ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، بارداری با پدر و مادر تالاسمی مینور و علائم تالاسمی مینور و تالاسمی مینور و بارداری و تالاسمی مینور و سزارین و تاثیر تالاسمی مینور پدر بر جنین و تالاسمی مینور و بارداری افراد تالاسمی مینور و تاثیر تالاسمی مینور مادر بر جنین و خطر تالاسمی مینور در بارداری و تالاسمی مینور در دوران حاملگی را در نم نمک بخوانید.

بارداری با تالاسمی مینور و خطرات آن برای جنین

تالاسمی مینور در دوران بارداری می تواند سبب ضعف و خستگی شود. بدین منظور در این قسمت از نوزاد و بارداری نم نمک عوامل خطر تالاسمی مینور ، علائم و اموری که می توانید برای جلوگیری از آن انجام دهید ذکر شده اند. چنانچه باردار هستید و در معرض خطر تالاسمی مینور (شرایطی که گلبول قرمز سالم و کافی برای حمل اکسیژن به بافت های بدن وجود ندارد) قرار دارید لازم است در مورد بروز آن در دوران بارداری و راهکارهای جلوگیری از آن اطلاعاتی کسب کنید.بارداری با تالاسمی مینور و خطرات آن برای جنینبارداری با تالاسمی مینور و خطرات آن برای جنین

کمبود گلبول قرمز

چه عواملی سبب بروز تالاسمی مینور در دوران بارداری می شود؟

بدن برای ساخت هموگلوبین (پروتئین موجود در گلبول های قرمز خون که باعث انتقال اکسیژن به بافت های بدن میشود) از آهن استفاده می کند. در دوران بارداری نیز زنان باردار به دو برابر مقدار آهن نسبت به زنانی که باردار نیستند احتیاج دارند. این نیاز آهن سبب می شود تا خون بیشتری برای تأمین اکسیژن به جنین برسد. اگر در دوران بارداری فقر آهن داشته باشید ممکن است زمینه تالاسمی مینور را در بدن خود ایجاد کنید.

تالاسمی مینور در دوران بارداری چگونه بر جنین تأثیر می گذارد؟

کم خونی شدید در دوران بارداری خطر زایمان زودرس ، تولد نوزاد با وزن کم و افسردگی پس از زایمان را افزایش می دهد. برخی از مطالعات همچنین احتمال خطر مرگ نوزاد را بلافاصله قبل یا بعد از تولد نشان می دهند.

تاثیر تلاسمی بر نوزاد

چگونه مبتلا بودن به تالاسمی بارداری من را تحت تاثیر قرار میدهد؟

شما توسط تیمی شامل یک متخصص زنان و زایمان ، یک ماما متخصص و یک متخصص خون شناسی در زمینه درمان تالاسمی تحت مراقبت خواهید بود.

کم خونی

داشتن تالاسمی می تواند منجر به کم خونی حین بارداری شود. برای بررسی میزان آهن خود پزشک آزمایش های را انجام می دهد و در صورت نیاز به مصرف قرص آهن این دارو را تجویز می کند.

ابتلا به دیابت

بتا تالاسمی ماژور با احتمال بیشتری باعث ایجاد عوارض حاملگی می شود. اگر به بتا تالاسمی مبتلا هستید استعداد بیشتری برای ابتلا به دیابت دارید. در صورت ابتلا به دیابت ، پزشک شما را به کلینیک تخصصی بارداری دیابتیک ارجاع می دهد.

تاثیر تالاسمی بر بارداری

تیروئید کم کار

تیروئید کمکار یکی دیگر از عوارض احتمالی بتا تالاسمی است. در طول بارداری پزشک شما عملکرد تیروئید را به طور مرتب در کنترل می کند و داروها را مطابق با آن تنظیم می کند. بیشتر خانم های باردار که قبلا برای کم کاری تیروئید دارو مصرف می کردند به دلیل اینکه تیروئید در دوران بارداری باید هورمون بیشتری تولید کند ، باید دوز مصرف را افزایش دهند.

اگر طحال خود را به دلیل تالاسمی کوچک کرده یا برداشته اید ، بارداری می تواند بدن شما را برای ایجاد لخته های خون مستعد تر کند و ممکن است لخته های خون خطراتی جزئی برای شما داشته باشند.

مصرف اسید فولیک

تالاسمی ممکن است خطر ابتلای نوزاد شما به نقایص لوله عصبی مانند اسپینا بیفیدا را افزایش دهد. چه تالاسمی داشته باشید و چه ناقل باشید ، پزشک به شما توصیه می کند روزانه 5 میلی گرم اسید فولیک را در تمام دوران بارداری مصرف کنید.

انتقال خون

شما ، ممکن است در هفته های آخر بارداری به یک انتقال خون احتیاج داشته باشید تا برای تولد آماده شوید. اگر معمولا برای کنترل تجمع آهن ناشی از انتقال خون در بدن خود درمان شلاته کننده آهن انجام میدهید ، این نیز متناسب با نیاز شما تنظیم می شود.

خون زدن در بارداری

عوامل خطر تالاسمی مینور در دوران بارداری چیست؟

چنان چه دارای شرایط عنوان شده در ادامه این بخش از نم نمک هستید خطر ابتلا به تالاسمی مینور در دوران بارداری افزایش میابد :

  • داشتن دو بارداری با فاصله کم
  • بارداری با بیش از یک جنین
  • استفراغ مداوم
  • مصرف قرص آهن ناکافی
  • داشتن یک قاعدگی سنگین قبل از بارداری
  • سابقه کم خونی قبل از بارداری

علائم تالاسمی مینور در دوران بارداری شامل چه مواردی می شود؟

سردرد در دوران بارداری

به خاطر داشته باشید که علائم تالاسمی مینور اغلب با علائم عمومی بارداری شباهت دارند. صرف نظر از این که علائمی دارید یا خیر لازم است آزمایش غربالگری خون را در دوران بارداری انجام دهید و چنان چه نگران میزان خستگی خود یا هرگونه علائم دیگر هستید ، با ارائه دهنده خدمات درمانی محل خود صحبت کنید.

تشخیص ابتلا جنین به تالاسمی در بارداری

تالاسمی از طریق والدین به جنین منتقل می شود. اگر شما یا همسرتان حامل تالاسمی باشید ، کودک شما یک چهارم شانس حامل نبودن و نداشتن بیماری را دارد ویا یک دوم شانس حامل بودن و نداشتن علائم و یا یک چهارم شانس ابتلا به تالاسمی ماژور را دارد.

اگر شما و همسرتان مبتلا به تالاسمی باشید ، برای تشخیص ابتلای جنین یکی از آزمایش های زیر پیشنهاد می شود.

نمونه برداری از پرز کوریونی :

در این روش بین حدود هفته 11 تا 14 بارداری یک نمونه کوچک از جفت برای آزمایش DNA گرفته می شود .

آمنیوسنتز :

در این روش بعد از هفته 15 بارداری مایع آمنیوتیک اطراف کودک شما آزمایش می شود. با این آزمایش می توانید از شدت بیماری کودک اطلاع یابید. در تشخیص اشکال شدیدتر تالاسمی ، برخی از والدین به دلیل ترس در مورد کیفیت زندگی کودکشان ، تصمیم برای خاتمه دادن به بارداری می گیرند.

آزمایش آمنیوسنتز در بارداری

چگونه فرزند من حین بارداری آزمایش می شود؟

کم خونی شدید و طولانی مدت می تواند بر چگونگی رسیدن مواد مغذی به کودک شما تأثیر بگذارد. به همین دلیل ، تیم پزشکی ، در سراسر دوران بارداری با انجام اسکن رشد کودک شما را کنترل خواهند کرد. پزشک توصیه می کند هر چهار هفته از 24 هفته برای بررسی رشد کودکتان اسکن انجام دهید.

چگونه ابتلا به تالاسمی تولد نوزاد من را تحت تاثیر قرار میدهد؟

اگر تالاسمی ماژور یا متوسط داشته باشید ، پزشک شما و نوزادتان را در طول زایمان تحت کنترل مداوم قرار می دهد . اگر دارای یکی از انواع بسیار جدی تالاسمی باشید ، پزشک به شما توصیه می کند که مرحله سوم زایمان را که زمانی است که شما جفت را پس از زایمان به بیرون فشار می دهید ، مدیریت کنید. مدیریت مرحله سوم به حفظ شما در مقابل خونریزی های سنگین کمک خواهد نمود.

ایجاد لخته های خون بعد از زایمان در شما کم است. تزریق روزانه هپارین با جرم مولکولی پایین به مدت یک هفته از ایجاد لخته های خون جلوگیری می کند. مصرف هپارین برای شیردهی در کنار درمان تالاسمی بی خطر است.

تزریق روزانه هپارین در بارداری

چگونه می توان از تالاسمی مینور در دوران بارداری پیشگیری و آن را درمان کرد؟

ویتامین پریناتال به طور معمول حاوی آهن می باشد. مصرف ویتامینی حاوی آهن قبل از تولد می تواند به پیشگیری و درمان تالاسمی مینور در دوران بارداری کمک کند. در برخی موارد ، ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی ممکن است مکمل آهنی جداگانه نیز تجویز کند. یک خانم در دوران بارداری به مصرف 27 میلی گرم آهن در روز نیاز دارد .علاوه براین ، تغذیه مناسب نیز می تواند از تالاسمی مینور در دوران بارداری پیشگیری کند.

برخی از منابع غذایی حاوی آهن عبارتند از :

تغذیه برای پیشگیری از تالاسمی

آهن موجود در محصولات حیوانی مانند گوشت به راحتی جذب می شود. برای تقویت جذب آهن از منابع گیاهی و مکمل ها ، آن ها را با یک ماده غذایی یا نوشیدنی حاوی ویتامین C زیاد مانند آب پرتقال ، آب گوجه فرنگی یا توت فرنگی مصرف کنید. چنان چه مکمل های آهن را با آب پرتقال مصرف می کنید ، از انواع محصولات غنی شده حاوی کلسیم اجتناب کنید. درست است که کلسیم یک ماده مغذی اساسی در دوران بارداری محسوب می شود اما از طرفی ممکن است که باعث کاهش جذب آهن شود.

تالاسمی مینور در دوران بارداری چگونه درمان می شود؟

با مصرف ویتامین پریناتال قبل از تولد و انجام آزمایشات لازم برای تعیین سایر علل احتمالی می توان آن را درمان کرد . در بعضی موارد ، ممکن است مراجعه به پزشک متخصص برای معالجات اختلالات خونی (متخصص خون ) الزامی باشد.

اگر علت تالاسمی کمبود آهن ، سابقه بای پس معده و جراحی روده کوچک باشد ، انواع دیگر قرص آهن تجویز خواهد شد.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن