ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، حل اختلاف زناشویی و چگونه اختلافات خانوادگی را حل کنیم و اختلافات زناشویی و راه حل اختلافات خانوادگی و راه حل مشکلات زناشویی و اختلافات زناشویی در دوران عقد و مهارت حل اختلاف زناشویی و اختلافات زن و شوهر و راههای مقابله با اختلافات زناشویی و چگونه اختلافات خانوادگی را حل کنیم و ترفندهای بهبود روابط زناشویی و راههای جلوگیری از اختلافات زناشویی و راه ها و قوانین موثر در حل اختلاف زناشویی را در نم نمک ببینید.

راه حل مشکلات و اختلافات زناشویی در زندگی مشترک

هر شخصی که وارد یک رابطه عاشقانه شده باشد می داند که اختلاف نظر و دعوا در این رابطه اجتناب ناپذیر است . هنگامی که دو نفر کنارهم به مدت طولانی زندگی کنند ممکن است هزارگاهی به اختلافاتی بر بخورند که ممکن است این اختلافات بزرگ یا خیلی پیش افتاده باشد.راه حل مشکلات و اختلاف زناشویی در زندگی مشترکراه حل مشکلات و اختلاف زناشویی در زندگی مشترک

این حقیقت وجود دارد که اختلاف نظر های بزرگ می توانند رابطه را تهدید کنند در واقع اگر به درستی مدیریت نشوند ممکن است حتی باعث شکست رابطه نیز شوند . اگر هم هیچ وقت با یکدیگر دعوا نکنید و یا به هم نزنید موفق به حل مشکلاتتان نخواهید شد.

اگر بطور سازنده با مشکلات برخورد کنید درک بهتری از همسرتان خواهید داشت و درنهایت به راه حلی دست پیدا می کنید تا به نفع هر دویتان باشد . از طرفی نیز این احتمال وجود دارد که مشکل تشدید یافته و موجب بروز خصومت شود . به همین منظور در این قسمت از خانواده پلاس نم نمک قصد داریم تا به راهکارهایی اشاره کنیم که خودتان مشکلات زناشویی زندگی تان را حل کنید.

ترفندهای بهبود روابط زناشویی

15 قانون مهم و موثر در حل اختلاف زناشویی

1- رک و روراست باشید :

گاهی اوقات زوجین نمی توانند از آن چه که سبب ناراحتی شان شده صاف و پوست کننده صحبت کنند و درعوض از روش های غیر مستقیم استفاده می کنند. در این شرایط طرف مقابل ممکن است به درستی متوجه موضوع نشده و یا این که موضوعات مختلفی را بشنود.

این روش های غیر مستقیم برای ابراز عصبانیت سازنده نیستند زیرا طرف مقابل موضوع ناراحتی را به درستی درک نخواهد کرد و این فقدان صراحت سبب می شود تا مشکل بدون راه حل بماند و شاید مدت ها بعد مجددا تکرار شود.

2- بدون سرزنش کردن یکدیگر درمورد احساساتتان صحبت کنید :

جملاتی که شریک زندگی را بطور مستقیم زیر سوال می برد برای رابطه زناشویی بسیار مضر است . به عنوان مثال اگر مردی به همسرش بگوید :تو واقعا فردی غیر منطقی هستی ! باعث می شود تا همسرش نیز وارد فاز دفاعی شده و بحث را به بیراهه بکشاند.

یک استراتژی بسیار سازنده این است که جملاتتان را با ((من)) شروع کرده و سپس به توصیف رفتار بپردازید زیرا در واقع این جملات روی احساس شما تمرکز دارند . این راهکار بسیار صریح و مستقیم هستند و بدون آن که طرف مقابل را زیر سوال ببرید می توانید مشکلات خود را بیان کرده و چه بسا آن را حل کنید.

براساس تحقیقات ، زوجینی که مشکلات جزئی دارند با سرزنش کردن یکدیگر به مرور زمان رابطه شان بدتر شده است . سرزنش کردن و انکار رفتارها سبب تشدید یک رابطه جزئی خواهد شد.

ترفندهای بهبود روابط زناشویی

3- هیچ گاه نگویید هرگز یا همیشه :

هنگامی که همسرتان در مورد یک مشکل صحبت می کند سعی کنید از کلی گویی درمورد او بپرهیزید . جملاتی مانند :تو هیچ وقت در کارهای خانه به من کمک نمی کنی یا تو فقط به گوشیت مشغول هستی ! باعث می شود تا او وارد فاز دفاعی شده و شروع به شکایت های مشابه خواهد کرد . این شکایت های متقابل بحث را به هیچ جا نخواهد رساند.

4- موضوع بحث را انتخاب کنید :

اگر می خواهید راه حلی برای یک مشکل بیابید باید یک موضوع را انتخاب کرده و پیرامون رفع آن صحبت کنید زیرا زوجینی که ناراضی هستند معمولا در طی بحث ها موضوعات مختلفی را به میان میاورند . باید بدانید که هر چه شکایت های بیشتری را وسط بکشید احتمال یافتن یک راه حل کم تر خواهد شد.

5- به حرف های همسرتان گوش دهید :

احساس بدی است که متوجه شوید همسرتان به حرف های شما توجهی نشان نمی دهد . هنگامی که وسط حرف او بپرید و به او توجه نکنید شانس این که بتواند حرف های دلش را به زبان آورد را از او می گیرید.

با استفاده از تکنیک گوش دادن به همسرتان می توانید به او نشان دهید که چقدر به حرف هایش توجه دارید . هنگامی که همسرتان مشغول صحبت کردن است حرف هایش را با استفاده از کلماتی دیگر تکرارکنید . این امر جلوی بروز سو تفاهم را نیز می گیرید.

6- اتوماتیک وار به شکایت های همسرتان اعتراض نکنید :

هنگامی که مورد انتقاد می گیرد سخت است که حالت دفاعی به خود نگیرید اما توجه داشته باشید که این امر مشکلی را حل نمی کند و نشان می دهد که نظرات زن و مرد برای یکدیگر بی ارزش است.

یکی دیگر از رفتارهای مخرب و دفاعی دیگر شکایت متقابل است و بدان صورت است که هنگامی که شریک زندگی تان از شما شکایت می کند شما نیز با شکایت پاسخ او را بدهید . مهم است که به حرف های شریک زندگی خود گوش دهید و آن چه را که می گوید در نظر بگیرید.

راههای جلوگیری از اختلافات زناشویی

7- دیدگاهتان را تغییر دهید :

علاوه بر گوش دادن به حرف های شریک زندگی خود باید به دیدگاه او نیز توجه داشته باشید و سعی کنید متوجه موضوع نشات گرفتن این دیدگاه شوید . زوجینی که می توانند شریک زندگی شان را درک کنند معمولا در طی مشاجرات خود کم تر عصبانی می شوند.

براساس تحقیقات ، داشتن دیدگاهی عینی و واقع گرایانه می تواند مفید باشد . در طی یک مطالعه از زوجینی درخواست شد تا به یکی از مشاجرات اخیرشان از دید یک سوم شخص بی طرف نگاه کنند تا به راه حلی مفید برسند و آن را توصیف کنند . زوجینی که سه مرتبه در سال دراین آزمون 20 دقیقه ای شرکت کرده بودند در طول سال رضایت بیشتری از زندگی زناشویی خود داشتند.

8- شریک زندگی تان را مورد اهانت قرار ندهید :

از بین تمام حرف های منفی ای که می توان به زبان آورد بدترین آن حرف های تحقیر آمیز است زیرا اولین نشانه طلاق می باشد و همسرتان بااین حرف ها تضعیف خواهد شد . این حرف ها شامل طعنه زدن ، پوزخند زدن و برچسب زدن به یکدیگر می باشد.

چنین رفتارهایی غیر محترمانه بوده و به شریک زندگی این دلالت را می رساند که از او متنفر هستید . چنین حرف های تحقیرآمیزی به این معناست که شما عصبانیت درونی تان رابرسر شریک زندگی تان خالی می کنید به جای آن که سعی کنید مشکل را حل کنید.

9- منفی گرا نباشید :

شاید بنظر سخت برسد تا رفتار بد همسرتان را با رفتار بد پاسخ ندهید ولی توجه کنید که این امر درواقع مشکلات را وخیم تر می کند . هنگامی که زوجین درگیر اثرگذاری های منفی بر طرف مقابل می شوند در واقع یکدیگر را آزار می دهند و اختلافات را ادامه می دهند اما چقدر منفی گرایی خطرناک است؟ طبق تحقیقات انجام شده ، احتمال جدایی و طلاق در زوجینی که به ازای هررفتار منفی پنج رفتار مثبت داشته اند به ازای 4 سال کاهش یافته بود.

10- بدانید که چه زمان وقت توقف است :

اگر متوجه شده اید که دچار منفی گرایی شده اید و نه شما ونه همسرتان هیچ یک از نکات ذکر شده فوق رارعایت نمی کیند مدتی بین مشاجرات خود فاصله بیاندازید . حتی اگر این فاصله کشیدن نفس عمیقی باشد !

براساس تحقیقات ، انتخاب دیدگاه و کنترل عصبانیت در مدیریت اختلافات موثراست. به زبان آوردن شکایت ها و مشکلات می تواند برای رابطه موثر باشد ولی اختلافات را باید مدیریت کرد زیرا درغیر این صورت اوضاع وخیم تر خواهد شد.

روش های رفع مشکلات زناشویی

11- با یکدیگر بیشتر وقت بگذرانید :

براساس تحقیقات انجام شده زوجینی که از رابطه خود راضی بودند افرادی بودند که از کنارهم بودن لذت می برند و سر خود را بیش از حد در بیرون از منزل گرم نمی کنند.

اگرچه هر فردی علایق خود را دارد ولی زوجین موفق دوست دارند با یکدیگر وقتشان را بگذرانند. حتی گاهی اوقات رفتن زوجین به اردو و در چادر زندگی کردن مفید است زیرا آن ها یاد می گیرند تا در شرایط سخت از خود خلاقیت نشان دهند و کارها را مشارکنی انجام دهند.

12- مشکلات زندگی را با یکدیگر حل کنید :

هیچ کس دوست ندارد در زندگی دچار غم وغصه شود ولی اگر زندگی تان دچار بحران شد یکدیگر را تنها نگذارید و پشت هم باشید .این امر سبب محکم شدن پایه های زندگی نیز خواهد شد.

13- با یکدیگر تصمیم گیری های مهم زندگی را انجام دهید :

هیچ گاه به تنهایی در مورد موضوع مهمی تصمیم نگیرید ، هر زمان که با یکدیگر به توافق نظر رسیدید آن را اجرا کنید . این مورد یکی از اصولی است که در ازدواج موفق بسیار موثر است زیرا سبب می شود تا ارتباط بین زوجین عمیق تر شده و یکدیگر را بهتر درک کنند.

14- با یکدیگر شوخی کنید :

با یکدیگر شوخی کنید و سعی داشته باشید شریک زندگی تان را بخندانید . اگر این کار را در دوران نامزدی انجام می دادید سعی کنید همواره آن را تکرارکنید . شریک زندگی تان را بخندانید و به یکدیگر بیشتر علاقه مند شوید.

15- به تفاوت های شخصی تان توجه کنید :

به یاد داشته باشید که شما و همسرتان دو فرد متفاوت از لحاظ رفتاری و شخصیتی هستید . به جای آن که مرتبا نقاط ضعف همسرتان را به رخ او بکشید و درحال انتقام گرفتن باشید روی نقاط مثبت و قوت یکدیگر متمرکز شوید و باعث پیشرفت و رشد شخصی تان شوید . شما وهمسرتان درواقع دوست یکدیگر هستید بنابراین همدیگر رادرک کرده وهمواره با عشق ومحبت با یکدیگر برخورد کنید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن