او را نیز برآورده کند که این مسئله بر آرامش و استحکام زندگی کمک می کند.

پس شوهر حق ندارد بدون عذر شرعی سفر را طولانی کند در صورتی که حق زوجه از بین برود. واگر زن نتواند که تا چهار ماه صبر کند به طوری که شوهر بترسد چنانچه با همسرش نزدیکی نکند در حرام بیافتد پس بنابر احتیاط واجب باید با همسر قبل از این مدت همبستر شود یا اینکه او را طلاق دهد.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(6 رای)
73.4%

نظر دادن