ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، عادت افراد مودب و شخصیت دوست داشتنی و ویژگی افراد مودب و چگونه مودب باشیم و چرا بعضی ها دوست داشتنی هستند و دوست داشتنی یعنی و متن آدم های دوست داشتنی و دوست داشتنی بودن و با چه کسانی نباید بحث کرد و چگونه مودب باشیم و ویژگی افراد مودب و عادات خوب آدم های مودب و اصول مودب بودن و ایجاد عادات خوب و رفتار مودبانه را در نم نمک ببینید.

عادات و ویژگی افراد مودب و دوست داشتنی

برخی از افراد فکر می کنند که آدم های محبوب ذاتا چنین متولد شده اند که دیگران را به خود جذب کنند. اگرچه شخصیت ذاتی ممکن است در محبوبیت نقش داشته باشد اما همان قدر نیز مربوط به رفتار های اکتسابی است.عادات و ویژگی افراد مودب و دوست داشتنیعادات و ویژگی افراد مودب و دوست داشتنی

کسانی که دیگران را مجذوب خود می کنند ، به طور معمول افرادی مهربان و علاقه مند به جمع هستند که باعث می شود مردم با آن ها احساس راحتی کنند. به عبارتی آن ها تبدیل به آهنربایی می شوند که دیگران را به سمت خود جذب می کنند.

اگر می خواهید مودب به نظربرسید باید عادت های خوب افراد مودب را بیاموزید در غیر این صورت دائما از رفتارهای اجتماعی خود خجالت زده خواهید شد.

چگونه مودب باشیم

مطالعه علمی عادات

برخی از دانشمندان معتقدند که انجام یک کار 21 روز طول می کشد تا به یک عادت تبدیل شود. با این وجود ، هنگامی که محقق روانشناسی سلامت مطالعه ای را در مجله روان شناسی اجتماعی منتشر کرد ، عادات 96 نفر را مورد مطالعه قرار داد و متوجه شد که ایجاد یک عادت جدید 66 روز طول کشیده است.

به هر حال مودب بودن نیازمند ایجاد یک عادت است. اگر این امر برایتان مهم است ، بهترین زمان برای شروع ، همین حالاست که در نهایت اخلاق خوب تبدیل به عادت می شود.

مطالعه علمی در مورد عادات

برای اینکه شما هم مثل افراد مودب باشید :

مهم ترین نکته ای که باید به خاطر بسپارید این است که احترام گذاشتن برای مودب بودن لازم است. چه سه هفته طول بکشد چه دوماه! اگر می خواهید رفتار های خوب شما طبیعی شود باید آن ها را بیاموزید و تمرین کنید. در ادامه تعدادی از عادات آداب و معاشرت آورده شده است که باید بیاموزید :

1- دوستانه و صمیمی برخورد کنید

زمانی که در محل کار یا مهمانی به شخصی نزدیک می شوید ، لبخند بزنید ، دست خود را دراز کنید (در صورت هم جنس بودن) و سلامی گرم و دلپذیر ارائه دهید. با جملاتی که سرآغاز یک مکالمه هستند آشنا باشید و از استفاده از آن ها نترسید. از نام شخص مخاطب خود استفاده کنید. انجام همه این کار ها به راحتی طرف مقابل تان کمک می کند.

خصوصیات افراد مودب

2- به حریم شخصی دیگران احترام بگذارید

بیشتر افراد با کسانی که نسبت به آن ها آشناییت ندارند ، احساس معذب بودن دارند. اگر احساس کردید که این مورد صحیح است یک قدم به عقب بردارید. اعمال فضایی کم بین خودتان باعث می شود طرف مقابلتان احساس راحتی نکند.

3- هر چه می دانید به زبان نیاورید

خیلی زود اطلاعات خود را به زبان نیاورید زیرا باعث می شود دیگران شما را بی ادب دانسته و از این امر ناراحت شوند. با افرادی که آشناییت ندارید جزییات سلامتی یا زندگی عاشقانه خود را بیان نکنید.

همچنین لازم نیست به میزان حقوق دریافتی و مبلغی که برای لباستان پرداخت کرده اید مطلع شوند. بیاموزید با افرادی که جدیدا آشنا شده اید مکالمه کوتاهی برقرار کنید و گفتگوی صمیمانه را با دوستان صمیمی انجام دهید.

اداب مودب بودن

4- از غیبت کردن دوری کنید

غیبت کردن روش خوبی برای رفتاری مودبانه نیست زیرا باعث می شود اطرافیانتان به شما اعتماد نکنند و شما را نیز معتمد ندانند. آنچه را که فکر می کنید برای خودتان نگه دارید.

ممکن است بعدها متوجه شوید که این شایعات و غیبت ها غیر واقعی بوده اند واین فقط باعث می شود که در طولانی مدت ، بد به نظر برسید. با این وجود ، حتی اگر واقعی هم باشند؛ به اشتراک گذاشتن این اطلاعات به درد هیچ کس نمی خورد.

5- به مردم اعتبار و ارزش دهید و موفقیت های آنان را تصدیق کنید

هنگامی که یکی از اعضای گروه راه حل مناسبی را برای تحقق اهدافتان ارائه می دهد از او تشکر کنید و به سرپرست خود بگویید که این ایده از کجا آمده است. اگر چه استفاده از اعتبار دیگران برای مدتی کوتاه باعث می شود کسب امتیاز کنید اما در نهایت رئیس تان متوجه خواهد شد و برای آینده شغلی شما ضرر خواهد داشت. (بنابراین تلاشتان را دو چندان کنید)

ویژگی افراد مودب

6- از بیانی مودبانه استفاده کنید

مردم نسبت به کلام زشت و اظهارنظر های تند حساسیت پذیر هستند و بهانه درستی برای توسل به آن ها نیست بنابراین از کلامی مودبانه استفاده کنید تا شاهد تاثیرات آن باشید.

7- در لحظه باشید

هنگامی که با شخصی در حال صحبت هستید تلفن همراه خود را کنار بگذارید و به او توجه کنید. درحالت ایده آل ، باید تلفن همراه تان را خاموش کرده و یا درحالت بی صدا بگذارید. با این وجود اگر در مواقع اضطراری نیاز به استفاده از تلفن همراه دارید ، به شخصی که با او هستید اطلاع دهید تا حمل بر بی ادبی شما نباشد.

*با پیروی و رعایت نکات ذکر شده ، مطمئنا از دیگران پیشی خواهید گرفت. این می تواند تفاوت شما با افرادی باشد که مودب نیستند.

طرز رفتار مودبانه

نکات بیشتر برای ایجاد عادات خوب

درادامه این بخش از سبک زندگی نم نمک برخی دیگر از امور معرفی شده اند که باید انجام دهید :

به قرار هایتان سر موقع برسید :

افرادی که به این امر توجهی نمی کنند نسبت به وقت دیگران ارزشی قائل نمی شوند.

بخشنده باشید :

این می تواند شامل اعطای مبلغی که در توان شماست در صندوق دفتر و اهدا کردن به موسسات خیریه باشد.

زبان بدنی خوبی داشته باشید :

به عبارت دیگر هنگامی که با شخصی صحبت می کنید پاهایتان را روی دیگری قرار ندهید ، دست به سینه ننشینید و به پایین نگاه نکنید بلکه ارتباط چشمی برقرار کنید و در مکالمات شرکت کنید.

اصول مودب بودن

از رفتار های مناسب هنگام صرف غذا استفاده کنید :

در غیر این صورت ممکن است دیگران از بودن با شما برای صرف یک وعده غذایی پشیمان شوند.

پاسخ به دعوت را فراموش نکنید :

این اتفاق ، حسن نیت و احترام به میزبانی که شما را دعوت کرده است را نشان می دهد. حال چه مهمانی عروسی باشد یا صرف شام دورهمی.

لباس مناسب بپوشید :

قبل از رفتن به هر جایی بدانید که تم لباس چیست زیرا نپوشیدن لباسی صحیح ممکن است برایتان خجالت آور باشد و خودتان هم معذب شوید.

لباس مناسب افراد مودب

ارسال یک یادداشت تشکر :

اگر کسی به شما هدیه داد یا میزبان شما برای صرف یک وعده غذایی بود بلافاصله از او تشکر کنید و یادداشتی ارسال نمایید.

همدردی مناسبی ارائه دهید :

اگر در مراسم تشییع جنازه شرکت کرده اید یا شخصی که یکی از عزیزان خود را ازدست داده است را می شناسید ، دلسوز باشید و به او تسلیت بگویید.

** همان طور که برای ایجاد عادات مودب بودن در تلاش هستید ، خواهید فهمید که امور زیادی برای یادگیری وجود دارد. در واقع اشکالی ندارد ، همه در حال پیشرفت هستند و چه خوب است که ما هم پیشرفت کنیم. **

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(4 رای)
80%

نظر دادن