ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، نخودچی در بارداری و خواص نخودچی در بارداری و خوردن نخود در سه ماه اول بارداری و خوردن نخود سبز در بارداری و خوردن مویز در بارداری و خواص شیرینی نخودچی و خوردن نخود کشمش در بارداری و خواص نخودچی و خواص آرد نخودچی برای زنان حامله در نم نمک.

خواص و فواید نخودچی در بارداری و عوارض و مضرات آن

معمولا در بارداری بخاطر کمبود آهن ، مادر دچار کم خونی می شود. کشمش و نخود ، غنی از آهن و ویتامین ب است. اگر کشمش و نخودچی بخورید می توانید از کم خونی در بارداری جلوگیری کنید و خستگی و علائم مربوط به آن را از بین ببرید.خواص و فواید نخودچی در بارداری + عوارض و مضراتخواص و فواید نخودچی در بارداری + عوارض و مضرات

برای تهیه نخودچی های ترد و خشکی که در آجیل استفاده می شود ، نخودهای تازه و ریز را در آب می پزند و بعد آن ها را آبکش می کنند. در این مرحله پوست نخود جدا می شود و آماده است تا آخرین مرحله پخت خود را پشت سر بگذارد؛ یعنی در دیگ های بزرگ با نمک یا شکر تفت داده شود و ترد و پفکی شود. بعد از بو دادن نخودها آماده خوردن یا آرد شدن هستند.

نخود و کشمش یک ماده غذایی سرشار از آهن است که کمک می کند تا اکسیژن لازم از ریه ها به سمت ارگان های مختلف مانند عضلات ، کبد ، قلب یا مغز برسد. آهن باعث بهبود عملکرد مغز و بالا بردن قدرت یادگیری می شود. این ماده معدنی مقاومت بدن در برابر بیماری ها را بالا برده و در برابر میکروارگانیسم ها از بدن محافظت می کند.

با داشتن ذخیره آهن کافی مشکلاتی مانند خستگی و کم خونی برای بدن مفهومی نخواهد داشت. تحریک عملکرد سیستم عصبی مرکزی ، کنترل دمای بدن و کنترل تیروئید از دیگر وظایف آهن است. علاوه بر این ها سلامت پوست ، موها و همچنین ناخن ها نیز در گرو جذب آهن کافی است.

اگر در بارداری دچار کمبود آهن شده اید حتما نخودچی کشمش ، مصرف کنید. اما اگر در خوردن آن افراط کنید ممکن است دچار نفخ و اسهال و دیابت بارداری شوید.

نخودچی هم مثل نخود ، سرشار از فیبر ، پروتئین ، کلسیم و آهن است که مثل یک برس زبر ، سیستم گوارشی را پاک می کند و گلوکز و کلسترول خون را کاهش می دهد. نیاز به انسولین را هم در افراد دیابتی کم می کند.

خواص و فواید نخودچی در بارداری و عوارض و مضرات آن

نخود و فسفر

نخود به دلیل دارا بودن فسفر به تشکیل و حفظ استخوان ها و دندان ها ، ترشح شیر ، تقسیم سلولی و متابولیسم و یا تشکیل بافت های عضلانی کمک می کند. وجود فسفر به شکل فسفولیپید در غشای سلول های مغز لازم و ضروری است. این ترکیب باعث ارتباط بیشتر سلول ها شده و عملکرد ذهنی و حافظه را بهبود می بخشد.

نخود و منیزیم

نخود سرشار از منیزیم است که به تقویت عضلات و همچنین انقباض و آرامش آن ها کمک می کند. وجود منیزیم برای تقویت دندان ها و اسکلت بدن و همچنین کنترل فشارخون لازم است. این عنصر مورد نیاز بدن حافظ رگ ها است و از تشکیل لخته های خونی پیشگیری می کند. علاوه بر این ها منیزیم باعث افزایش گلبول های سفید شده و سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می کند. به عقیده متخصصان 60 درصد منیزیم جذب شده در استخوان ها و دندان ها ، 28 درصد در ارگان ها و عضلات و 12 درصد آن در مایعات بدن قرار دارد.

نخود و ویتامین B1

نخود حاوی میزان قابل توجهی ویتامین B1 می باشد که با سوخت و ساز کربوهیدرات ها به تولید انرژی در بدن کمک می کند. ویتامین B1 که تیامین نیز نامیده می شود نقش موثری در جذب گلوکز توسط مغز و سیستم عصبی دارد. به طوری که کمبود این ویتامین می تواند باعث احساس خستگی ، ضعف فعالیت های مغزی ، افسردگی و غیره شود. توجه داشته باشید که سلامت پوست و همچنین چشم ها نیز در گرو داشتن ویتامین B1 کافی است. نخود را وارد برنامه غذایی تان بکنید تا از بروز این قبیل مشکلات جلوگیری شود.

نخود و زینک

نخود به دلیل داشتن زینک(روی) در روند تشکیل سلول های استخوانی و رشد ارگان های تولیدمثل و همچنین بهبود عملکرد پروستات نقش دارد. زینک علاوه بر این خواص آنتی اکسیدانی دارد در جذب ویتامین A و سنتز پروتئین هایی مانند کلاژن نیز شرکت دارد و در دوره بارداری به رشد جنین کمک می کند. زینک دوست رشد کودکان و نوجوانان نیز محسوب می شود و سلامت حس بویایی ، چشایی و بینایی را حفظ می کند. شما می توانید با افزودن نخود به غذاها و سالادهایتان به راحتی مواد مغذی بدن را جذب کنید.

خواص و فواید نخودچی در بارداری و عوارض و مضرات آن

نخود و ویتامین B6

ویتامین B6 میزان استروژن و علائم پیش از قاعدگی را کاهش می دهد و به کنترل قند خون در دوره بارداری کمک می کند. این ویتامین از تشکیل سنگ کلیه نیز پیشگیری می کند. شما با مصرف نخود گام موثری در تامین این ویتامین مورد نیاز بر خواهید داشت.

نخود و اسیدهای چرب

میزان مناسب اسیدهای چرب موجود در نخود از آن یک منبع انرژی ساخته اند که به تنظیم دمای بدن ، حفاظت از ارگان های حیاتی مانند قلب ، کلیه ها و همچنین افزایش میزان جذب ویتامین های محلول در چربی (A ، D ، E ، K) کمک می کند. چربی ها برای تولید برخی از هورمون ها و تامین اسیدهای چرب ضروری که بدن قادر به تولید آن ها نیست لازم اند و باید به طور روزانه دریافت شوند.

مزایای خوردن کشمش در بارداری

کاهش یبوست

بیشتر خانم ها در بارداری از مشکلات گوارشی و یبوست رنج می برند. این مشکلات به خاطر تغییرات هورمونی است. اما مقدار کمی کشمش این مشکلات را حل می کند. کشمش حاوی فیبر است و باعث راحت تر شدن حرکات روده می شود. در مقاله ای دیگر چند راهکار برای رفع یبوست در بارداری ذکر شده است.

افزایش اشتها

کاهش اشتها در خانم باردار به خصوص در سه ماهه اول و سوم بارداری اتفاق می افتد. در سه ماهه اول بارداری حالت تهوع مانع از غذا خوردن می شود. در سه ماهه سوم بارداری ، رشد رحم مانع از غذا خوردن می شود. کشمش حاوی فیبر ، منیزیم و پتاسیم است که باعث افزایش اشتها در دوران بارداری می شود.

سلامت دندان

لثه متورم در بارداری مشکلی رایج است. خوردن کشمش به خاطر اسید اولانیک باعث سلامتی دندان و لثه می شود.

جلوگیری از سرطان و بیماری های قلبی عروقی

در بارداری بدن تغییرات زیادی می کند. تمام این تغییرات باعث استرس می شود که می تواند منجر به سرطان یا بیماری های قلبی عروقی شود. کشمش به خاطر خواص آنتی اکسیدان مانع از این بیماری ها می شود.

تامین انرژی

در بارداری ، خستگی یکی از مشکلات رایج است. کشمش به خاطر قند و گلوکزی که دارد باعث تامین انرژی می شود.

خواص و فواید نخودچی در بارداری و عوارض و مضرات آن

کمک به رشد استخوان ها و بینایی جنین

خوردن کشمش در بارداری به جنین نیز کمک می کند. ویتامین آ موجود در کشمش برای بینایی جنین مفید است. همچنین کلسیم موجود در آن باعث قوی شدن استخوان های جنین می شود.

کشمش همان طور که سالم است خوشمزه نیز است. به همین دلیل در هنگام خوردن به مقدار آن توجه نمی شود.

مقدار زیاد کشمش باعث افزایش قند خون می شود. این مسئله می تواند باعث دیابت بارداری شود. یکی از مشکلات دیابت بارداری بزرگ شدن بیش از حد جنین و دشواری زایمان طبیعی است. بنابراین نیاز به سزارین می شود. همچنین دیابت بارداری باعث می شود فرزند شما چاق شود. در صورت وجود دیابت بارداری ، احتمال دیابت نوع دو در مادر و جنین افزایش می یابد.

بنابراین سعی کنید در بارداری به مقدار مناسب کشمش مصرف کنید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن