ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، هق هق نوزاد در خواب و علت هق هق نوزاد در خواب و درمان هق هق نوزاد در خواب و علت گریه ناگهانی نوزاد در خواب نی نی سایت و علت هق هق چیست و علت ناله کردن نوزاد در خواب نی نی سایت و علت هق هق بعد از گریه و علت گریه نوزاد شش ماهه در خواب و علت گریه نوزاد در خواب نی نی سایت و علت گریه کودک در خواب و گریه نوزاد قبل از خواب نی نی سایت در نم نمک.

علت هق هق نوزاد در خواب و نحوه درمان آن

دلایل متعددی وجود دارد که می تواند علت هق هق نوزاد در خواب باشد. در بیشتر موارد ، گریه گاه گدار نوزادان در خواب کاملاً طبیعی است و جای نگرانی نیست. به طور کلی مهمترین علت گریه نوزاد در خواب می تواند گرسنگی ، تغییر الگوی خواب ، هضم ضعیف ، سرما و در برخی موارد وحشت شبانه یا کابوس باشد.علت هق هق نوزاد در خواب + درمانعلت هق هق نوزاد در خواب + درمان

در تمام موارد فقط یک قانون باید رعایت شود : سعی کنید مزاحمت را به حداقل برسانید و جو آرام باشد. لازم است که کودکتان واقعیت بیدار شدن را با عواقب مثبت همراه نداند. اگر این اتفاق بیفتد ، نوزادان تمایل دارند بیشتر و بیشتر بیدار شوند.

علت هق هق نوزاد در خواب و نحوه درمان آن

چرا نوزاد گریه میکنه

از نظر اکثر والدین ، علت گریه نوزاد در خواب شب از بزرگترین چالش ها در طول سال های کودکی و نوزادی است.

مشکلات خواب نوزادان و کودکان طبیعی است و حداقل 30 درصد کودکان را درگیر می کند.

وقتی آنها در خواب شروع به گریه می کنند و علت گریه نوزاد در خواب مشخص نیست ، والدین نگران می شوند که شاید مشکلی پیش آمده است.

با این حال ، در بیشتر موارد علت گریه نوزاد در خواب مربوط به طی کردن یک دوره در خواب است تا نشانه یک مشکل جدی.

خوشبختانه ، گریه شبانه و ناگهانی نوزاد در خواب کوتاه مدت است و همانطور که گفتیم معمولاً هشداردهنده نیست.

بدن نوزاد تازه متولدشده هنوز بر چالش های یک چرخه خواب منظم چیره نشده است ، بنابراین طبیعی است که آنها مرتباً از خواب بیدار شوند یا صداهای عجیب وغریب در خواب ایجاد کنند.

همچنین نوزادان برای برقراری نیازهای خود گریه می کنند و گرسنگی احتمالاً شایع ترین علت گریه نوزاد در خواب است.

به خصوص در نوزادانی که هر چند ساعت یک بار شیر می خورند. اما اگر نوزاد شما اخیراً شیر خورده باشد ، او ممکن است به دلیل دیگری گریه کند.

سیستم گوارشی

1-نوزاد دارد به شیر یا شیر خشک عادت می کند. نوزادان بدون سیستم هضم کاملاً پیشرفته متولد می شوند.

مرحله خواب rem نوزاد (حرکت سریع چشم ها)

2- الگوهای خواب نوزاد ، متناوب بین خواب آرای اِم (REM حرکت سریع چشم) و خواب غیر آرای ام است. خواب ارای ام یک مرحله فعال و سبک است که اکثر رویاها در این مرحله از خواب روی می دهد و می تواند منجر به حرکت در گهواره و کمی گریه برای نوزاد باشد. بنابراین اگر صدای زمزمه کودک خود را در هنگام خواب می شنوید ، ممکن است در دوره REM باشد.

رگرسون خواب نوزاد(شکست خواب)

3- علت گریه نوزاد در خواب را می توان به رگرسیون خواب یا عقب گرد خواب نیز نسبت داد. رگرسیون خواب به فازی گفته می شود که کودک شما قبلا خوب می خوابیده اما ناگهان بدون دلیل واضحی مانند بیماری ، در خوابیدن دچار مشکل شود. کودکان ممکن است در حدود 4 ماهگی ، 6 ماهگی ، حدود 8 تا 10 ماهگی و در 12 ماهگی مجدداً دچار عقب گرد خواب شوند.

محیط خواب نوزاد

4- محیط خواب نوزاد را بررسی کنید. علت گریه نوزاد در خواب ممکن است به دلیل خیلی گرم یا خیلی سرد بودن محیط باشد. یا ممکن است به خوراک نیاز داشته باشند یا پوشک سرد و مرطوب داشته باشند.

بیماری نوزاد

5- علت گریه نوزاد در خواب در برخی از نوزادان ممکن است به دلیل بیماری یا دندان درآوردن باشد ، اما توجه داشته باشید دردی که باعث گریه می شود معمولاً کودک را بیدار می کند.

وحشت های شبانه نوزاد

6- گاهی علت گریه نوزاد در خواب ممکن است به دلیل وحشت شبانه یا کابوس رخ دهد. وحشت شبانه فقط برای نوزادانی اتفاق می افتد که بیش از 2 ماه سن دارند و معمولاً در اوایل شب اتفاق می افتند. هنگام وحشت در خواب ، کودک شما فریاد می زند و وحشت زده به نظر می رسد ، آنها شما را تشخیص نمی دهند.

کودک شما ممکن است دچار استرس خارج از منزل یا خستگی روزانه شده باشد. رعب و وحشت در شب برای کودکانی بسیار رایج است که دوره سختی را پشت سر گذاشته اند مانند : خانه جدید ، دوری از پدر یا مادر یا ورود خواهر و برادرشان.

حالت اول

وحشت در شب نسبتاً نادر است و معمولاً در کودکان بین 4 تا 12 سال اتفاق می افتد ، هرچند بعضی والدین وحشت های شبانه احتمالی را در نوزادان 18 ماهه گزارش کرده اند. اگر کودک بیمار باشد یا کم خواب باشد ممکن است وحشت شبانه بیشتر اتفاق بیفتد.

در حالت دوم

وقتی گریه ها در اواخر شب رخ می دهد ، کودک شما احتمالاً کابوس می بیند. کابوس ها معمولاً بین 12 تا 18 ماه شروع می شوند و خشونت بیشتری نسبت به وحشت های شبانه دارند. اما هنوز هم جای نگرانی نیست! این یک روند ضروری در رشد کودک شما است. کودکان هر چه بزرگتر می شوند تخیلشان رشد می کند و این مرحله ای پرهیجان است اما همچنین می تواند منجر به رویاهای بد و گریه شبانه شود.

علت گریه نوزاد در خواب شبانه

در طول سه ماه اول زندگی ، دو تا سه ساعت گریه روزانه طبیعی تلقی می شود. و از آنجا که خواب نوزاد تازه متولد شده اغلب ناآرام است ، گریه ممکن است در شب نیز رخ دهد.

برای نوزادان ، گریه شکل اصلی ارتباط آنهاست. بنابراین گریه نوزاد در خواب منطقی است. پس تفاوتی بین گریه نوزاد در خواب شب و روز وجود ندارد.

تا زمانی که کودک علائم اضافی مانند سایر علائم بیماری یا درد را نداشته باشد ، گریه کردن از نظر رشد ، طبیعی است و نشانه این نیست که مشکلی وجود دارد.

علت گریه نوزاد 9 ماهه در خواب

مادرانی که کودکان نه ماهه دارند بیشترین شکایت را در مورد گریه کردن نوزاد خود را دارند. مخصوصا اگر نوزاد تا این سن یاد نگرفته باشد که خودش را بخواباند.

در سن نه ماهگی شاهد بیشترین پسرفت خواب هستیم ، پس اگر نوزادتان در این سن هست و شب ها از خواب بیدار می شود و گریه می کند نگران نشوید.

سعی کنید که علت گریه نوزاد در خواب را بیابید و برنامه و روال خواب نوزاد خود را ترک نکنید.

بعد از دو الی سه هفته مشکلات تمام می شود.

در این سن نوزاد چون از لحاظ حرکتی و بینایی پیشرفت چشمگیری می کند ، بدن نوزاد نسبت به حالت قبل واکنش نشان می دهد.

اگر در نه ماهگی نوزادتان هنوز برنامه و روال خواب ندارد ، حتما یک برنامه برای نوزاد خود تهیه کنید.

اگر مشکلاتان بعد از یک الی دو هفته برطرف نشد و علت گریه نوزاد در خواب را پیدا نکردید ، می توانید از تیم مشاور خواب قنداق کمک بگیرید.

حالت گریه نوزاد در خواب

نوزاد تازه به دنیا آمده زیاد گریه نمی کند. و اغلب در طول شب راحت می خوابد. بعد از مدتی حدود هفته ششم گریه های نوزاد شروع می شود و حالت گریه های نوزاد هم تغییر می کند.

اغلب والدین از این گریه ها نگران می شوند. اما باید بدانیم که این اتفاق امری کاملا طبیعی بین نوزادن است.

از سن شش هفتگی الی سه ماهگی گریه های نوزاد به بیشترین حد خود می رسد.

اغلب گریه های نوزاد در طول شب بخاطر کولیک است.

نوزادی که کولیک دارد چهره غمگین تر و ناآرامی دارد. گریه های کولیکی اغلب بین ساعت 6 عصر تا نیمه شب رخ می دهد.

علت هق هق نوزاد در خواب و نحوه درمان آن

نوزادان چگونه می خوابند؟

همانطور که احتمالاً متوجه شده اید ، نوزادان مانند کودکان یا بزرگسالان نمی خوابند.

آنها نه تنها به طور کلی طولانی تر و در فواصل کوتاه می خوابند (به ویژه نوزادان تازه متولد شده) ، الگوی خواب آنها نیز متفاوت است.

خواب نوزادان به طور معمول 14-16 ساعت در هر 24 ساعت با 2-3 چرت زدن در روز اتفاق می افتد.

تفاوت اصلی خواب نوزادان در این است که آنها مدت زمان بیشتری را نسبت به بزرگسالان در مرحله REM یا خواب با حرکت سریع چشم می گذرانند.

ممکن است متوجه حرکت چشم هایشان در زیر پلک هایشان شوید. آنها همچنین ممکن است تکان بخورند یا دچار انقباض شوند و تنفس آنها نامنظم شود. ممکن است ناآرام به نظر برسند ، اما این نوع حرکات فقط بخشی از چرخه خواب طبیعی کودک شماست.

خواب REM یا “خواب فعال” فقط یکی از شش مرحله ای است که کودک شما هر روز طی می کند. بقیه مراحل شامل : خواب عمیق ، خواب آلود ، بیدار/هوشیار ، بیدار/ پریشان و گریان هستند.

علت گریه نوزاد در خواب ممکن است فقط برای اطلاع این باشد که از یک مرحله به مرحله دیگر می رود. غالباً ، آنها به سادگی دوباره آرام می شوند ، اما گاهی اوقات این تغییر باعث بیدار شدن آنها می شود.

چگونه گریه نوزاد در خواب را آرام کنیم؟

بعد از آشنایی با علت گریه نوزاد در خواب وقت آن است که بدانیم اگر کودک در خواب گریه کند چه کاری باید انجام دهیم؟

در اینجا چند نکته برای امتحان کردن معرفی می کنیم :

عجله نکنید

به یاد داشته باشید نوزادان خواب ناآرامی دارند ، بنابراین اگر او در خواب REM باشد ، ناله می کند و حتی برای مدت کوتاهی از خواب بیدار می شود. قبل از برداشتن کودک برای آرام کردنش ، سعی کنید او را برای یک یا دو دقیقه تنها بگذارید ، اغلب نوزادان به تنهایی آرام می شوند. بلند کردنشان ممکن است باعث بیدار شدن آنها شده و خواب آنها را مختل کند.

اگر گریه ادامه داشت ، سعی کنید آرام با کودک صحبت کنید یا کمر یا شکم او را ماساژ دهید. این کار می تواند به انتقال آنها به مرحله دیگری از خواب کمک کند و کمک می کند تا گریه شان متوقف شود.

ایجاد حس اطمینان

اطمینان دادن با مالش شکم و صدای آرام می تواند به او بفهماند که شما برای دلجویی از او آنجا هستید. فقط کافیست این اعلام حضور را کوتاه و شیرین نگه دارید تا به او پیام دهد که وقت آن رسیده است که (دوباره) بخواب برود. هرچه که هست ، سعی کنید مزاحمت را به حداقل برسانید و جو آرام باشد. به این ترتیب کودک شما به این ایده که شب برای خوابیدن است عادت می کند.

  • اگر نوزاد ، خود را در گوشه تختخواب گیرانداخته یا پای او بین ملافه ها آویزان مانده ، او را آزاد کنید و صاف بخوابانید.

تنظیم دمای محیط خواب نوزاد

دمای محیط اتاق را بررسی کنید. علت گریه نوزاد در خواب می تواند دمای کم یا دمای خیلی زیاد باشد. این دما باید بین 18 تا 22 درجه سانتیگراد باشد. همچنین ممکن است گرسنه باشد یا نیاز به تعویض پوشک داشته باشند.

الگو خواب نوزاد

رعایت ساده الگوی خواب کودک می تواند مفید باشد. بعضی از نوزادان هنگام خواب عمیق ، یا بلافاصله قبل از بیدار شدن ، گریه آرامی دارند. شناسایی الگوی خواب معمول کودک می تواند به والدین کمک کند تا علت از خواب پریدن کودک با گریه را ارزیابی کنند.

بیماری نوزاد

در مواردی که بیماری یا درد علت گریه نوزاد در خواب باشد؛ درد ، کودک را از خواب بیدار می کند. در این موارد والدین می توانند در مورد چگونگی تسکین درد کودک با متخصص اطفال صحبت کنند.

کابوس دیدن نوزاد

اگرچه هنوز دقیقا نمی دانیم که کابوس ها از چه زمانی شروع می شوند ، اما اگر فکر می کنید علت گریه ناگهانی نوزاد در خواب دیدن کابوس است می تواند با گفتگوی آرام با او یا مالش کمر ، او را آرام کند. نوزادانی که هنوز از شیر مادر تغذیه می کنند نیز ممکن است از طریق ماساژ و نوازش به آرامش برسند. اگر نوزادی پس از کابوس دیدن از خواب بیدار شد. او را دلداری دهید و محیط را آرام نگه دارید تا دوباره بخوابد. نوزادان و کودکان نوپا ممکن است نیاز به اطمینان داشته باشند که کابوس واقعی نیست.

علت هق هق نوزاد در خواب و نحوه درمان آن

راه های کنترل گریه نوزاد در خواب

قنداق کردن

قنداق کردن را حتما را امتحان کنید.

در بازه سنی نوزاد تازه متولد شده تا 2 ماهه ، یک قنداق سبک می تواند کودک شما را آرام کرده و خواب خوب را تقویت کند. فقط مطمئن شوید که کودک خود را با خیال راحت و صحیح قنداق کنید به طور مثال :

  • انتهای قنداق شل نباشد که بتواند صورت او را بپوشاند.
  • خیلی گرم نباشد.
  • لگنش خیلی محکم بسته نشده باشد .
  • نوزاد در سنی نباشد که در حال تلاش برای غلتیدن باشد.

اگر قنداق کردن به نتیجه نرسد یا کودک بزرگتری داشته باشید ، استفاده از یک کیسه خواب که می تواند یک لباس یا یک پارچه باشد ، می تواند مزایای مشابهی داشته باشد.

داشتن برنامه خواب و برنامه روتین قبل از خواب

اینکه نوزاد بتواند خودش را بخواباند مهمترین مساله در خواب نوزاد است ، تفاوت خواب بزرگسالان با نوزادان همین مورد است.

بزرگسالان هم در طول خواب شب خود احتمالا چندین بار بیدار می شوند. ولی می توانند خودشان بدون نیاز به کمک کسی دوباره بخوابند.

علت هق هق نوزاد در خواب و نحوه درمان آن

تهویه مناسب اتاق خواب

هوا دادن به اتاق بسیار مهم است. پنجره ها را هر روز باز کنید تا هوای نازه وارد اتاق شود.

تشک مناسب

از تشک محکم و متناسب با نوزاد خود استفاده کنید. پارچه تشک باید از نخ باشد. همچین از گذاشتن وسایل غیر ضروری اطراف کودک و روی تشک بپرهیزید.

دمای اتاق

اطمینان حاصل کنید که کودک زیاد عرق نمی کند.

مهمتر از همه ، در اولین گریه ، کودک را بیدار نکنید. در نهایت ، اگر کودک بیدار است ، می توانید سریع او را آرام کنید اما به هر قیمتی از بیرون آوردن او از تخت خودداری کنید. شب بیدار شدن نباید به عنوان چیزی مثبت یا خوشایند تلقی شود.

چه موقع با دکتر تماس بگیریم؟

علت هق هق نوزاد در خواب و نحوه درمان آن

اگر نمی توانید بفهمید که علت گریه نوزاد در خواب چیست ، همیشه می توانید با مشاور خواب یا پزشک متخصص اطفال تماس بگیرید.

آنچه که گریه شدید نوزاد در نظر گرفته می شود ، گریه ای است که به مدت دو یا سه ساعت طول می کشد و این مجوز یک تماس با پزشک را صادر می کند.

کولیک ، که بین 2 تا 3 هفتگی نوزاد اتفاق می افتد (در نوزادان نارس دیرتر) و معمولاً بین صبح و نیمه شب اتفاق می افتد ، دلیل دیگری برای کمک گرفتن از متخصص کودکان است. ریفلاکس اسید ، عفونت یا آلرژی به شیر نیز ممکن است علت گریه نوزاد در خواب به مدت طولانی شود.

اما در بسیاری از موارد ، علت گریه نوزاد در خواب موقتی است و کودک شما به زودی به خواب معمول خود باز می گردد.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن