ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، تربیت کودک تا هفت سالگی و تربیت کودک 3 تا 7 سال و تربیت دینی کودکان زیر 7 سال و تربیت فرزندان 1 تا 7 سال و اثرات تربیتی بازی های رایانه ای و موبایلی بر فرزندان و روانشناسی کودکان 6 تا 7 سال و تربیت کودک از نظر پیامبر و روشهای تربیت فرزند در هفت سال اول زندگی و روش های تربیت کودک در سن پیش از دبستان در نم نمک.

روش های تربیت کودک تا هفت سالگی

برای اینکه روش های تربیت کودک تا هفت سالگی ابتدا بهتر است با مراحل تربیت کودک از تولد تا 7 سالگی آشنا شوید :روش های تربیت کودک تا هفت سالگیروش های تربیت کودک تا هفت سالگی

روش های تربیت کودک تا هفت سالگی

1- بخش اول هشت هفته نخست

پدر و مادر عزیز من به دنیا آمدم!

2- بخش دوم سه و چهار ماهگی

مرا به گردش و پیاده روی ببر.

3- بخش سوم از چهار ماهگی تا شش ماهگی

سر و صدا راه انداختن برای من لذتبخش است.

4- بخش چهارم هفت و هشت ماهگی

من شش ماهه شدم حالا می خواهم راه بروم.

5- بخش پنجم نه و ده ماهگی

کم کم احساس غریبی می کنم.

6- بخش ششم یازده و دوازده ماهگی

با چهار دست و پا راه می روم و کم کم با پاهایم راه می روم.

7- بخش هفتم از یک سالگی تا یک سال و سه ماهگی

پدر و مادر عزیزم من دیگر نوزاد نیستم.

8- بخش هشتم از یک سالگی تا یک سال و شش ماهگی

گاهی اوقات شما را درک نمی کنم.

9- بخش نهم یک سال و نیم تا یک سال و نه ماه

باز کردن و بسته کردن و نیز کمک کردن برای من لذتبخش است.

10- بخش دهم از بیست و یک ماهگی تا دو سالگی

پدر و مادر عزیز ، اسباب بازی مورد علاقه من کدام است؟ آیا من زیاد کثیف کاری می کنم؟

روش های تربیت کودک تا هفت سالگی

11- بخش یازدهم دو سال تا دو سال و سه ماه

نمی خوام نمی خوام نمی خوام ، سن لجاجت

12- بخش دوازدهم پس از دو سال و سه ماه تا دو سال و نیم

من خیلی می ترسم. به شما می گویم از چه چیزی می ترسم.

13- بخش سیزدهم از دو سال و نیم تا دو سال و نه ماهگی

اولین آثار هنری مرا ببینید.

14- بخش چهاردهم پس از دو سال و نه ماه تا سه سالگی

حال من خوب نیست. من بیمار هستم.

15- بخش پانزدهم از سه سالگی تا سه سال و سه ماهگی

من سه سال دارم و می توانم بعضی از کارها را انجام بدهم.

16- بخش شانزدهم پس از سه سال و سه ماه تا سه سال و نیم

کم کم می توانم به کودکستان بروم.

17- بخش هفدهم از سه سال و نیم تا سه سال و نه ماه

من سوالات زیادی دارم و کنجکاوی جنسی می کنم.

18- بخش هجدهم از سه سال و نه ماه تا چهار سالگی

دست قشنگت را به من بده.

19- بخش نوزدهم از چهار سالگی تا چهار سال و سه ماهگی

شاید عمل بد باشد اما نیتم بد نیست.

آیا لازم است مرا تنبیه کنی؟ اصول تنبیه چیست؟

20- بخش بیستم از چهار سال و سه ماه تا چهار سال و نیم

لطفا برایم یک قصه تعریف کن. کودکان به کتاب نیاز دارند.

21- بخش بیست و یکم از چهار سال و نیم تا چهار سال و نه ماه

من با برادر و خواهرانم دعوا دارم.

22- بخش بیست و دوم از چهار سال و نه ماه تا پنج سالگی

من دروغ می گویم. آیا می خواهی دلیل آن را بدانی؟

23- بخش بیست و سوم از پنج سالگی تا پنج سال و سه ماهگی

لطفا برای تماشا کردن تلویزیون و برنامه ای برای من در نظر بگیر.

24- بخش بیست و چهارم از پنج سال و سه ماه تا پنج سال و نیم

من می خواهم وارد بازی های گروهی شوم. کمکم کن تا قواعد را بیاموزم.

25- بخش بیست و پنجم از سن پنج سال و نیم تا هفت سالگی

  • آماده شدن برای مدرسه
  • روش برخورد با ترس از مدرسه
  • روش عادت دادن فرزند به صبحانه
  • خواب کافی برای فرزند مدرسه ای
  • بررسی آمادگی جسمانی و روانی(چگونه می توانیم بفهمیم فرزند ما برای مدرسه رفتن از لحاظ روانی و جسمی آماده ست یاخیر؟)

روش های تربیت کودک تا هفت سالگی

کودکان زیر 7 سال چه نیازهایی دارند؟

چرا کودک 5 ساله من نمی تواند تا 100 بشمارد؟ آیا هوش فرزند من کم است؟ چرا فرزند 4 ساله من نمی تواند به درستی پدال بزند؟ علت اینکه کودک من نمی تواند احساسات خود را کنترل کند ، چیست؟ به این سوالات دقت کنید. به نظر شما مشکل این سوالات در کجاست؟ به نظر می رسد پرسشگر این سوالات ، توانایی و مهارت های کودکان زیر 7 سال را نادیده گرفته و انتظارات زیادی از آن ها دارد. هر شخص با مجموعه ای از توانایی ها ، استعدادها و خواسته ها به دنیا می آید. این ویژگی ها در طول زمان و با آموزش مناسب تقویت شده و به ثمر می نشیند. بنابراین رده سنی کودک نقش مهمی در میزان توانایی ها و مهارت های او دارد. بهترین اصول تربیتی کودک زیر 7 سال ، شامل قواعدی است که با توجه به مهارت ها و نیازهای کودک پدید آمده اند. برخی از نیازهای کودکان در رده سنی پیش دبستانی به شرح زیر است :

  • نیازهای زیستی (خوراک ، پوشاک ، مسکن و...)
  • نیاز به امنیت (وجود نظم و ثبات در خانواده)
  • نیاز به دوست داشته شدن
  • نیاز به احساس استقلال
  • نیاز به عزت نفس (از جانب خود و دیگران مورد احترام قرار بگیرد.)
  • نیاز به شکوفایی

والدین وظیفه دارند با توجه به نیازهای فرزند خود ، شیوه تربیتی مناسبی را انتخاب کرده و مهارت های گوناگون کودک را در مراحل مختلف سنی تقویت کنند.

مراحل تربیتی کودک در سنین مختلف چگونه است؟

اصول تربیتی کودک زیر 7 سال بسیار حساس و پیچیده است. به همین دلیل والدین برای اجرای آن باید کاملا آماده و آگاه باشند. در این رده سنی ، کودکان خود را از نگاه والدین می بینند. به همین دلیل تن صدا ، زبان بدن و صحبت های والدین حساسیت بسیاری برای کودکان پیدا می کند. بنابراین می توان نتیجه گرفت که هر عمل شما ، به صورت مستقیم بر عزت نفس فرزندتان اثر می گذارد. این شرایط در هر رده سنی متفاوت بوده و ویژگی های مخصوص به خود را دارد. در ادامه برخی از مهم ترین اصول تربیتی کودک زیر 7 سال را با توجه به سن کودک شرح می دهیم.

روش های تربیت کودک تا هفت سالگی

برای تربیت کودک 4 ساله به چه نکاتی توجه کنیم؟

آیا می خواهید فرزندتان در بزرگسالی به یک شخصیت عصبی و پرخاشگر تبدیل شود؟ آیا دوست دارید فرزندتان ، تمام خصلت های بد اخلاقی شما را به صورت یکجا جمع آوری کرده و در آینده آن ها را به نمایش بگذارد؟ برای پیشگیری از بروز این شرایط ، توصیه می شود از انجام رفتارهای نامناسب در مقابل کودک 4 ساله خود بپرهیزید. اصول تربیتی کودک زیر 7 سال بیان می کند که کودکان 4 ساله تمام حرکات و رفتار والدین خود را تحت نظر می گیرند. سپس رفتار آن ها را در ذهن خود پردازش کرده و از آن الگوبرداری می کنند. در نتیجه اگر فرزند خردسال خود را کتک زده و او را تنبیه می کنید ، کودک در بزرگسالی نیز پرخاشگر و عصبی خواهد شد. در مقابل اگر کودک 4 ساله ، شما را در حال انجام فعالیت های مفیدی همچون بازی های فکری رومیزی همچون شطرنج ببیند ، به انجام فعالیت های ذهنی ترغیب شده و در آینده نیز هوش خود را تقویت خواهد کرد.

همچنین توجه داشته باشید که کودک 4 ساله می تواند صدها کلمه را به خاطر سپرده و با آن ها جملاتی 5 کلمه ای یا بیشتر بسازد. بنابراین در حضور کودک ، کلمات مناسب را انتخاب کرده و از واژه ها به عنوان سلاحی در مقابل کودک استفاده نکنید. این کار به روان و حتی فیزیک کودک آسیب وارد می کند.

بهترین روش برای تربیت کودک 5 ساله چیست؟

کودکان در سنین 5 سالگی مهارت های زبانی خود را تقویت کرده و رساتر صحبت می کنند. در واقع دایره لغات آن ها افزایش یافته و جملات پیچیده تری را بیان می کنند. به همین دلیل اصول تربیتی کودک زیر 7 سال ، روش جالبی برای آموزش صفات مثبت به کودک پیشنهاد می کند. این اصول بیان می کنند که ابتدا شیوه بیان کردن صفات مثبتی همچون احترام ، دوستی ، مهربانی و... را به کودک خود آموزش دهید. سپس این صفات را در خود پرورش داده و آن ها را به صورت روزمره به نمایش بگذارید. به این طریق کودک از شما تقلید کرده و با ویژگی های این لغات نیز آشنا می شود. این صفات در ذهن کودک نهادینه شده و شخصیت کودک را شکل می دهند.

همچنین توانایی های حرکتی کودک نیز در سن 5 سالگی پرورش یافته و تقویت می شود. او در این سن می تواند حرکات اندام خود را کنترل کرده و از آن ها به صورت بهینه استفاده کند. در این سن استفاده از انواع اسباب بازی کودک را فراموش نکنید. این محصولات عضلات کودک را تقویت کرده و حرکات ظریف را به او آموزش می دهد. از این محصولات می توان به انواع رنگ انگشتی و خمیر بازی آریا اشاره کرد. این محصولات رنگ ها ، اشکال ، بافت ها و ... را نیز به کودک می آموزد.

علاوه بر این موارد ، کودک 5 با ورود به مهد کودک و پیش دبستانی ، رفته رفته پنهان کاری را آغاز می کند. به همین دلیل کودک دوره دروغ گفتن را آغاز خواهد کرد. توصیه می شود در هنگام مواجه با دروغ های کودک در این سن ، متعجب و مضطرب نشده و با دقت با فرزند خود رفتار کنید. دورغ گفتن در سن 5 سالگی یک فرآیند معمولی برای گسترش مهارت های ذهنی و فکری کودک خواهد بود.

روش های تربیت کودک تا هفت سالگی

مراحل تربیت کودک 6 تا 7 سال چیست؟

اصول تربیتی کودک زیر 7 سال بسیار حساس و پرمخاطره خواهد بود ، چراکه شخصیت کودک در این بازه زمانی کوتاه شکل گرفته و آینده او را می سازد. همچنین سرعت رشد ذهنی کودکان خردسال بسیار زیاد بوده و کودکان در این سنین با چالش های متعددی مواجه می شوند. اصول تربیتی کودک زیر 7 سال به این نکات توجه کرده و 6 سالگی را دوران نیاز به مستقل بودن معرفی می کند. کودک 6 ساله فعالیت های خود را افزایش داده و انجام کارهای روزمره خود را به عهده می گیرد. برای مثال به تنهایی لباس می پوشد یا برای خرید وسایل خود دست به انتخاب می زند. اگرچه شما باید همچنان فعالیت های او را تحت نظر داشته و در برخی موارد به او کمک کنید ، اما لازم است به او آزادی عمل داده و احساس استقلال را در او تقویت کنید.

همچنین مهارت های حرکتی کودکان در سنین 6 تا 7 سالگی تکمیل شده و به صورت چشمگیری بهبود می یابد. بنابراین آن ها می توانند از ابزار دقیق تری همچون قیچی ، سوزن و... استفاده کرده و اشکال ذهنی خود را خلق کنند. به همین دلیل متخصصان توصیه می کنند ، در این رده سنی از انواع پک کاردستی استفاده کرده و ابتکار و خلاقیت آن ها را تقویت کنید. همچنین نقاشی های کودک در این رده سنی دقیق تر شده و استفاده از ابزار نقاشی تخصصی تری همچون آبرنگ ساده نیز برای کودک مناسب خواهد بود.

در تربیت کودک زیر 7 سال به چه نکاتی توجه کنیم؟

توصیه می شود در تمام مراحل گفته شده به نکات زیر دقت داشته باشید. این نکات ، اثربخشی اصول تربیتی کودک زیر 7 سال را به صورت چشمگیری افزایش خواهد داد. این نکات مهم به شرح زیر هستند :

  • در این سنین از کودک خود انتظار فرمانبرداری نداشته باشید.
  • با کودک خود در نهایت احترام و محبت رفتار کنید.
  • 7 سال اول زندگی کودک مختص بازی کردن است.
  • به درخواست های فرزند خود پاسخ دهید.
  • اعمال خود را اصلاح کرده و الگوی خوبی برای کودک باشید.
  • بر رفتارهای کودک خود نظارت کامل داشته باشید.
  • از تنبیه کودک در سنین خردسالی بپرهیزید.
  • از بازی های آموزشی برای تعلیم کودک خود استفاده کنید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن