ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، تغذیه نوزاد در nicu و علت بستری شدن نوزاد در nicu و چه نوزادانی نیاز به nicu دارند و تغذیه نوزاد نارس با شیر خشک و چند سی سی شیر برای نوزاد نارس و مراقبت از نوزاد نارس در منزل و زمان ترخیص نوزاد از nicu و علت افت اکسیژن نوزاد و تغذیه نوزاد نارس در نم نمک.

نکات تغذیه نوزاد نارس در بخش مراقبت های ویژه

اکثر والدین زمانی که در بخش مراقبت های ویژه نوزادان (NICU) از به دنیا آمدن نوزاد جدیدشان استقبال می کنند ، انتظارچنین شرایطی را ندارند ، بنابراین این تجربه ای نیست که والدین به طور معمول خود را برای آن آماده کنند. برنامه ها و روش های متعددی برای تغذیه کودک وجود دارد که یکی از این روش ها تغذیه در بخش مراقبت های ویژه نوزادان یا NICU است.نکات تغذیه نوزاد نارس در بخش مراقبت های ویژه(NICU)نکات تغذیه نوزاد نارس در بخش مراقبت های ویژه(NICU)

نکات تغذیه نوزاد نارس در بخش مراقبت های ویژه

مقاله زیر یک راهنما برای تغذیه در بخش مراقبت های ویژه نوزادان از جمله برخی از وضعیت های دشوار است که والدین و نوزادان بسته به سطح بلوغ کودک مواجه می شوند.

لطفا برای کسب اطلاعات و پشتیبانی بیشتر به افراد متخصص مراقبت های بهداشتی اعتماد کنید.

بررسی اجمالی تغذیه در بخش مراقبت های ویژه نوزادان

نوزادان در در بخش مراقبت های ویژه نوزادان اغلب دچار مشکلات تغذیه ­ای می شوند زیرا تغذیه به سیستم های مختلفی از بدن نیاز دارد که اغلب به طور کامل توسعه نمی یابند.

به خاطر داشته باشید که ممکن است برای تغذیه کودک اقدامات زیادی انجام شود که بعضی از آنها موفقیت آمیز هسستند و بعضی دیگر نه؛ از این کار دلسرد نشوید.

گفتار درمانگر در بخش مراقبت های ویژه نوزادان

برخی از ان آی سی یو ها از گفتار درمانگر برای کمک به تغذیه درمانی در بخش مراقبت های ویژه نوزادان استفاده می کنند.

در برخی موارد ، گفتار درمانگر هر کودکی که در در بخش مراقبت های ویژه نوزادان پذیرش می شود را ارزیابی می کند تا مشخص شود که آیا مشکلات تغذیه وجود دارد یا خیر.

توانایی کودک برای تغذیه و وزن گرفتن تنها یک مساله بقا نیست ، بلکه یکی از عوامل مهم در تعیین این است که کودک چقدر سریع می تواند به خانه برگردد.

هر چه زودتر کودک را خوشحال و با تغذیه آرام کنیم ، برای کل خانواده بهتر خواهد بود.

آی. وی. تراپی (درمان داخل وریدی)

هنگام ورود نوزاد به بخش ان آی سی یو ، نوزاد آنقدر بیمار یا حتی آنقدر کوچک است که نمی تواند از شیشه یا از سینه مادر شیر بخورد.

در این حالت ، تیم پزشکی کودکتان یک سوند کوچک (IV) را به یکی از سه روش پیک لاین ، آنژیوکت و کاتتر شریان ناف ، وارد می کند.

تیم پزشکی گاهی از شما خواهد خواست که واحد مراقبت های ویژه نوزادان را در طول این عمل برای تمرکز بهتر ترک کنید. این روش درمانی برای فراهم کردن مایعات و داروهایی که نوزاد در نهایت از آن جدا می شود ، به کار می رود.

تغذیه با لوله گاواژ

یک لوله گاواژ باید برای تغذیه کودکانی که کوچک بوده یا بیش از اندازه بیمار هستند مورد استفاده قرار گیرد تا به وسیله بطری و یا پستان تغذیه شوند.

یک لوله کوچک از طریق دهان یا بینی کودک وارد معده می شود و از طریق این لوله مقدار کمی شیر شیشه یا شیر مادر به شکم کودک می ریزد.

قرار دادن این لوله باعث کمی ناراحتی خواهد شد ، اما بعد از آن ممکن است تا 7 روز بدون اینکه نیاز به تغییر باشد آنجا باقی بماند.

به منظور تقویت قدرت مکیدن کودک ، هنگام تغذیه گاواژ اغلب یک پستانک به کودک شما داده می­شود.

در حدود سن 32-34 هفته ، کودک شما باید به اندازه کافی قوی باشد تا شروع به شیر خوردن از بطری یا سینه مادر کند.

شیردادن از سینه مادر در ان آی سی یو

نکات تغذیه نوزاد نارس در بخش مراقبت های ویژه

مهم است که تیم پزشکی کودک خود را از تمایل خود برای تغذیه از پستان آگاه کنید. تلاش مشترک بین مادر ، پرستاران و مشاوران شیردهی برای یک مادر لازم است تا تغذیه نوزاد در در بخش مراقبت های ویژه نوزادان موفقیت آمیز باشد.

برای بالا بردن شانس شیردهی موفق ، مادر کودک باید فورا پس از زایمان (و اغلب حدود هر 2 ساعت یا بیشتر) شروع به دوشیدن شیر کند.

مادر باید دوشیدن شیر را تا زمانی که مطمئن نشده که پستان خالی از شیر است ، ادامه دهد ، این شیر شامل شیر معدنی است که دارای چربی بالایی است و برای برطرف کردن نیازهای غذایی نوزاد ضروری است.

اگر در ابتدا مقدار کمی شیر دارید دلسرد نشوید. مهم است که در طول این فرآیند ثابت قدم باشید.

در سینه هر مادری ، مقدار متفاوتی شیرتولید میشود.

تغذیه با شیر مادر در در بخش مراقبت های ویژه نوزادان نیازمند صبر و شکیبایی زیادی است. نوزادان و کودکان بیمار مدت زمان زیادی را صرف یادگیری هماهنگی شیردهی ، تنفس و بلعیدن می کنند.

یک روش معروف برای شروع فرآیند شیردهی یا همان مراقبت کانگورو ، روشی است که ارتباط پوست به پوست را شامل می شود.

در این فرآیند ، نوزاد ، که فقط در یک پوشک بچه پوشیده شده ، به سینه خالی شما چسبیده خواهد شد. این کار می تواند توسط مادر و یا پدر برای چند ساعت در روز انجام شود.

روش مراقبتی کانگورو مزایای بسیاری دارد ، از جمله تثبیت نرخ ضربان قلب ، افزایش وزن و منجر به شانس بهتر برای تغذیه از پستان می شود.

والدین برخی از مزایای اضافی از قبیل افزایش حس کنترل ، افزایش تولید شیر ، حس تماس و غیره را احساس می کنند. این کار به افزایش شیردهی کمک می کند.

روش مراقبتی کانگورو فرصت بیشتری برای کودک ایجاد می کند تا “به سمت پستان” متمایل شود. این زمانی است که کودک نوک پستان مادر را پیدا کرده و بو می کند.

مهم است که قبل از رفتن به این مرحله کمی سینه را بدوشید تا شیر زیادی نباشد. به یاد داشته باشید که برای موفقیت لازم است که بین مکیدن ، تنفس و بلعیدن نوزاد هماهنگی ایجاد شود؛ پس مهم است که خیلی صبور باشید.

 

نکات تغذیه نوزاد نارس در بخش مراقبت های ویژه

شیرخشک در بخش مراقبت های ویژه نوزادان

اگر چه شیرخشک ممکن است اولین گزینه شما نباشد ، اما کودک شما هم می تواند با این روش رشد کند. گزینه های فرمول بسیاری وجود دارد و تیم بخش مراقبت های ویژه نوزادان شما به انتخاب بهترین گزینه برای نیازهای کودک شما کمک خواهد کرد.

زمان حضور نوزادتان در NICU به احتمال زیاد با برخی چالش ها در رابطه با تغذیه همراه است. اما روش های زیادی وجود دارد (بسیاری از آن ها در این مقاله گنجانده نشده اند). و متخصصان ماهر برای کمک به شما و کودک شما بر آن ها غلبه می کنند.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن