ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، تفاوت سجاده و سجاده فرش و جانماز و تفاوت سجاده و جانماز و فرق سجاده و جانماز و جانماز رولی و تفاوت سجاده فرش و جانماز مسجدی و آشنایی با سجاده یا جانماز و تفاوت جانماز و فرش سجاده ای و تفاوت سجاده نماز با سجاده فرش ماشینی در نم نمک.

فرق سجاده ، سجاده فرش و جانماز

نماز خواندن یک عمل عبادی است که نشانه خضوع و خشوع مسلمانان در برابر پروردگار خویش است. هر مسلمان در 5 نوبت نماز به جای می آورد تا بدین وسیله مراتب قدردانی خود از خدای متعال را اعلام کند.تفاوت سجاده ، سجاده فرش و جانمازتفاوت سجاده ، سجاده فرش و جانماز

همانطور که نظم و زیبایی در دین اسلام بسیار توصیه شده است ، این موارد در نمازخواندن نیز اهمیت بالایی دارند. به گونه ای که تمام حرکات این عمل عبادی بیانگر نظم و ترتیب می باشد. عطر زدن و مسواک زدن از جمله توصیه هایی هستند که برای نماز خواندن توصیه زیادی به آنها شده است. یکی از نشانه های نظم و زیبایی در نماز خواندن استفاده از سجاده ، سجاده فرش و جانماز است. این محصولات شباهت های بسیار زیاد اما تفاوت های بسیار مهمی دارند. در این مقاله قصد داریم تا در مورد تفاوت سجاده ، سجاده فرش و جانماز با شما صحبت کنیم. تا پایان مقاله با سایت نم نمک همراه باشید.

فرق سجاده ، سجاده فرش و جانماز

اشکال متفاوت

اولین تفاوت سجاده ، سجاده فرش و جانمازاین است که هر کدام شکل های متفاوتی دارند. سجاده یک پارچه مخملی مستطیلی شکل است. سجاده فرش فرشی است که به شکل رولی بافته می شود و جانماز یک پارچه مستطیل شکل با جنس های مختلف است که اغلب تزئین شده است. سجاده فرش ها دو نوع دارند؛ محرابی و بدون محراب. در ادامه به ترتیب تصویری از سجاده ، سجاده فرش و جانماز را مشاهده می کنید.

تفاوت در کاربری

هر سه این موارد برای نماز خواندن استفاده می شوند. علی رغم این شباهت ، تفاوت سجاده ، سجاده فرش و جانماز در این است که غالباً از سجاده و جانماز برای نماز فردی و از سجاده فرش برای نماز جماعت استفاده می شود. تفاوت دیگر آنها در این است که سجاده و جانماز روی فرش پهن می شوند در حالی که سجاده فرش خودش از جنس فرش است.

از سجاده و جانماز عموماً در منازل شخصی و از سجاده فرش در مسجد استفاده می شود. هر چند سجاده فرش ها مخصوص استفاده در مسجد هستند اما برخی از افراد یک محراب از سجاده فرش را برای استفاده شخصی در منزل سفارش می دهند.

تفاوت در جنس

در گذشته جانمازها به صورت دستی توسط خانم های خانه دوخته می شدند اما امروز این کار صنعتی شده است. در گذشته مادران و مادر بزرگ ها با پارچه های معمولی جانماز می ساختند و با هنر گلدوزی خود آن را تزئین می کردند. برای تولید جانماز از پارچه های ترمه استفاده می شود زیرا پارچه ترمه زیبایی خاصی دارد.

فرق سجاده ، سجاده فرش و جانماز

جنس سجاده ها عموماً از مخمل است. مخمل نوعی پارچه لطیف است که از آن برای بافت و تولید محصولات مختلف استفاده می شود. حس لطافت مخمل باعث می شود که هنگام نماز خواندن احساس راحتی و آرامش بیشتری داشته باشد.

این در حالی است که جنس سجاده فرش ها به طور کلی متفاوت است. سجاده فرش ها همان فرش های سنتی هستند که فقط طرح سجاده روی آنها نقش بسته است. برخی طرح ها محرابی و برخی دیگر شمسه هستند.

به این ترتیب ، سومین تفاوت سجاده ، سجاده فرش و جانماز تفاوت در جنس این محصولات است.

تفاوت در قیمت

مهم ترین مسئله هنگام خرید توجه به قیمت است. چهارمین تفاوت سجاده ، سجاده فرش و جانماز تفاوت در قیمت می باشد. سجاده و جانماز در مقایسه با فرش سجاده محصولات کوچکتر و به همین دلیل بسیار ارزان تری هستند. علاوه بر سایز ، جنس این محصولات هم روی قیمت آنها موثر است. فرش در مقایسه با پارچه و ترمه محصولات گران تری هستند.

تفاوت در راحتی شستشو

شما از هر کدام یک از این محصول ها که استفاده کنید ، بعد از مدتی نیازمند شستشو می شوند. سجاده و جانماز محصول کوچکتر و منعطف تری هستند در حالی که سجاده فرش ها به صورت رولی بوده و طولانی ترند. به همین دلیل ، شستشوی سجاده و جانماز راحت تر و آسوده تر از فرش سجاده است.

فرق سجاده ، سجاده فرش و جانماز

تفاوت در ضخامت

ششمین تفاوت سجاده ، سجاده فرش و جانماز در ضخامت آنهاست. همانطور که قبلا هم بیان شد سجاده و جانماز از جنس پارچه هستند اما فرش محرابی از جنس فرش است. مشخص است که ضخامت فرش از پارچه بیشتر است.

تفاوت در طراحی

طرح و نقشه سجاده و فرش سجاده به یکدیگر شباهت بیشتری دارد. عموم سجاده ها و سجاده فرش ها نقش های محرابی دارند در حالی که نقش و نگار جانمازها بسیار متفاوت است. نقشه سجاده و فرش سجاده بیشتر محرابی است در حالی که نقشه جانماز عموماً از جنس گلدوزی می باشد.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن