ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، کرونا در نوزاد تازه متولد شده و کرونا در نوزاد تازه متولد شده و علائم کرونا در نوزاد تازه متولد شده و نحوه انتقال کرونا از مادر به نوزاد و درمان کرونا در نوزاد تازه متولد شده در نم نمک.

علائم کرونا در نوزاد تازه متولد شده و نحوه درمان آن

نشانه های همه گیری بیماری کرونا از اسفند سال 98 در کشور پیدا شد و بیشتر موارد ابتلا به آن در روزهای نخستین ، افراد سالمند و بالای 60 سال یا دارای بیماری زمینه ای بودند اما به مرور زمان دامنه این بیماری به افراد میانسال و جوان نیز کشیده شد و اکنون شاهد آن هستیم که شمار کودکان و حتی نوزادان درگیر با کرونا رو به افزایش است.علائم کرونا در نوزاد تازه متولد شده + درمانعلائم کرونا در نوزاد تازه متولد شده + درمان

برخی باورها و پندارها همچنین بر این مدار شکل گرفت که کودکان زیر 8 سال دچار بیماری کرونا نمی شوند. اما رفته رفته با انتشار بیشتر بیماری ، مواردی از ابتلای کودکان و نوزادان به ویروس کرونا گزارش شده است . اگرچه به نظر می رسد که کودکان و نوزادان به نسبت افراد دیگر کمتر به این بیماری مبتلا می شوند و نشانه های بسیار خفیفی از بیماری را بروز می دهند.

کرونا در نوزاد

آیا کرونا برای نوزادان نیز خطرآفرین است؟

نوزادان و کودکان نیز در تمام سنین در معرض ابتلا به بیماری کرونا هستند.

بیماری کرونا به صورت طیفی از علائم ، از بی علامتی (قبل از بروز علائم) تا موارد شدید و سندروم حاد تنفسی در اقشار مختلف خود را نشان می دهد.

کودکان نیز در تمام سنین در معرض ابتلا به بیماری کرونا هستند و نوزادان و شیرخواران (کودکان زیر یک سال) به دلیل تکامل ناکافی سیستم ایمنی جزو افراد پرخطر از لحاظ ابتلا به این ویروس محسوب می شوند.

بر اساس شواهد موجود ، اطلاعات محدودی در مورد احتمال انتقال ویروس این بیماری از مادر به جنین یا از مادر به نوزاد حین انجام زایمان وجود دارد و اغلب موارد ابتلای نوزادان از راه تماس با ترشحات تنفسی مادر یا سایر مراقبان پس از تولد اتفاق می افتد.

مراقبت از نوزادان مادران مبتلا یا مشکوک به کرونا در منزل

در صورتی که نوزاد متولد شده از مادر مبتلا یا مشکوک به کرونا ، بدون علامت باشد؛ همانند سایر نوزادان ، 48 ساعت پس از تولد ترخیص می شود.

کرونا در نوزاد

علائم خطر در نوزاد

  • ناپایداری دمای بدن
  • دیسترس تنفسی
  • بیحالی
  • خوب شیر نخوردن

نکات نگهداری از نوزاد کرونایی

این نکته حائز اهمیت است که در منزل ، فرد مراقب نوزاد (غیر از مادر) جزو گروه های پرخطر از نظر ابتلا به کرونا نباشد. قبل و بعد از هرگونه مراقبت یا تماس با نوزاد برای تغذیه ، و دیگر مراقبت ها ، مادر و هر فرد مراقب نوزاد ، دستان خود را دست کم به مدت 20 ثانیه با آب و صابون مایع بشویند و از ماسک و دستکش یک بار مصرف استفاده کنند.

در صورت نبود امکان اختصاص یک اتاق جداگانه ، نوزاد در یک مکان مشخص و ثابت که دست کم دو متر از افراد سالم و افراد مشکوک به کرونا فاصله داشته باشد ، نگهداری شود. ضروری است تماس پوستی با نوزاد به کمترین میزان ممکن کاهش یابد و خانواده از در آغوش گرفتن و بوسیدن نوزاد پرهیز کنند.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن