ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، درمان گوشه گیری و افسردگی و درمان گوشه گیری در جوانان و راه های درمان گوشه گیری در کودکان و خصوصیات افراد گوشه گیر و درمان افسردگی و مقاله در مورد گوشه گیری کودکان و دلیل گوشه گیری مردان و گوشه گیری در جدول و تحقیق در مورد گوشه گیری در نم نمک.

درمان گوشه گیری و افسردگی در کودکان و بزرگسالان

گوشه گیری در افسردگی یکی از رایج ترین علائم و مشکلاتی است که مبتلایان به این اختلال خلقی آن را تجربه می کنند. در حقیقت افرادی که دچار افسردگی اساسی هستند اغلب انزوا را ترجیح می دهند. انزوا و گوشه گیری به تنهایی باعث تشدید علائم افسردگی می شود با گذر زمان خارج شدن از این شرایط دشوارتر شده و روند درمان طولانی تر می شود. بی حوصلگی ، کمبود انرژی و خلق پایین شرایط را برای نزدیک شدن به این دست افراد سخت تر می کند.درمان گوشه گیری و افسردگی در کودکان و بزرگسالاندرمان گوشه گیری و افسردگی در کودکان و بزرگسالان

درمان گوشه گیری

علل و روند گوشه گیری در افسردگی

گوشه گیری و تمایل به انزوا یکی از علائم افسردگی است که عوامل مختلفی می توانند در بروز آن نقش داشته باشند. از جمله این عوامل می توان به وجود مشکلاتی نظیر ناتوانی در لذت بردن از جمع ، کاهش اعتماد به نفس ، فقدان انرژی ، بی حوصلگی و احساس غمگینی در اکثر اوقات روز اشاره کرد. در این شرایط هرچقدر افراد بیشتر به سمت تنهایی کشیده می شوند ، علائم افسردگی نیز با شدت بیشتری در آن ها بروز می یابند؛ در نتیجه در سیکل معیوبی گرفتار می شوند. به طوری که هرچقدر افسردگی شدت می یابد ، گوشه گیرتر می شوند و این گوشه گیری خود به افسردگی شدیدتر می انجامد. به همین خاطر باید با دریافت کمک های حرفه ای بتواند به موقع این چرخه را درهم بشکند.

راه های غلبه بر گوشه گیری در افسردگی

غلبه بر گوشه گیری در کاهش علائم دیگر افسردگی به شما کمک می کند. در ادامه 4 راهکار برای غلبه بر گوشه گیری و افسردگی ارائه داده ایم.

1- در میان گذاشتن عواطف و احساسات

یکی از عواملی که روز به روز شما را تنهاتر می کند درون ریزی مفرط افکار و احساسات منفی است. سعی کنید با یکی از دوستان یا اعضای خانواده تان که می دانید رویکردی همدلانه و غیرقضاوتی به شما دارد ، صحبت کرده و افکار و احساساتتان را با او در میان بگذارید.

طبق بررسی ها ، فارغ از اینکه شنونده چه پاسخی می دهد ، فقط با به اشتراک گذاری احساسات ، در حال بیمار بهبودی مشاهده شد. اما اگر فکر می کنید اطرافیانتان نمی توانند به خوبی به حرف هایتان گوش بسپارند ، حرف زدن با یک روانشناس می تواند بهترین گزینه پیش روی شما باشد.

درمان گوشه گیری

2- فعال سازی رفتاری برای غلبه بر گوشه گیری در افسردگی

فعال سازی رفتاری یکی از تکنیک های اصلی است که روانشناسان در درمان افسردگی از آن کمک می گیرند. در این تکنیک بیمار افسرده باید یک برنامه دقیق از فعالیت های روزانه خود تهیه کرده و به تدریج برخی فعالیت ها را به برنامه خود اضافه کند.

این تکنیک در حقیقت به فرد کمک می کند تا به تدریج و با سرعت دلخواه خود به جریان زندگی روزمره بازگردد. استفاده از فعال سازی رفتاری در غلبه بر گوشه گیری در افسردگی نیز می تواند تا حد بسیاری موثر باشد. چرا که هرچقدر فرد بیشتر بی تحرک باقی بماند و از اعمال روزمره دست بکشد روزبه روز تمایل بیشتری به گوشه گیری پیدا می کند.

3- کمک گرفتن از روان درمانی

اگرچه در برخی موارد ممکن است افسردگی با اقدامات خودیاری بهبود پیدا کند اما متخصصان پیشنهاد می کنند که برای درمان هرچه زودتر از روانشناسان کمک بگیرید. مطالعات پژوهشی نشان می دهند کمک گرفتن از روان درمانی به خصوص روان درمانی با رویکرد شناختی رفتاری تاثیر بسزایی در بهبود افسردگی و علائم آن از جمله گوشه گیری دارد. درمانگران در این رویکرد تلاش می کنند تا افکار زیربنایی و افسرده ساز را شناسایی کرده و با انجام اصلاحات شناختی و رفتاری در این زمینه به بهبود مراجعین خود کمک کنند.

4- کمک گرفتن از دارو درمانی

امروزه داروهای مختلف ضدافسردگی در بازار وجود دارند. استفاده از این داروها در شرایطی که بیمار انگیزه بسیار کمی برای تغییر دارد و روان درمانی به تنهایی برای او پاسخگو نیست می تواند تا حد زیادی یاری دهنده باشد. بررسی ها نشان می دهند اکثر این داروها اثرات خود را با گذشت دست کم دو هفته اعمال می کنند و باعث بهبود علائمی نظیر کج خلقی ، درگیری با افکار مرگ ، بی انگیزگی و گوشه گیری می شوند.

با این حال توجه به این نکته بسیار حائز اهمیت است که هرگز نباید این داروها را به طور سرخود مصرف کنید ، چرا که ممکن است عوارض ناخوشایندی برای شما به همراه داشته باشد. برای تصمیم گیری در مورد مصرف یا نحوه قطع داروها حتما با متخصص در ارتباط بوده و از او مشورت بگیرید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن