ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، عقب کشیدن سر نوزاد هنگام شیر خوردن و علت عقب کشیدن سر نوزاد هنگام شیر خوردن و علت عصبانیت نوزاد هنگام شیر خوردن و علت کش و قوس نوزاد هنگام شیر خوردن نی نی سایت و بی قراری نوزاد هنگام شیر خوردن نی نی سایت و دست و پا زدن نوزاد هنگام شیر خوردن نی نی سایت و لجبازی نوزاد هنگام شیر خوردن و علت غر زدن نوزاد هنگام شیر خوردن و علت گریه نوزاد هنگام شیر خشک خوردن و لرزش نوزاد هنگام شیر خوردن نی نی سایت در نم نمک.

علت عقب کشیدن سر نوزاد هنگام شیر خوردن

عقب کشیدن سر نوزاد برای همه مادران حداقل یکبار در دوران شیردهی اتفاق افتاده است که نوزاد از خوردن شیر امتناع میکند و به اصطلاح سر خود را به عقب میکشد در بعضی از موارد دیده شده ، کودک چون شکمش سیر شده است از خوردن شیر امتناع می کند اما در مواردی این امتناع کردن از شیر با ناراحتی و گریه نوزاد همراه است و کودک بی قراری میکند .علت عقب کشیدن سر نوزاد هنگام شیر خوردنعلت عقب کشیدن سر نوزاد هنگام شیر خوردن

مادر برای آرام کردن نوزاد و جلوگیری از گریه های او به نوزاد شیر می دهد و نوزاد هم مدام سر خود را به عقب می کشد و شیر نمی خورد ، مادر نباید به زور به کودک ویا نوزاد خود شیر بدهد باید به دنبال علت گریه نوزادش باشد متاسفانه به دلیل آگاهی نداشتن از این دوران طلایی شیردهی ، مادران کارهایی را انجام می دهند که به میل نوزاد نیست .مادران اطلاعی از گریه های نوزاد خود ندارند و فقط به زور نوزادش را شیر میدهند .

علت عقب کشیدن سر نوزاد هنگام شیر خوردن

علتهای به عقب کشیدن سر نوزاد در موقع شیر خوردن در چیست؟

امتناع کردن نوزاد از شیر خوردن برای مادر بسیار ناراحت کننده و استرس زا است ، شیر نخوردن کودک دلایل متفاوتی دارد که باید همه آن هارا بسنجید ، مادران نباید خود را ببازند و غصه بخورند بلکه با دانش و آگاهی باید به فکر چاره باشند . در اینجا شما را به چند روش آشنا خواهم کرد .

وقتی نوزاد خود و سرش را در هنگام شیر خوردن به عقب می کشد شما به عنوان مادر باید خیلی سریع به خواسته خود احترام بگذارید در این صورت نوزاد بی زبان می خواهد به شما بفهماند که یا سیر شده است و یا یک مشکلی برایش پیش آمده است حالا اگر در اینجا به خواسته کودک تن ندهید و مجدد به او شیر بدهید کودک با داد و فریاد وگریه زاری از خوردن شیر امتناع می کند.

در زیر اشاره ای به علت های عقب کشیدن سر نوزاد هنگام شیر خودردن :

  • گاهی وجود یک عفونت در دهان ، گوش و یا گلو کودک یا نوزاد است که او را اذیت می کندتا شیر نخورد.
  • گاهی وجود یک باکتری و عفونت زیاد به نام برفک دهانی است . که باعث این اتفاق شود .
  • گاهی کیپ شدن بینی نوزاد باعث گریه و بیقراری او شده و از خوردن شیر امتناع می کند چون جلوی تنفس راحت و را میگیرد .
  • گاهی دندان درآوردن نوزاد باعث می شود که از خوردن شیر امتناع کند چون لثه های نوزاد و یا کودک به شدت متورم می شود.
  • گاهی استفاده یک مواد غذایی توسط مادر مثل سیر یا مصرف پیاز خام باعث شده که شیر مادر بدبو و بد مزه باشد تا باعث شود فرزندش از خوردن شیر امتناع کند .

دندان درآوردن نوزادان :

دندان درآوردن نوزاد با خارش و درد همراه است .نوزاد و کودک برای کاهش درد خود ممکن است نوک سینه مادر را محکم گاز بگیرد و مادر از شدت درد فریاد بزند این صدای بلند مادر برای نوزاد ترسناک است و ممکن است نوزاد دیگر نتواند به راحتی شیر بخورد و در اصطلاح با شیر قهر کند .

چند راهکار خیلی مهم برای جلوگیری از نخوردن شیر مادر :

1) با هر بار امتناع کردن نوزاد برای شیر خوردن ، شما در مرحله اول فقط صبور باشید و ناراحت نشوید .

2) با نوزاد خود بیشتر بازی کنید و برای او بیشتر وقت بگذارید .

3) امتناع در شیر خوردن نوزاد از 5 روز تا دو هفته طول می کشد در این مدت طولانی حتماً برنامه ریزی داشته باشید مثلاً شیرخوار تمایلی به گرفتن سینه مادر ندارد در این مواقع مادر باید شیر خود را به داخل شیشه شیر بدوشد که یا با شیشه شیر به کودک شیر بدهد یا از قاشق خیلی کوچک استفاده بکند و یا با سرنگ به نوزاد خود شیر بدهد .

مادران به این نکته مهم توجه داشته باشند :

چون در این مدت کودک خیلی کمتر از سینه مادر تغذیه می کند و در اصطلاح کمتر شیرمیخورد سینه مادر همانند قبلاً تولید شیر را دارد ، اگر مادر از سینه خود شیر را خارج نکند با ازدیاد شیر تولید شده در سینه ، سینه دردناک و متورم می شود و باعث عفونت میشود که این خودش بسیار خطرناک است و همچنین مشکلات زیادی را به وجود خواهد آورد که در آینده در موردش مفصل صحبت خواهیم کرد.

علت عقب کشیدن سر نوزاد هنگام شیر خوردن

مادر در نوع شیر دادن به فرزند خود برای ازبین بردن این عارضه باید خلاق وآگاه باشد
  • آرامش خود را حفظ کنید
  • حتماً در صورت دیدن سفیدی در روی لب و دهان کودک سریعاً به پزشک نوزاد مراجعه کنید.
  • مادران توجه داشته باشید که در این جور مواقع شب ها به کودک خود شیر بدهید .نوزادان در این دوره فقط در روزها و در وقتی که بیدار هستند شیر را پس میزند .
  • پوزیشن شیردهی خود را با توجه به راحتی نوزاد تغییر بدهید .
  • شیر دهی را در محیط آرام انجام بدهید تا حواس نوزاد از شیر خوردن پرت نشود .
  • نوزاد خود را زیاد نوازش کنید و مدام تماس پوستی برقرار کنید یا اجازه بدهید نوزاد و کودک به سینه شما دست بزند و پوست شما را حس کند در صورت حاد بودن مسئله و طبق نظریه پزشک از شیر خشک استفاده کنید اما نه طوری که دیگر نتواند سینه شما را به بمکد و به شیرخشک عادت کند .

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
20%

نظر دادن