ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، نحوه صحیح استفاده از پستانک و راهنمای استفاده از پستانک و نحوه استفاده از پستانک ارتودنسی و نحوه قرار دادن پستانک ارتودنسی در دهان نوزاد و چگونه نوزاد را به پستانک عادت دهیم و سر پستانک ارتودنسی و نوزادم پستانک نمیگیرد و خوردن پستانک برای نوزاد ضرر دارد و پستانک برای نوزاد و نحوه قرار گرفتن پستانک نوزاد در دهان نوزاد در نم نمک.

همه آنچه باید درباره پستانک و فواید و مضرات و نحوه دادن پستانک به نوزاد بدانید

آیا شما به تازگی بچه دار شده اید و خسته از گریه ها و بی قراری های نوزادتان به دنبال راه های آرام کردن او هستید؟ یک پستانک ممکن است چیزی باشد که شما به آن نیاز دارید تا آرامش کودک خود را تامین کنید. اما پستانک برای بچه ها خوب است یا بد؟ چگونه یک پستانک کامل را برای کودک خود انتخاب می کنید؟ برای اینکه از بروز هر آسیبی به کودکتان جلوگیری کنید ، ایمنی پستانک را چگونه رعایت می کنید؟ نکات ایمنی پستانک چیست؟نحوه صحیح استفاده از پستانک برای نوزاد + باید و نبایدهانحوه صحیح استفاده از پستانک برای نوزاد + باید و نبایدها

این راهنما همه چیزهایی را که شما باید در این باره بدانید ، پوشش می دهد.

فواید و مضرات و نحوه دادن پستانک به نوزاد

فواید و مضرات و نحوه دادن پستانک به نوزاد

در حالی که بعضی از نوزادان در طول پروسه تغذیه خود فقط شیر طلب می کنند ، اما برخی دوست دارند با یک پستانک یا شیشه نوزاد حتی پس از اتمام شیر همچنان به عمل مکیدن ادامه دهند. این کار می تواند به آرامش یک کودک ملتهب کمک کند.

پستانک از سه بخش جداگانه تشکیل شده اند :

  • نوک پستانک : نوک پستانک در دهان کودک شما قرار می گیرد و مکیده می شود و برای او یادآور یک دلپذیری آشنا در زمان تغذیه اش است.
  • محافظ : محافظ به عنوان یک سپر و مانع در مقابل اینکه کودک شما تمام پستانک را در دهان فرو برده و یک خطر بالقوه خفگی ایجاد کند ، عمل می کند.
  • حلقه : حلقه یا دستگیره برای زمانی است که شما می خواهید پستانک را از دهان کودکتان خارج کنید.

بسیاری از والدین نامهای متنوعی را برای پستانک کودک خود به کار می برند و کودک شما حتی می تواند اسم خاص آن را در حین اینکه کلمات و صداها را تلفظ می کند ، صدا کند.

چگونه می توان فهمید که کودک نیاز به استفاده از پستانک دارد؟

کودک شما ممکن است شما را با سرنخ هایی که در زمانهای خاصی ارائه می دهد ، از این موضوع آگاه کند :

  • یک شیشه را حتی زمانی که خالی است ، بمکد.
  • سینه شما را بدون انرژی زیاد برای دریافت شیر بمکد و این کار را وقتی که قصد دارید او را از خود دور کنید ، تکرار کند.
  • انگشتان شست یا سایر انگشتانش را بمکد.
  • گوشه پتو یا اسباب بازی هایش را در دهانش فرو برده و بمکد.

در این شرایط کودک شما ممکن است یک کاندید مناسب برای استفاده از پستانک باشد.

البته متاسفانه ، همه بچه ها هم علائمی مبنی بر اینکه پستانک دوست دارند نشان نمی دهند. این بدان معنی است که ممکن است تا زمانی که آن را امتحان نکرده و کسب آرامش احتمالی او را نبینید ، خودتان نیز متوجه آن نشوید.

چه سنی می تواند یک شروع مناسب برای استفاده از پستانک باشد؟

زمان مناسب برای معرفی پستانک به کودک ، بسته به اینکه شما چگونه به کودکتان شیر می دهید ، متفاوت خواهد بود.

اگر از شیشه شیر استفاده می کنید :

اگر شیشه بهترین گزینه برای شماست ، شما می توانید در اسرع وقت پستانک را نیز به او بدهید. برخی از کارشناسان توصیه می کنند که قبل از معرفی پستانک ، شرایط درد ، گاز معده ، گرسنگی و نیاز به خواب او را به دقت بررسی کنید. این کارشناسان همچنین توصیه می کنند که می توانید تا زمان مشاهده افزایش وزن کودک صبر کنید که می تواند به زودی و حتی در 10 روزگی باشد.

اگر از سینه خود شیر می دهید :

اگر تصمیم به شیردهی با سینه دارید ، بسیاری از کارشناسان توصیه می کنند که برای مدت شش هفته و یا تا زمانی که از روند شیر خوردن نوزاد خود احساس رضایت کنید ، دادن پستانک را متوقف کنید.

دلیل این تاخیر این است که معرفی پستانک در مراحل اولیه تغذیه با شیر مادر ممکن است باعث سردرگمی کودک در تشخیص نوک پستان واقعی شود.

واکنش و تحرکات دهانی و زبانی کودک در مکیدن پستانک ، کاملا متفاوت با مکیدن سینه است ، لذا تعویض مکرر آنها و رفتن از یکی به دیگری ممکن است برخی از نوزادان را گیج کند و به سبب اینکه شما نمی خواهید نوزادتان به هنگام گرسنگی سینه تان را بدون دریافت شیر بگیرد ، نباید چنین اتفاقی بیفتد.

با انجام یک روال درست آموزشی توسط یک پرستار کودک نیز می توانید از بروز این مسائل اجتناب کنید.


چگونه به نوزاد پستانک بدهیم؟

چگونه کودک خود را به پستانک عادت بدهید

فرآیند معرفی یک پستانک به کودک شما فوق العاده ساده است. شما فقط باید سه مورد زیر را به یاد داشته باشید :

1) زمان

زمان را برای معرفی پستانک به نوزاد خود تنظیم کنید. این کار باید پس از اینکه کودک شما تغذیه شده ، اما هنوز به وعده بعدی خیلی نزدیک نیست ، اتفاق بیفتد.

2) خلق و خو

متغیر بعدی که برای بررسی نیاز دارید ، خلق و خوی کودک شماست. هنگامی که کودک احساس آرامش و محبت می کند ، پستانک را به او بدهید. اگر نوزاد شما ناراحت است یا گریه می کند ، تا زمانی که حالش بهبود یابد ، دست نگه دارید.

نحوه قرار دادن پستانک در دهان نوزاد

نحوه قرار دادن پستانک در دهان نوزاد

3) از لمس پوستی استفاده کنید

با توجه به دو مورد فوق ، زمان آن است که پستانک را به کودک خود معرفی کنید. پستانک را به گونه کودکتان بچسبانید ، کمی آنسوتر از گوشه دهان. کودک شما به طور غریزی به سمت پستانک متمایل شده و شروع به خوردن می کند.

به نظر ساده می آید ، اما متأسفانه تمام نوزادان بلافاصله پستانک نمی خورند.


چرا نوزاد پستانک نمیخورد؟

در زیر برخی از دلایلی را که بعضی نوزادان به سبب آنها از استفاده از پستانک خودداری می کنند ، ذکر کرده ایم :

طعم : نوزاد شما ممکن است پستانک را پس بزند چون طعمش برایش جدید و گیج کننده است.

قبل از دادن آن ، سعی کنید پستانک را در شیر مادر یا شیر خشک قرار دهید. هنگامی که کودک شما در ذهنش پستانک را با یک طعم آشنا و دلگرم کننده مرتبط می کند ، ممکن است هرگز آن را رد نکند.

نوع : شما احتمالا خودتان از این موضوع آگاه هستید که کودک شما نیز یک انسان منحصر به فرد است و سلیقه خاص خود را دارد. فقط به این دلیل که یک نوع پستانک توسط یک کودک دیگر مورد علاقه نیست ، به این معنی نیست که کودک شما نیز آن را دوست ندارد.

قبل از ناامید شدن ، چند مورد مختلف را آزمایش کنید. ممکن است متوجه شوید که کودک شما به علت بافت ، شکل یا حتی رنگ ، یک پستان را نمی گیرد!

اگر کودک شما در مقابل استفاده از یک پستانک مقاومت می کند ، او را مجبور به انجام این کار نکنید ، بلکه دوباره و در یک زمان دیگر تلاش کنید. اگر کودک شما پس از تلاش های متعدد از خوردن پستانک خودداری کند ، ممکن است مجبور به احترام به انتخاب کودک خود بوده و گزینه دیگری را برای حفظ آرامش او و ابراز محبت به کودک خود پیدا کنید.

هر چند وقت یک بار باید پستانک را عوض کرد؟

نوک های پستانک در نهایت با استفاده مداوم از بین می روند. اینکه چه زمان پستانک نیاز به جابجایی دارد ، بستگی به قدرت مکیدن و تعدد استفاده از آن دارد :

برخی نشانه هایی که بیان می کند پستانک نوزاد شما نیاز به جایگزینی دارد عبارتند از :

  • ایجاد سوراخ یا پارگی در نوک پستانک
  • رنگ رفتگی
  • کشیدگی
  • زبری و نامسطح شدن
  • قطعه ای از پستانک شل و هرز شده باشد
  • نوک پستانک حتی پس از شستن کامل چسبناک باشد.

این علائم را هر بار که به کودکتان پستانک می دهید ، باید چک کنید. هر از چند گاهی نوک پستانک را بکشید و اطمینان حاصل کنید که نوک هنوز محکم به پایه متصل است.

اگر نوک یا هر بخش دیگری از پستانک آسیب دیده و شما آن را به موقع تعویض نکرده باشید ، وقتی که مکیده می شود ، احتمال کنده شدن نوک و بروز خطر خفگی وجود دارد.

مهم ترین نکات استفاده از پستانک برای نوزاد

مهم ترین نکات استفاده از پستانک برای نوزاد

خوشبختانه اکثر پستانک ها بسیار ارزان هستند و فشاری بر شما تحمیل نمی کنند.

نحوه تمیز کردن پستانک ها

شما می توانید اکثریت پستانک ها را همانطور که بطری های کودک و فنجان ها را تمیز می کنید ، پاکیزه کنید ، مگر اینکه روی بسته بندی آن خلاف این مساله ذکر شده باشد. فرآیند استریلیزاسیون کاملا مشابه است.

پس از تمیز کردن پستانک ممکن است متوجه شوید که هنوز در داخل نوک پستانک تراکم آب وجود دارد. این طبیعی است و در نهایت خشک می شود. به سادگی نوک پستانک را در یک محیط خشک و مناسب تهویه کنید.

استفاده از چند پستانک می تواند یک مزیت باشد زیرا شما می توانید تا زمانی که یکی پس از شستشویش کاملا خشک می شود ، از دیگری استفاده کنید.

قبل از دادن یک پستانک نو به نوزاد ، همیشه آن را خوب بشویید. این کار باید هر بار که شما یک پستانک جدید خریداری می کنید ، انجام شود.

ترفندها و نکات ایمنی و بهداشتی پستانک

اگر کودک شما پستانک خود را در کف خانه بیندازد ، بهتر است قبل از دادن مجدد آن به کودک ، آن را با آب گرم بشویید. اگر کودک شما پستانک را خارج از خانه به زمین انداخت ، حتما آن را با آب گرم و صابون تمیز بشویید.

یک مکان اختصاصی برای پستانک در نظر بگیرید ، زیرا ساده گم می شوند. اینگونه این احتمال پایین می آید.

یک راه عالی برای خنک نگه داشتن کودک در فصل تابستان این است که به وسیله یخ یا میوه های یخی پستانک او را به یک یخ در بهشت تبدیل کنید. برای این کار شما به یک مدل سیلیکون توخالی یا لاتکس نیاز دارید.

  • نوک پستانک را بین انگشت اشاره و انگشت شست خود قرار دهید. انگشتان دست خود را با هم فشار دهید و بدین ترتیب تمام هوا را از نوک پستانک خارج کنید.
  • انگشتان دست خود را با هم جمع کنید ، پستانک را در آب فرو کنید و انگشتان خود را آزاد کنید. نوک پستانک باید به آرامی در آب شناور شود.
  • هنگامی که نوک پستانک را با آب پر کردید ، آن را وارونه در داخل فریزر قرار دهید تا تمام آب را در بالای نوک پستانک جمع شود.
  • هنگامی که آب یخ زد ، پستانک را به کودک خود بدهید تا آرام شده و طراوت پیدا کند.

نکات ایمنی و باید و نبایدهای پستانک

درست مانند هر محصول دیگر کودک ، تولیدکنندگان آنها از مخاطبینشان می خواهند اقدامات احتیاطی خاصی را انجام دهید و در هر شرایطی نکات ایمنی پستانک را برای سلامتی نوزاد رعایت کنید.

پستانک را به کودک خود وصل نکنید

هرگز پستانک را به هیچ بخشی از بدن ، لباس ، تخت ، صندلی اتومبیل و سایر موارد مشابه کودک نبندید. نخ به راحتی می تواند دور گردن کودک شما پیچیده و منجر به خفگی شود.

آن را شیرین نکنید

هرگز پستانک کودک خود را به مواد شیرین مانند عسل یا مربا ، آغشته نکنید. با این کار دندانهای در حال رشد او را در معرض پوسیدگی زودهنگام قرار می دهید.

از زرق و برق اجتناب کنید

از جاذبه های فراتر از نیاز در خرید پستانک بپرهیزید و از اتصالات غیر ضروری مانند مهره یا پلاک که می تواند به آسانی جدا شده و به کودک شما آسیب برساند ، استقبال نکنید.

به کودک پستانک دست ساز ندهید

هرگز سعی نکنید پستانک را خودتان درست کنید ، حتی زمانی که محکم باشد. با اینکه یک نوک پستانک پلاستیکی می تواند یک راه عالی برای آرام کردن نوزاد شما باشد ، اما برعکس تصور شما به سادگی می تواند از هم جدا شده ، در گلوی نوزاد شما گیر کرده و موجب خفگی شود.

هنگام خرید پستونک نوزادی ، حتما این دستورالعمل ها را مد نظر قرار دهید :

  • یک مدل یک تکه و دارای یک نوک پستان نرم را انتخاب کنید (بعضی ها دو تکه هستند و می توانید از هم جدا کنید).
  • بدنه باید از پلاستیک محکم همراه با سوراخ های هوا ساخته شده باشد و حداقل 1 اینچ طول داشته باشد تا کودک نتواند آن را قورت دهد.
  • شستن پستانک نوزاد. ابتدا از شوینده های مخصوص پستانک استفاده کرده و مرتبا آنها را شسته و تمیز نگه دارید تا زمانی که کودک 6 ماهه شود. پس از این ، به طور منظم با صابون و آب داغ این کار را انجام دهید.
  • سایز پستانک معمولا دارای مدلهای 0 تا 6 ماه و 6 ماه به بالاست ، لذا برای راحتی کودک ، اطمینان حاصل کنید که از سایز مناسب استفاده می کنید.
  • برای جلوگیری از آسیب زدن و رعایت نکات ایمنی پستانک ، هرگز یک پستانک را در اطراف دست ، گردن و یا تخت کودک نبندید. به جای آن از یک جای مخصوص پستانک استفاده کنید.
  • هرگز از سر شیشه هایی که حلقه دارند ، به عنوان جایگزین پستانک استفاده نکنید ، چون حلقه ممکن است از نوک جدا شده و خطر خفگی ایجاد کند.
  • زمان تعویض پستانک نوزاد را بررسی کنید. پوسیدگی را به طور منظم برای مصون ماندن از آسیب ها بررسی کرده و اگر رنگ لاستیک رفته یا پاره شده باشد ، آنها را عوض کنید.

پایه ها و دلایل استفاده از پستانک از نظر روانشناسان و متخصصین

ریچارد داول ، متخصص روانپزشکی کودکان در بیمارستان جامعه انسانی لوئیسبورگ در پنسیلوانیا می گوید نوزادان با نیاز ذاتی به مکیدن برای شیر دادن به نوزاد ، متولد می شوند. نوزادان به این مدل خوردن نه تنها برای تغذیه بلکه برای کسب آرامش اتکا می کنند.

داول توضیح می دهد : "نوزادان مکانیزم دیگری برای کنترل ناراحتی خود ندارند. آنها نمیتوانند نوشیدنی بنوشند ، نمیتوانند از پتو استفاده کنند ، نمیتوانند از دست خود برای کنترل چیزها استفاده کنند. مکیدن و پستونک خوردن نوزاد راهی برای آرامش آنها فراهم میکند”.

کارن بریچ ، متخصص اطفال در شارلوت ، کارولینای شمالی می گوید ، نوزادان خواهند مکید و اگر این کار را با یک پستانک انجام ندهند ، با انگشت شست ، انگشت دیگر ، شیشه یا سینه انجام خواهند داد.

او می گوید : ” اگر کودک بیش از هر دو ساعت یک بار نیاز به پرستار داشته باشد ، در واقع از مادرش به عنوان پستانک استفاده می کند. لذا در چنین مواردی ، یک پستانک می تواند به رفع نیازهای مکمل های تغذیه ای نوزاد کمک کند و مادر استراحت کند ".

پایه ها و دلایل استفاده از پستانک از نظر روانشناسان و متخصصین

پستانک برای نوزاد چه عوارضی دارد

فقط اطمینان حاصل کنید که قبل از دادن پستانک ، شیردهی به خوبی انجام شده باشد ، زیرا برای نوزادانی که در حال تغذیه از شیر مادر هستند ، پستونک خوردن نوزاد می تواند عادت های بد و ناهنجاری در تغذیه را ترویج دهد. اما هنگامی که کودک نزدیک متخصص پرستار است و عرضه شیر مادر (معمولا پس از چند روز) طبق روال انجام می شود ، خوب است که از پستانک استفاده کنید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(2 رای)
60%

نظر دادن