ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، شب لیله الرغائب و تاریخ شب لیله الرغائب و تاریخ شمسی روز لیله الرغائب و شب لیلة الرغائب در تقویم امسال و تاریخچه شب لیله الرغائب و شب لیلة الرغائب چه شبی است و تاریخ دقیق شب لیله الرغائب و شب لیلة الرغائب چند شنبه است و شب لیله الرغائب چندمه و شب آرزوها کی است و شب لیلة الرغائب در تقویم میلادی و علت نامگذاری شب لیله الرغائب و شب لیلة الرغائب و شب جهانی لیله الرغائب در تقویم قمری و شب لیلة الرغائب در تقویم قمری در نم نمک.

لیله الرغائب چه شبی و چند شنبه است؟

  • تقویم شمسی : پنجشنبه 13 دی 1403
  • تقویم قمری : 1 رجب(اولین پنجشنبه یا شب جمعه ماه رجب)
  • تقویم میلادی : 2 ژانویه 2025

شب آرزوها چه روزی استتاریخ دقیق لیله الرغائب(شب آرزوها) 1403 کی هست؟تاریخ دقیق لیله الرغائب(شب آرزوها) 1403 کی هست؟

لیله الرغائب نخستین شب جمعه(پنجشنبه شب) ماه رجب است.

هفتمین ماه از سال هجری قمری رجب نام دارد که نباید فضیلت آن را به بوته فراموشی سپرد؛ زیرا در میان ماه های دوازده ‏گانه تنها و بدون ائتلاف با ماه های دیگر از حرمت و قداست ‏برخوردار است.

در واقع چهار ماه در قرآن کریم با تعبیر «حرم‏» یعنی برخوردار از حرمت ‏یاد شده است که یکی از آن ها رجب نام دارد و در آن قتال و کشتار حرام می ‏باشد.

رسول اکرم (ص) فرموده اند : «رجب ماه بزرگ خداست و هیچ ماهی در حرمت و فضیلت‏ به پایه آن نمی رسد و قتال با کافران در این ماه حرام است. آگاه باشید که رجب ماه پروردگار است و شعبان ماه من و ماه رمضان ماه امت من است و اگر کسی در ماه رجب حتی یک روز روزه بدارد ، خدا را از خود خشنود ساخته و خشم الهی از او دور می‏ گردد.»

یکی از برترین شب های رجب ، لیله الرغائب است. از رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم روایت شده است که فرمود : از نخستین شب جمعه ماه رجب غافل نشوید؛ زیرا ملائکه و فرشتگان خداوند به آن شب ، لیلةالرغائب می گویند و علت نامگذاری این است که ، چون یک سوم از شب می گذرد تمامی فرشتگانی که در آسمان ها و زمین هستند ، در کعبه و اطراف آن جمع می شوند. در این هنگام خداوند آنان را مورد خطاب خویش قرار می دهد و می فرماید : «ای فرشتگان من! هر چه می خواهید از من بخواهید.»

فرشتگان عرض می کنند : «خداوندا! خواسته ما از تو این است که گناهان کسانی را که در ماه رجب روزه می گیرند ، ببخشایی و آنان را مورد آمرزش خویش قرار دهی.» خداوند تبارک و تعالی می فرماید : «این کار را انجام دادم.»

شایسته است کسی که این حدیث را می شنود ، در لیله الرغائب ، بر فرشتگان زیاد سلام و درود بفرستد تا تکلیفی را که آیه تحیت بر عهده ما گذاشته (و إذا حییتم بتحیة فحیوا بأحسن منها اوردوها)؛ «هرگاه به شما تحیت گویند ، پاسخ آن را بهتر از آن بدهید ، یا (لااقل) به همانگونه پاسخ گویید.) ادا کرده باشد.

از جمله اعمال این شب نمازی است که گناهان بسیار به سبب آن آمرزیده شود و هر که این نماز را بگزارد ، چون شب اول قبر او شود ، حق تعالی بفرستد ثواب این نماز را به سوی او به نیکوترین صورتی با روی گشاده و درخشان و زبان فصیح.

پس آن صورت نیکو با وی گوید : ای حبیب من بشارت باد ترا که نجات یافتی از هر شدت و سختی. فرد درگذشته گوید تو کیستی ، به خدا سوگند که من رویی بهتر از روی تو ندیدم و کلامی شیرین تر از کلام تو نشنیده ام و بویی بهتر از بوی تو نبوییدم.

آن بشیر گوید : من ثواب آن نمازم که در فلان شب از فلان ماه از فلان سال به جا آوردی. آمدم امشب به نزد تو تا حق تو را ادا کنم و مونس تنهایی تو باشم. وحشت را از تو بردارم و ، چون در صور دمیده شود ، من سایه بر سر تو خواهم افکند در عرصه قیامت. پس خوشحال باش که خیر از تو هرگز معدوم نخواهد شد.

رسول خدا همچنین می فرماید : «هرکس اولین پنج شنبه ماه رجب را روزه بگیرد ، سپس بعد از نماز مغرب و عشا ، دوازده رکعت نماز بخواند ، در هر رکعت «حمد» یک مرتبه و «إنا أنزلناه» سه مرتبه و «قل هو الله أحد» دوازده مرتبه و سپس حاجت خود را از خداوند بخواهد ، إن شاء الله برآورده خواهد شد.»

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(8 رای)
65%

نظر دادن