ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، لیست قرص های چاقی مورد تایید وزارت بهداشت و قرص چاقی ایرانی با مجوز بهداشت نی نی سایت و قوی ترین قرص چاقی صورت و بدن و قویترین قرص چاقی بدون بازگشت و قیمت قرص چاقی کل بدن و صورت و قرص چاقی تضمینی و قویترین قرص چاقی در داروخانه و خرید قرص چاقی کل بدن و قویترین قرص چاقی صورت در نم نمک.

لیست قرص های چاقی مورد تایید وزارت بهداشت

همه داروهای شیمیایی عوارض و تأثیرات خاصی را بر سلامت بدن می گذارند. یکی از این عوارض که در بسیاری از داروها دیده می شود ، افزایش وزن است. قرص هایی که ممکن است برای مشکلی خاص تجویز شده باشند ، اما به راحتی باعث بالارفتن وزن شما می شوند.لیست قرص های چاقی با مجوز و مورد تایید وزارت بهداشتلیست قرص های چاقی با مجوز و مورد تایید وزارت بهداشت

بعضی از قرص ها و داروهایی که برای درمان مشکلاتی مانند دیابت ، فشارخون بالا و افسردگی تجویز می شوند ، می توانند یک قرص برای چاقی در افراد نیز باشند. بسیاری از افراد نیز برای افزایش وزن به صورت غیراستاندارد از قرص هایی با عوارض بالا استفاده می کنند. این در حالی است که بسیاری از قرص ها و مکمل های غذایی می توانند به ایجاد اشتها در شما کمک کنند.

در ادامه این مطلب از نم نمک انواع قرص با عوارض چاقی را به شما معرفی خواهیم کرد. همچنین به شما خواهیم گفت که اگر قصد افزایش وزن دارید ، کدام قرص چاق کننده بدون عوارض را مصرف کنید.

لیست قرص های چاقی مورد تایید وزارت بهداشت

قرص های اشتهاآور و چاق کننده

بسیاری از افراد به صورت ژنتیکی وزن پایینی دارند یا سوخت وساز بدن آنان بسیار بالا است. این افراد اغلب به دنبال رژیم های چاقی و قرص هایی برای افزایش اشتها هستند. بااین حال همه قرص هایی که به افزایش اشتها کمک می کنند ، سالم نیستند و ممکن است عوارضی جبران ناپذیر بر سایر بخش های بدن شما داشته باشند. به همین دلیل پیشنهاد ما این است که به جای مصرف قرص افزایش وزن ، از داروها و ویتامین های مکملی استفاده کنید که به افزایش اشتهای شما کمک می کنند. برخی از این مکمل ها شامل موارد زیر هستند :

قرص زینک

کمبود روی در بدن یکی از مشکلات رایج میان ایرانیان است. این مسئله می تواند باعث تغییر ذائقه و کاهش اشتها در افراد شود. قرص روی یا زینک یکی از ویتامین هایی است که باعث می شود اشتهای شما به تدریج به حالت استاندارد برگردد. زینک معمولاً برای افراد بی خطر است ، اما در صورت وجود مشکلی خاص قبل از مصرف زینک با پزشک مشورت کنید.

لیست قرص های چاقی مورد تایید وزارت بهداشت

ویتامین B12

همان طور که گفتیم بخش زیادی از کاهش وزن به دلیل سوخت وساز بیش از اندازه اتفاق می افتد ، به همین دلیل باید ویتامین هایی را در برنامه غذایی خود قرار دهید که سوخت وساز بدن را به تعادل برساند.

ویتامین ب 12 با رفع مشکلات گوارشی ، می تواند به مرور زمان و با استفاده مداوم از کاهش وزن بدون دلیل و از دست دادن اشتها جلوگیری کند. قرص ویتامین B12 به صورت جداگانه یا در قالب ویتامین ب کمپلکس قابل دسترسی است.

قرص ویتامین E

ویتامین ای ، یک ویتامین محلول در چربی است که از مواد معدنی مورد نیاز بدن به حساب می آید. این ویتامین را نیز می توان در دسته قرص های اشتهاآور و چاق کننده به حساب آورد. مهم ترین تأثیر ویتامین E بر بدن ، تنظیم میزان سوخت وساز است. تعدیل این فرایند باعث افزایش اشتها در شما خواهد شد ، به همین دلیل به افرادی که بیش از اندازه کالری می سوزانند ، مصرف این قرص توصیه می شود.

انواع قرص با عوارض چاقی

بسیاری از داروها با هدف درمان یک بیماری خاص به بازار عرضه شده اند. این داروها معمولاً عوارض جانبی متنوعی دارند که ممکن است باتوجه به میزان مقاومت بدن افراد در آنان بروز کند. یکی از عوارض رایج میان داروها ، افزایش وزن است. در ادامه به شما انواع قرص هایی با عارضه افزایش اشتها و وزن را معرفی می کنیم :

1- پاکسیل (پاروکستین)

لیست قرص های چاقی مورد تایید وزارت بهداشت

داروهای مهارکننده انتخابی با هدف بازجذب سروتونین ، عموماً باعث افزایش وزن نمی شوند. چرا که داروهای ضدافسردگی اغلب با افزایش سروتونین باعث می شوند شما احساس سیری کنید.

قرص پاکسیل در این بین یک استثناء است. هرچند پاکسیل یکی از داروهای خوب ضد اضطراب است ، اما اگر در دوران مصرف دارو شروع به افزایش وزن کردید ، با مشورت و توصیه پزشکتان می توانید نوع دارو را عوض کرده و از سایر مهارکننده های سروتونین همچون پروزاک یا زولفت (Zoloft) استفاده کنید. این دارو در طولانی مدت اثر مشهودی بر چاقی دارد.

2- والپوریک

والپوریک یا والپوریک اسید دارویی است که برای درمان اختلال دو قطبی ، تشنج و پیشگیری از میگرن تجویز می شود. تحقیقی که در سال 2007 بر روی بیماران صرعی انجام شد نشان داد ، 44 درصد از زنان و 24 درصد از مردانی که از این دارو استفاده می کردند حدود 5 کیلوگرم یا حتی بیشتر وزن اضافه کرده اند.

3- فلوکستین یا پروزاک

قرص فلوکستین یکی از داروهایی است که اغلب با کاهش وزن همراه است. با این حال تأثیر این دارو در افراد مختلف نتایجی متفاوت را نشان داده است. برای مثال یک تحقیق با طول زمانی 60 هفته ای نشان می دهد ، بیمارانی که با فلوکستین درمان می شدند در 6 ماه اول مصرف حدود 5 کیلو و بیشتر وزن کم کردند.

این کاهش وزن پایدار نبود و اغلب افراد از نیمه های دوره دوباره شروع به افزایش وزن کردند. افرادی که برای درمان افسردگی فلوکستین مصرف می کنند و می خواهند وزن کم کنند ، با نظر پزشک می توانند از داروی ولبوترین (بوپروپیون) به عنوان جایگزین فلوکستین استفاده کنند.

4- رِمِرون (میرتازاپین)

رمرون ، یکی از داروهای درمان افسردگی است که سروتونین و نوراپی نفرین را که با کاهش وزن ارتباط دارند ، افزایش می دهند. با این حال فعالیت آنتی هیستامینی این دارو ممکن است در برخی از افراد باعث افزایش وزن شود. این دارو گاهی برای افراد مسن که وزنشان کم تر از حد معمول است برای افزایش اشتها و وزن تجویز می شود.

5- زیپرِکسا (اولانزاپین)

داروهای ضد سایکوتیک آتیپیک (Atypical antipsychotics) همچون زیپراکسا یا کلوزاریل (کلوزاپین) در دسته قرص های چاقی تقسیم بندی می شوند.

تحقیقی که در سال 2005 انجام شد ، نشان داد که 30 درصد افرادی که زیپراکسا مصرف می کنند ، در حدود یک سال بعد به وزن بالاتر رسیده یا حتی اضافه وزن پیدا کرده اند. آمارها نشان می دهند که این افراد در طول 18 ماه ، به طور میانگین حدود 7 درصد افزایش وزن را تجربه کرده اند.

این دارو برای درمان اسکیزوفرنی و افسردگی دوقطبی مصرف می شود. برای جایگزین آن می توان با توصیه پزشک از گدون (زیپرازیدون) و ابیلیفای (aripiprazole) استفاده کرد. همچنین می توان برای کم کردن عوارض چاق کننده دارو ، از داروی متفورمین در کنار این دارو استفاده کرد.

6- دلتازون (پردنیزولون)

لیست قرص های چاقی مورد تایید وزارت بهداشت

کورتیکواستروئیدهای خوراکی از قبیل دلتازون یکی دیگر از قرص های چاقی است که می تواند در درازمدت باعث افزایش وزن شود. تحقیقی که در سال 2006 بر مصرف بلندمدت کورتیکواستروئیدهای خوراکی انجام شد ، اعلام کرد که 60 تا 80 درصد افراد مصرف کننده ، افزایش وزن پیدا کرده اند.

افرادی که مقادیر بالای این دارو را برای درمان آسم و بیماری التهابی روده استفاده می کنند ، بیشتر از افرادی که میزان کمی از این دارو را برای درمان آرتریت روماتوئید استفاده می کنند ، در خطر چاقی قرار دارند. ورزش ، رژیم غذایی و در بعضی مواقع مصرف متفورمین می تواند اثرات جانبی دارو را کاهش دهد.

7- تورازین (کلرپرومازین)

داروی تورازین همچنین ملاریل (تیوریدازین) فعالیت های آنتی هیستامینی داشته که باعث افزایش اشتها می شود. هرچند این داروها اثر کم تری نسبت به زیپراکسا و کلوزاریل دارند ، اما به دلیل سایر عوارض جانبی و تأثیر کم ترشان بر اسکیزوفرنی استفاده چندانی ندارند.

8- آمی تریپتیلین (Elavil ، Endep ، Vanatrip)

داروهای ضدافسردگی سه حلقه ای (TCAs) از قبیل آمی تریپتیلین بیشتر از سایر داروهای ضدافسردگی و میگرن با چاقی مرتبط هستند. فعالیت آنتی هیستامینی دارو دلیل چاق کنندگی آن است. این داروها کم تر برای افسردگی استفاده می شوند ، چرا که مصرف بیش از حد آن ها می تواند باعث مشکلات قلبی شود.

9- داروهای ضد آلرژی (فکسوفنادین و پزودوافدرین)

فعالیت آنتی هیستامینی در داروهای اعصاب اغلب باعث افزایش وزن می شود. هرچند می شود این فعالیت را از داروهای ضدافسردگی حذف کرده یا کاهش داد ، اما در داروهای ضد حساسیت و آلرژی فعالیت آنتی هیستامینی حیاتی بوده و قابل حذف نیست.

یک تحقیق در سال 2010 نشان داد افرادی که داروهای ضدحساسیت مصرف می کنند ، 55 درصد بیشتر در معرض چاقی هستند. آنتی هیستامین باعث مختل شدن فعالیت آنزیم خاصی که تنظیم کننده مصرف غذا در بدن است ، می شود.

10- دیابینیز ، اینسولاز (کلورپروپامید)

بعضی از داروهای درمان دیابت نوع 2 باعث کاهش وزن می شوند ، در حالی که بعضی دیگر باعث افزایش وزن می شوند. داروهای حاوی سولفونیل اوره از جمله دیابینیز و اینسولاز باعث تحریک تولید و فعالیت انسولین که کاهش دهنده قند خون و افزایش دهنده اشتهاست ، می شوند. داروهایی همچون متفورمین ، بیِتا و ژانویا بیشتر برای کاهش وزن مناسب هستند.

11- انسولین (Insulin)

انسولین یکی از داروهای موثر بر چاقی است. با این حال این دارو دسته بندی های متفاوتی دارد و انواع خاصی از انسولین همچون انسولین طولانی اثر لِویمیر ، تأثیر کم تری بر چاقی دارند. تحقیقی نشان می دهد که افراد در سه سال اول دریافت انسولین حدود 5 کیلوگرم ، افزایش وزن داشته اند. اغلب بیش از نصف این اضافه وزن در سه ماه اول به وجود آمده است.

12- آتنولول (Tenormin)

لیست قرص های چاقی مورد تایید وزارت بهداشت

داروهای بتا بلاکر (Beta-blockers) داروهایی برای درمان فشار خون بوده که در این بین آتنولول ، متوپرولول و ایندرال جزو پرمصرف ها هستند. یکی از تحقیقات در زمینه این داروها نشان می دهد افرادی که از داروی آتنولول استفاده کرده اند ، 2/5 کیلوگرم وزن بیشتر از سایر افراد در ماه های اولیه وزن اضافه می کنند. این داروها سرعت سوزاندن کالری را کاهش داده و باعث خستگی می شود.

13- داروهای پیشگیری از بارداری

این داروها معمولاً باعث افزایش وزن شناخته می شوند ، اما این ادعا هنوز ثابت نشده است. درحقیقت پروژسترون های تزریقی بنام مدروکسی پروژسترون استات (DMPA) تنها دارویی هستند که با افزایش وزن ارتباط داشته و تأثیر آن اثبات شده است.

قرص چاقی بدون عوارض

داروهایی که در بالا نام بردیم ، همگی به دلیل یک عارضه خاص تجویز می شوند ، بنابراین اگرچه در افزایش وزن موثر هستند ، اما نباید تنها به دلیل افزایش وزن آن ها را مصرف کرد.

حقیقت این است که این روزها داروها و قرص های بسیاری در بازار وجود دارند که به شما وعده می دهند که یک داروی چاقی بدون عوارض هستند. با این حال نباید بدون مشورت با پزشک آن ها را مصرف کنید. همچنین بهتر است قبل از خرید اطلاعات قرص ها مانند مواد تشکیل دهنده ، تاریخ تولید و انقضا ، کشور سازنده و عوارض جانبی را به دقت بخوانید.

پیشنهاد ما به شما این است ، درصورتی که قصد خرید یک داروی خاص را دارید ، نام آن را در لیست قرص های چاقی مورد تایید وزارت بهداشت جستجو کنید. فراموش نکنید که افزایش وزن و اشتها نیز باید با برنامه مدون و مطابق با شرایط بدنی شما اتفاق بیفتد ، بنابراین بدون تحقیق کافی قرص چاقی مصرف نکنید.

نتیجه گیری

در این مطلب سعی کردیم همه چیز را درباره انتخاب قرص برای چاقی به شما بگوییم. فراموش نکنید که قبل از مصرف قرص بهتر است از رژیم های غذایی سالم برای افزایش اشتها و دریافت وزن کمک بگیرید. در صورتی که از این روش پاسخی دریافت نکردید ، تحت نظر پزشک قرص برای چاقی را انتخاب کنید.

همچنین بهتر است بدانید که داروهای شیمیایی که عوارض افزایش وزن دارند ، تنها برای درمان مناسب هستند و نباید به هدف بالابردن وزن از آن ها استفاده کنید.

لیست قرص های چاقی مورد تایید وزارت بهداشت

سوالات متداول :

کدام ویتامین ها در افزایش وزن موثر هستند؟

اگر به دنبال افزایش اشتها و وزن هستید ، مصرف قرص ویتامین های زینک ، B12 و ویتامین E را فراموش نکنید.

انواع قرص با عوارض چاقی کدام اند؟

داروهای شیمیایی بسیاری با عوارض جانبی افزایش وزن وجود دارند. این داروها اغلب مرتبط با دسته آنتی هیستامین ها و داروهای اعصاب و روان هستند.

آیا قرص چاقی بدون عوارض وجود دارد؟

بله. شما می توانید با جستجو در میان داروهای مورد تأیید وزارت بهداشت ، قرص های لاغری بدون عوارض را بشناسید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(5 رای)
68%

نظر دادن