ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، جو در بارداری و جو پرک در بارداری و جو دوسر در بارداری و نان جو در بارداری و مصرف سوپ آماده در بارداری و هویج در بارداری و طرز تهیه سوپ جو برای زن باردار و سوپ جو اماده در بارداری و تغذیه در بارداری و مصرف جو در بارداری و فواید خوردن جو در بارداری و عوارض جو در بارداری و سقط جنین با جو را در نم نمک بخوانید.

جو در بارداری و خواص و فواید جو برای مادر و جنین

جو دانه غلات است که این ماده غذایی یکی از قدیمی ترین دانه ها است و در سراسر جهان به شکل مالت ، نان ، سوپ و خورش مصرف می شود و آب جو نیز به دلیل فواید مختلف برای سلامتی انسان از اهمیت بالایی برخوردار است . متخصصان جو را به عنوان درمانی برای مشکلات مختلف جزیی و شایع در دوران بارداری توصیه می کنند. در این قسمت از نم نمک به توضیح فواید و عوارض جانبی مصرف جو در دوران بارداری خواهیم پرداخت.خواص جو در بارداری [نان جو ، جو دوسر و جوی پرک] + عوارضخواص جو در بارداری [نان جو ، جو دوسر و جوی پرک] + عوارض

آیا مصرف جو در دوران بارداری بی خطر است؟

همانند اکثر غذا های دیگر ، مصرف جو نیز در مقادیر متوسط بی خطر است اما مصرف آن به مقدار زیاد ممکن است شما را بیمار کند ، خصوصا اگر سیستم ایمنی ضعیفی داشته باشید و یا به گلوتن حساسیت داشته باشید.

جو همچنین یک ماده بهداشتی است که می توانید در بارداری مصرف کنید که این ماده غذایی به شما در تنظیم قند خون و کنترل سوءهاضمه کمک می کند.

فواید خوردن جو در بارداری

چرا زنان در دوران بارداری جو مصرف می کنند؟

رفع مشکلات دستگاه گوارش :

به نظر می رسد که جو غنی از فیبر است و حرکات روده را کاهش می دهد و به یبوست و بواسیر کمک می کند.

کمک به نقص لوله عصبی :

اسید فولیک برای خانم های باردار برای کاهش بروز نقایص لوله عصبی در نوزادان ضروری است که 100 گرم جو ، تقریبا 200 میلی گرم اسید فولیک دارد.

دفع مایعات اضافی :

محققان بر این باورند که خاصیت دیورتیک جو می تواند مایعات اضافی بدن را از بین ببرد و به این ترتیب به شما در خلاص شدن از احتباس آب در پاها ، صورت و غیره در دوران بارداری کمک کند.

 مصرف جو در بارداری

رفع التهاب :

در یک تحقیق پژوهشی که در چین انجام شد ، معلوم شد که جوانه جو دارای خواص ضد التهابی است و می تواند از سوزش معده در بارداری جلوگیری کرده و سموم بدن را از بدن بیرون کند .

کاهش بیماری های قلبی و عروقی :

فیبر محلول موجود در جو باعث کاهش سطح کلسترول خون و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی می شود.

کنترل میزان قند خون :

جو جزو غذاهای گلیسمی کم است و بنابراین ، حتی اگر به دیابت حاملگی مبتلا هستید ، می توانید از آن استفاده کنید.

علی رغم فواید این ماده غذایی ، جو به هر شکلی باید در حد اعتدال مصرف شود تا از عوارض جانبی احتمالی آن جلوگیری شود.

آیا عوارض جانبی برای مصرف جو در دوران بارداری وجود دارد؟

جو به هر شکلی به ندرت عوارض جانبی دارد اما چنانچه در بخش سلامت نم نمک و در مطلب خواص جو گفتیم مصرف مقدار زیاد آن ممکن است باعث گرفتگی شکم ، نفخ و گاز شود.

از آنجایی که جو حاوی گلوتن است ، در صورت عدم تحمل گلوتن یا حساسیت به گندم ، از مصرف جو اجتناب کنید و همچنین اگر سیستم ایمنی ضعیفی دارید از خوردن جو و یا جوانه جو خودداری کنید.

 عوارض جو در بارداری

سوالات متداول

1. آیا می توانیم در دوران بارداری جوانه جو بخوریم؟

جوانه جو منبع خوبی از ویتامین های گروه B و ویتامین K است که همگی در دوران بارداری ضروری هستند . جوانه جو به صورت های مختلفی مانند پودر موجود است و بهتر است به دنبال محصولات ارگانیک باشید.

2. آیا جو می تواند باعث سقط جنین شود؟

جو تا کنون هیچ تهدید مستقیمی برای بارداری نداشته است اما با این حال مطالعات نشان داده است که زنان مبتلا به بیماری سلیاک (بر اثر گلوتن) سابقه سقط جنین داشته اند و بنابراین ، اگر به پروتئین گلوتن حساسیت دارید ، بهتر است از مصرف جو در دوران بارداری خود بپرهیزید.

جو در دوران بارداری بی خطر است و از چندین روش سنتی برای بهبود سلامت زنان مورد استفاده قرار می گیرد. با این حال ، مانند هر ماده غذایی دیگری که باید در دوران بارداری به اندازه متعادل مصرف کنید در مصرف جو نیز نباید سوءاستفاده کنید و در صورت مشاهده هر گونه عوارض جانبی ناشی از مصرف جو ، مصرف آن را قطع کنید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن