ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، شیر بیشتر یک سینه و چرا یه سینم شیر نداره و جلوگیری از خشک شدن شیر مادر و چیکار کنم سینم پر شیر بشه و درمان هم اندازه نبودن سينه ها در شیردهی و دلایل تولید شیر بیشتر در یک سینه و نحوه افزایش شیر برابر در سینه ها و روش تحریک سینه برای تولید شیر برابر را در نم نمک ببینید.

علت هم اندازه نبودن تولید شیر سينه ها در شیردهی

پزشکان توصیه می کنند که نوزادان در 6 ماه اول زندگی خود از شیر مادر تغذیه کنند با این حال شیردهی به کودک همیشه آسان به نظر نمی رسد و با عوارض خاص خود همراه است. گاهی اوقات یک سینه بیشتر از دیگری شیر تولید می کند.چرا یک سینه شیر بیشتری تولید می کند؟ + درمانچرا یک سینه شیر بیشتری تولید می کند؟ + درمان

بدین منظور در ادامه این بخش از بارداری و نوزاد نم نمک با ما همراه ما باشید تا درباره علت تفاوت در تامین شیر مادر و چگونگی افزایش میزان شیر در هر دو سینه آگاه شوید.

آیا طبیعی است یک سینه میزان شیر بیشتری را تولید کند؟

سینه ها مطابق قانون تقاضا شیر تولید می کنند. بنابراین اگر کودک سینه سمت چپ را ترجیح دهد مسلما همین سینه شیر بیشتری را تولید می کند و این امر منجر به تولید شیر کم در سینه دیگر خواهد شد که کاملا طبیعی است. هنگامی که بدن احساس کند نیاز بیشتری به تولید شیر در یک سینه وجود دارد مقدار بیشتری را تولید می کند تا میزان تقاضا را برآورده کند.

شیرخوردن نوزاد از یک سینه

چه عواملی سبب تولید شیر نابرابر در سینه ها می شود؟

دلایل مختلفی برای تولید نابرابر شیر در یک سینه مادر وجود دارد. این دلایل عبارتند از:

1. نوزاد یک سینه مادر را اولویت می داند:

اگر کودک از یک سینه شیر بیشتری بخورد در آن سینه شیر بیشتر تولید خواهد شد. در مادران شیرده ، شیر به طور مداوم از یک طرف مقدار بیشتری تولید می کند. دلیل این امر تولید شیر و رفلکس رها شده توسط مکیدن کودک است.

2. جراحی و صدمات:

اگر یکی از سینه های مادر تحت عمل جراحی قرار گرفته باشد ممکن است تولید شیر در سینه کاهش یابد. جراحات نیز می توانند بر تولید شیر مادر تاثیر بگذارند بدان صورت که اگر در گذشته صدمه ای به سینه وارد شده باشد ممکن است به مجاری شیر آسیب رسانده و تولید شیر را کاهش دهد.

3. تفاوت های آناتومی:

آناتومی هر دو سینه یکسان نیست ، یکی از آن ها می تواند مجاری شیر بیشتری نسبت به دیگری داشته باشد. ساختار نوک سینه نیز متفاوت است. ممکن است گرفتن و مکیدن یک سینه برای نوزاد آسان تر باشد.

4. تغییرات در رفلکس رها شده:

نیرویی که شیر را رها می کند متفاوت است. اگر رفلکس رها شده در یک سینه از نیروی کمتری برخوردار باشد ممکن است کودک ترجیح دهد از سینه دیگر تغذیه کند. از طرفی اگر سرعت رها شدن شیر بیش از حد باشد کودک ممکن است در بلع سریع دچار مشکل شود.

دلایل تولید شیر بیشتر در یک سینه

چگونه می توان هر دو سینه را تحریک به تولید شیر برابر کرد؟

مواردی وجود دارد که می توان برای تحریک شیر برابر در سینه ها انجام داد ، از جمله:

  1. از سینه ای که شیر کم تری تولید می کند شیردهی را آغاز کنید. هنگامی که کودک آن را بمکد باعث تحریک تولید شیر مادر خواهد شد.
  2. از شیردوش (پمپ سینه) برای پوشیدن شیر سینه کوچک تر به مدت 10 دقیقه استفاده کنید. این امر به تولید افزایش شیر در سینه ضعیف تر کمک می کند همچنین می توانید شیر دوشیده شده را ذخیره و بعدا به کودک بدهید.
  3. سینه ای که شیر کم تری تولید می کند را توسط دست به آرامی ماساژ دهید و کمپرس گرمی برروی آن قرار دهید زیرا این امور سبب تحریک تولید شیر مادر خواهد شد.
  4. پوزیشن مناسب و راحت را برای نوزاد در نظر بگیرید تا از سینه ای که شیر کمی تولید می کند تغذیه کند.
  5. هنگامی که کودک خواب آلود و یا خسته است از سینه ای که شیر کمتری دارد به او پیشنهاد دهید.
  6. برای شیردهی از سینه ای که شیر کمتری تولید می کند شروع کنید و در طول تغذیه سینه را از طرفین به آرامی فشار دهید.
  7. هر 2-3 ساعت یکبار به کودک شیر دهید. دقت کنید این زمان را به تعویق نیاندازید زیرا خالی ماندن سینه سبب تولید شیر بیشتر خواهد شد. هر دو ساعت در شب و هر سه ساعت در روز را برای شیر دهی در نظر بگیرید.
  8. اطمینان حاصل کنید که هاله سینه به درستی در دهان کودک قرار گرفته باشد. اگر کودک در گرفتن سینه مشکل دارد با یک مشاور شیردهی مشورت کنید.
  9. اگر کودک شما کم تر از 6 ماه سن دارد به طور انحصاری او را از شیر مادر تغذیه کنید. شیر خشک معده کودک را پر کرده و سبب کاهش مصرف شیر مادر خواهد شد.
  10. پستانک ها ، محافظ های سینه و شیشه شیر سبب سردرگمی نوزاد با نوک سینه مادر می شود. از این جهت سعی کنید از آن ها دوری کنید.
  11. برای تولید بهینه شیر مادر مقدار زیادی آب بنوشید و خوب بخوابید. اگر احساس کردید تولید شیر کم است با پزشک در مورد استفاده داروهای شیرافزا مشورت کنید. داروهای شیرافزا راهکاری طبیعی برای افزایش تولید شیرمادر می باشند. برخی از آن ها شامل برگ و دانه شنبلیله ، سیر ، رازیانه ، جو و یونجه است.

نحوه افزایش شیر برابر در سینه ها

آیا نابرابری تولید شیر مادر بر کودک اثر می گذارد؟

تا زمانی که نیاز کودک به شیر مادر وجود داشته باشد آن را برای تحقق نیازهای غذایی خود دریافت می کند. حتی اگر یک سینه ، شیر کم تر و دیگری شیر بیشتری تولید کند.

همه مادران تجارب متفاوتی در شیردهی دارند. اگر یکی از سینه ها شیر کم تری تولید کند ممکن است در سینه دیگر درد مزمنی را احساس کنید.

سلامتی مادر در تولید شیر نقش مهمی ایفا می کند بنابراین استراحت کافی ، خوردن غذا های مغذی و آرامش برای او الزامی است.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن