در این مطلب جدید در سال 1405 و سال 2026 ، یک فوق تخصص نوزادان گفت: انتر وکولیت نکرو زان یک التهاب روده کوچک است که بیشتر در نوزادان نارس دیده می شود.
نسترن خسروی فوق تخصص نوزادان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران![]()
درباره انتر وکولیت نکر وزان اظهار کرد : انترو کولیت نکرو زان یک التهاب روده کوچک است که بیشتر در بین نوزادان نارس شیوع دارد.
وی بیان کرد : یکی از علل ایجاد انتر وکولیت نکرو زان در نوزادان نارس تغذیه آنها با شیر خشک است .ما باید از تولد نوزادان نارس پیشگیری کنیم و این امر وقتی محقق می شود که از سزارین های غیر ضروری جلوگیری شود ، همچنین باید تغذیه با شیر مادر نوزادان نارسی که به هر علتی متولد شده اند و درNICU بیمارستان ها بستری هستند ، آغاز کنیم.
این فوق تخصص نوزادان افزود : التهاب جدا ره روده ، روده ها را متورم و ضخیم و هوا نیز در جد اره روده ها ایجاد می کند که این امر پارگی روده ها را به همراه دارد ، بنابراین ممکن است نوزادان نارسی که دچار این عارضه هستند نیاز به عمل جراحی داشته باشند و گاهی اوقات مقداری از طول روده در عمل جراحی برداشته می شود که در نتیجه این نوزادان دچار سندروم کوتاهی روده می شوند.
خسروی یادآور شد : نوزادانی که مبتلا به انتر وکولیت نکر وزان هستند مشکلات بسیار زیادی از نظر رشد و تکامل عقلی و مغزی پیدا می کنند و تکامل عصبی این نوزادان دچار مشکل می شود ، بنابراین ما باید از تولد نوزادان نارس تا حد ممکن جلوگیری و از شیر مادر برای تغذیه این نوزادان استفاده کنیم.
yjc



![چهره های متولد و درگذشته 17 خرداد [عکس و بیوگرافی]](/media/k2/items/cache/f4e6bf09979f66d56d750ef031f7c53f_XL.jpg)


![بیوگرافی بازیگران سریال صفا با خانواده [داستان و نقش]](/images/up/231/506.jpg#joomlaImage://local-images/up/231/506.jpg?width=290&height=290)

![بیوگرافی بازیگران سریال گل سنگ [داستان و نقش]](/images/up/230/11.jpg#joomlaImage://local-images/up/230/11.jpg?width=290&height=290)





