ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، جنین مرده تا چند وقت در شکم می ماند؟ و عوارض جنین مرده و جنین مرده ولی خونریزی ندارم و علت مرگ جنین در سه ماهه اول و علت مرگ جنین در هشت هفتگی و علائم مردن جنین در شکم و چگونه جنین مرده را دفع کنیم و برای دفع جنین مرده چه بخوریم و علائم مرگ جنین در سه ماهه دومو جنین مرده در شکم در نم نمک.

جنین مرده تا چند وقت در شکم می ماند؟

وقتی به والدین گفته می شود که فرزند آن ها هنوز از راه نرسیده ، در درون رحم مادر فوت شده است ، واکنش های مختلفی از خود نشان می دهند ، از گریه و اندوه گرفته تا ناباوری و حتی خشم و عصبانیت! اما یکی از معمولترین عکس العمل ها ، تلاش برای ادامه دادن بارداری است تا شاید کورسوی امیدی برای زنده بودن جنین باشد. چنین رفتار و دیدگاهی کاملا قابل درک است اما حقیقت اینجا است که این کار می تواند سلامت مادر را به صورت جدی به خطر بیندازد. عفونت ، تب و از همه مهم تر ، انعقاد منتشر داخل عروقی (DIC) ، از مهم ترین عوارض ماندن جنین مرده در شکم مادر هستند که خانم ممکن است با نگه داشتن جنین مرده در درون رحم خود با آن ها مواجه شود.جنین مرده تا چند وقت در شکم می ماند؟ + عوارضجنین مرده تا چند وقت در شکم می ماند؟ + عوارض

جنین مرده تا چند وقت در شکم می ماند؟

عوارض جنین مرده

اگرچه تک تک این مشکلات جدی هستند اما انعقاد منتشر داخل عروقی ، شرایط بسیار خطرناکی است که حتی می تواند تهدیدکننده زندگی خانم باشد. در این مشکل ، به صورت فراگیر لخته هایی در عروق خونی تشکیل شده و به تدریج با افت فاکتورهای انعقادی از جمله پلاکت ، توانایی بدن در انعقاد خون از دست می رود که همین مساله منجر به خونریزی شدید و غیرقابل کنترل در فرد شده و او را در معرض خطر مرگ قرار می دهد.

جدای از این عوارض ماندن جنین مرده در شکم مادر ، به کار بستن روش هایی همچون القای زایمان (زایمان زودرس) و یا استفاده از روش های دارویی و تهاجمی (کورتاژ) ، که بسته به سن حاملگی برای خروج جنین انتخاب می شوند ، نیز می توانند با خطرها و عوارض مختص به خود همراه باشند.

در کنار این مشکلات و خطرات جسمی ، باید به آسیبی که مرگ جنین به روح و روان والدین وارد می کند ، نیز توجه ویژه داشت. افسردگی ، ترس از بارداری مجدد ، تحریک پذیری ، سرزنش کردن خود ، و غم و اندوه شدید از جمله احساساتی هستند که در چنین شرایطی تجربه می شوند و نیازمند کمک های روانشناسی و مشاوره ای هستند.

جنین مرده تا چند وقت در شکم می ماند؟

جنین مرده چه خطراتی برای مادر دارد؟

بعد از شرح عوارض ماندن جنین مرده در شکم مادر لازم است بگوییم ، فراموش نکنید که اگرچه مرگ جنین ، بی نهایت غم انگیز و ناراحت کننده است ، اما به معنای پایان راه نیست. در آینده باز هم می توان بچه دار شد و به تولد نوزادی سالم امید داشت.

روش های خارج کردن جنین مرده از رحم

پزشک می تواند بعد از تشخیص مرگ جنین ، هرچه سریع تر نسبت به زایمان و خارج کردن جنین اقدام کند یا با توجه به شرایط مادر و زمان بارداری ، مدتی را برای زایمان طبیعی و خروج جنین منتظر بماند. مادر در طول این مدت ، توسط پزشک تحت نظر قرار می گیرد تا دچار عفونت یا ایجاد لخته خون نشود. برای خروج جنین مرده ، از دو روش القای زایمان یا عمل اتساع و تخلیه به شکل زیر استفاده می شود :

القای زایمان :

اگر مادر در سه ماهه سوم بارداری باشد ، معمولا از این روش استفاده می شود. در این روش اگر دهانه رحم مادر هنوز برای زایمان آماده نباشد و به حد کافی باز نشده باشد ، پزشک با ورود دارو به واژن ، فرایند باز شدن دهانه رحم را تسریع می کند و سپس با تزریق هورمون اکسی توسین که منجر به انقباضات رحمی می شود ، فرایند زایمان را آغاز می کند. بسیاری از زنان قادر به زایمان از طریق واژن هستند.

اتساع و تخلیه رحم یا کورتاژ :

اگر مادر در سه ماهه دوم بارداری باشد و امکانات پزشکی کافی باشد ، پزشک می تواند جنین را توسط عملی به نام اتساع و تخلیه یا کورتاژ تخلیه ای از رحم خارج کند. این روش ممکن است با بیهوشی کامل یا از طریق بی حسی موضعی و تزریق آرام بخش انجام شود و در آن پزشک ابتدا دهانه رحم را باز و سپس با استفاده از ابزار هایی ، جنین و جفت را از رحم جدا و توسط دستگاه ساکشن و مکنده از رحم خارج می کند.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
20%

نظر دادن