ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، برنامه ریزی خانم های شاغل نی نی سایت و زن شاغل یا خانه دار نی نی سایت و ترفندهای خانه داری زنان شاغل نی نی سایتو زن شاغل میخوام و ازدواج با زن شاغل نی نی سایت و آیا مردان زنان شاغل را دوست دارند و شاغل بودن زن نی نی سایت و انتظارات مرد از زن شاغل در نم نمک.

راز موفقیت زنان شاغل در کارهای منزل

زنان به عنوان همسر ، مادر و گرداننده خانواده نقش های متعددی به عهده دارند. برخی از خانم ها در کنار این نقش ها و با وجود مسئولیت های خود در خانه و تربیت فرزندان ، مسئولیت های اجتماعی را نیز پذیرفته اند و شاغل هستند. بسیاری از زنان شاغل در کنار وظیفه و شغل خود در اجتماع توانسته اند در کارهای منزل و فرزند پروری به موفقیت برسند. اما خانم های شاغلی که هم شغل خود را به نحو احسنت انجام می دهند و هم به فرزندان و امور خانه رسیدگی می کنند ، چگونه از عهده امور خود بر می آیند و رمز موفقیت آن ها در این زمینه چیست؟ترفندهای خانه داری زنان شاغل برای موفقیت در کار منزلترفندهای خانه داری زنان شاغل برای موفقیت در کار منزل

خانه داری زن شاغل

اگر شاغل هستید و مایلید در کنار شغلتان در زمینه فرزند پروری و خانه داری موفق عمل کنید ، این بخش از سبک زندگی نم نمک را مطالعه کنید.

تاثیرات مثبت اشتغال مادر بر فرزند

اشتغال زن ، احساس هویت و روانی مثبت در او به وجود می آورد و موجب می شود ، او از سلامت و نشاط روانی بالایی برخوردار باشد. سلامتی روح و روان مادر سبب می شود فرزندی خوب و با اعتماد به نفس بالا تربیت کند. همچنین مادران شاغل بهتر می توانند نیازهای مادی کودک را بر طرف کنند. مادران شاغل اغلب فرزندانی مسئولیت پذیر و مستقل تربیت می کنند که از خود بسندگی اجتماعی برخوردارند و تمایل بیشتری به کار کردن دارند. پس از اینکه شاغلید و نمی توانید مانند سایر مادران به فرزند خود رسیدگی کنید ، ناراحت نباشید زیرا فرزند مستقلی تربیت خواهید کرد.

خانه داری زن شاغل

احساس گناه نداشته باشید :

ممکن است گاهی به دلیل برنامه های کاری شلوغ کمتر از سایر مادران به فرزندان خود توجه می کنند و نتوانید تمام وقت تان را با خانواده تان بگذرانید ، در این مواقع احساس گناه نکنید و خود را سرزنش نکنید چرا که شما کمک خرج و نان آور خانه هستید و می توانید نیازهای مالی فرزندتان را برطرف کنید. شما مادر بدی نیستید پس به خود افتخار کرده و احساس گناه نداشته باشید بلکه با برنامه ریزی درست همه کارها را مدیریت کنید و گاهی وظیفه رسیدگی به فرزندتان را به نزدیکان خود بسپارید.

زمان تان را به درستی مدیریت کنید :

برای اینکه در کنار شغلتان به امور خانه و بچه داری رسیدگی کنید ، باید بتوانید زمانتان را به درستی مدیریت کنید تا هم از عهده وظایف کاری تان برآیید و هم برای وقت گذراندن با فرزند و همسرتان زمان آزاد داشته باشید. اگر می خواهید سالم بمانید و مادر خارق العاده ای باشید ، پس سعی کنید روش مناسبی برای ایجاد توازن و تعادل میان کار و زندگی شخصی تان پیدا کنید.

زنان شاغل

خودتان را فراموش نکنید :

شما به شغلتان برای تامین مخارج خانواده نیاز دارید و فرزندانتان اولویت شما هستند. خانم های شاغل معمولا به دلیل مشغله زیاد و رسیدگی به خانه و فرزندان از خودشان غافل می شوند و خودشان را راحت فراموش می کنند اما این کار اشتباه است. شما همیشه باید بهترین نسخه از خودتان باشید پس هر روز زمان کوتاهی را به زیبایی و سلامتی خودتان اختصاص دهید تا شوهر و فرزندتان به همسر و مادر زیبایشان ببالند. زنانگی خود را همیشه حفظ کنید و لذت های زنانه را همیشه در خود زنده نگاه دارید. هرچند وقت یک بار به آرایشگاه بروید و برای خودتان هم لباس های شیک بخرید. شما یک زن هستید و سعی کنید با غرور یک زن باقی بمانید.

از دیگران کمک بگیرید :

مادران شاغل زمان این را ندارند که خودشان به تنهایی تمام کارهای منزل را انجام دهند پس باید از خانواده و همسر در انجام کارهای خانه کمک بگیرند. گر فرزندی هم دارید که به سنی رسیده است که توانایی کمک در امور منزل را دارد ، از او هم کمک بخواهید تا علاوه بر درک حس مسئولیت پذیری ، باری از دوش شما هم برداشته شود. باید بدانید که شما به تنهایی از پس همه کارها برنمی ایید پس مهارت کار کردن به صورت تیمی را بیاموزید.

زنان شاغل وخانه داری

سخت نگیرید :

خانم های شاغل نمی توانند از عهده همه کارها با هم برآیند پس اگر کارهایتان را گاهی انجام ندادید زیاد سخت نگیرید. مثلا اگر امروز خسته اید و قادر نیستید آشپزی کنید ، اشکالی ندارد پیتزا سفارش دهید یا غذای حاضری بخورید.

برای زمان شخصی خودتان هم ارزش قایل شوید :

برای زمان شخصی خودتان هم ارزش قائل شوید و برای هرکاری زمانی را تعیین کنید. در کنار کار و مسئولیت زندگی زمانی برای روابط با دیگران در نظر بگیرید و نگذارید کار مانع شود که با نزدیکانتان تعامل نداشته باشید.

ترفندهای خانه داری زنان شاغل

تفریح را در نظر بگیرید :

همیشه که نباید زمان شما به رسیدگی از فرزندان و خانه داری بگذرد بلکه برای افزایش و بهبود روحیه خود و خانواده زمانی را به تفریح و گردش اختصاص داده و با خانواده خوش بگذرانید. اگر زمان دارید می توانید در کلاس های موسیقی ، یوگا و... نیز شرکت کنید. همیشه زمانی را به ورزش اختصاص دهید تا روحیه خوب و عالی داشته باشید.

استراحت کنید :

مادران شاغل برای انجام تمام کارهای بیرون و داخل منزل وقت خواب و استراحت خود را کاهش می دهند. این کار فقط در کوتاه مدت و به صورت موقتی امکان پذیر است وباعث می شود همیشه به انجام کارهایتان برسید اما پس از مدتی موجب می شود شما دچار خستگی مفرط و ضعف شوید و اینگونه نمی توانید مادری شاد و سرحال برای فرزندتان باشید و در محل کارخود فردی غیر موثر خواهید بود پس بهتر است زمان بیداری را با مدیریت مناسب تنظیم کنید و به کارها بپردازید اما حشب ها زودتر بخوابید یا عصرها کمی استراحت کرده و بقیه کارهای تان را انجام دهید.

فرزند پروری زنان شاغل

قوی و پر انرژی باشید :

رسیدگی به خانه و خانواده در کنار شغل چندان آسان نیست و ممکن است شما فشارهای سخت و طاقت فرسایی را تحمل کنید. در زیر این فشارها سر خم نکنید و صبور باشید و همیشه مثبت فکر کنید تا بتوانید به مسیرتان ادامه دهید و با قدرت رو به جلو حرکت کنید. در این زمان ها به کودک تان فکر کنید و امیدتان را از دست ندهید قطعا آینده از آن شماست.

شغلی نیمه وقت داشته باشید :

برای اینکه زمان بیشتری در کنار کودکتان باشید و در از استرس کمتری برخوردار بوده و آرامش خاطر بیشتری داشته و دچار فرسودگی و افسردگی نکنید شغل نیمه وقتی را انتخاب کنید زیرا داشتن شغل تمام وقت موجب می شود نتوانید دو مسئولیت فیزیکی را به طور همزمان انجام دهید و باعث می شود یکی از آن وظایف را درست انجام ندهید.

رمز و راز موفقیت زنان شاغل در خانه داری

با فرزندتان ارتباط خوبی داشته باشید :

فرزندانتان اولویت زندگی شما هستند پس اگر حتی شاغل هستید زمانتان را طوری مدیریت کنید که بتوانید با آنها ارتباط موثری داشته و با آنها بازی کنید. هرگز به دلیل انجام کارهای خانه به فرزندتان بی توجهی نکنید زیرا فرزندتان توجه شما را می طلبد و به آن احتیاج دارد. می توانید کارهای خانه را در قالب بازی انجام دهید و به فرزندتان چند کار دهید و از او بخواهید و با یکدیگر کارها را انجام دهد.

کار امروز را به فردا نسپارید :

نکته مهمی که بارها در بخش های مختلف نم نمک به آن اشاره کرده ایم ؛ خانم های شاغل هرگز نباید کارهای خود را به بعد موکول کنند. مثلا خانم های خانه دار باید هر شب لباس های فرزند خود را برای مدرسه آماده و تکالیف فرزندان را بررسی کنند و وسایلی که برای صبحانه به آنها نیاز دارند را آماده نمایند تا صبح راحت تر باشند. اگر این کارها را هر شب قبل از رفتن به تختخواب انجام ندهند استرس آنها افزایش خواهد یافت.

رمز و راز موفقیت زنان شاغل در خانه داری

کارهای تان را با توجه به میزان اهمیت آنها انجام دهید :

برنامه ریزی کردن را بیاموزید و به کار ببندید. کارهای تان را باتوجه به میزان اهمیت آنها انجام دهید. کارهایی مثل سر زدن به مدرسه بچه ها ، اتو کردن لباس ها ، خرید خواربار یا شستن لباس های کثیف را به آخر هفته ها موکول کنید. آخر هفته می توانید منوی غذای هفته بعد خود را بنویسیدتا بدانید در طول هفته چه غذایی درست کنید.

نه گفتن را یاد بگیرید :

سبک زندگی زنان شاغل متفاوت است و آنها نمی توانند هر زمان که بخواهند با دوستان خود به تفریح رفته و یا مسافرت روند. برای شما اولویت اصلی تان خانواده و شغل تان است پس اگر دوستانتان از شما خواستند ، به جمع آنها ملحق شوید و با آنها به تفریح بروید ، به آنها نه بگویید. برخی خانم ها نمی توانند به دیگران نه بگویند و اینگونه نظم کارهایشان به هم می ریزد. در مواقع لازم و در محل کار «نه» بگویید. اگر کسی از شما می خواهد تا پروژه ای اضافی را قبول کنید یا تا دیروقت کار کنید و به جای شخص دیگری در محیط کار خود باشید ، به این فکر کنید که دیگر وقت شما فقط به خودتان اختصاص ندارد و فرزند و همسر شما در خانه منتظر شما هستند تا هرچه زودتر شما را ببینند پس به او نه بگویید.

جلوی رشد و ترقی خودتان را نگیرید :

زندگی مادران شاغل مملو از سختی ها و مشکلات متعدد است. آنها در کنار اینکه باید کارمند فوق العاده ، مسئولیت پذیر و سختکوشی باشند ، باید همسر دوست داشتنی و زیبا ، مادر دلسوز و دختر قدرشناسی نیز باشند. این خانم ها احساس استرس و فشار زیادی دارند و هر چقدر سرشان شلوغ باشد ، خانواده شان در اولویت است. خانم های شاغل باید با برنامه ریزی پیش روند و مسائل منفی را خیلی جدی نگیرند و با افکار منفی خود سعی نکنند جلوی رشد و ترقی خود را بگیرند.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(2 رای)
60%

نظر دادن