ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، تربیت کودک شجاع و ترس کودک از همسالان و تربیت فرزند جسور و غذاهای شجاع کننده و چگونه فرزند شجاع داشته باشیم و چگونه فرزندی قوی تربیت کنیم و جسارت در کودکان و کودک کتک خور و شجاع شدن جنین و راه های مناسب برای تربیت کودک شجاع و آموزش درست به کودکان برای شجاع بودن و نکات مهم برای تربیت یک کودک شجاع و جسور را در نم نمک ببینید.

چگونه فرزندی شجاع تربیت کنیم؟

کودکان و نوجوانان امروزه در دنیایی بزرگ می شوند که به طور فزاینده ای در رقابت هستند و مقایسه خواهند شد. درک این موضوع بسیار آسان است که کسانی که موفقیت و خوشبختی کسب کرده اند به طور حتم قوی و باهوش بوده اند. حقیقت این است که هیچ یک از ما با ژن موفقیت یا خوشبختی متولد نشده ایم. موارد بسیاری وجود دارد که منجر به موفقیت و خوشبختی می شود اما یکی از قدرتمندترین آن ها شجاعت است.چگونه کودکی شجاع ، جسور و نترس تربیت کنیم؟چگونه کودکی شجاع ، جسور و نترس تربیت کنیم؟

در پشت همه موفقیت ها ؛ شکست ها و تغییرات غیر منتظره ای وجود دارند. بدون استثنا این قضیه برای شجاعت نیز صدق می کند. برای شجاعت لازم است روش های کسب آن را دانست که در این قسمت از نم نمک به آن ها اشاره خواهد شد :

آموزش به کودکان برای شجاع بودن :شجاعت چیست؟

یکی از مهم ترین چیزهایی که برای کودکان و نوجوانان مهم است تا بدانند این است که شجاع بودن همیشه با شجاعت احساس نمی شود. همانطور که در این بخش از نم نمک می خوانید شجاعت غالبا از دید بیرونی نیرومند بوده و با اعتماد به نفس به نظر می رسد گاهی اوقات نیز بی پروا یا هیجانی بنظر می رسد اما از دید درونی می تواند ترسناک و غیر قابل پیش بینی باشد که عموما باترس ، تردید و یا اضطراب همراه است. شجاعت از دید بیرونی و درونی متفاوت است و دلیلش هم آن است که شجاعت و ترس همیشه در کنارهم هستند زیرا اگر ترسی نباشد نیازی به شجاعت نخواهد بود.

شجاعت درونی سبب اضطراب و ترس می شود همین امر سبب می شود تا خودمان را تحت فشار قرار داده و کارهایی را انجام دهیم که احساس دشواری یا ریسک پذیری آن ها را داریم. گاهی اوقات شجاعت فقط برای چند ثانیه اتفاق میافتد پس لازم است به اندازه کافی شجاع بود.

مهم است که کودکان در مورد شجاعت آگاهی داشته باشند اما ممکن است اثرات آن فورا مشاهده نشود. شجاعت ممکن است به معنای مهربانی با فردی که تازه وارد کلاس محسوب می شود باشد ، یا تلاش برای آموختن چیز جدید و یا صحبت در مورد آن چه که به آن اعتقاد دارید. غالبا این امور با تشویق همراه نمی شوند و یا اگر باشند به ندرت اتفاق می افتند.

تربیت کودک شجاع

چگونه کودک شجاعی تربیت کنیم؟

همه ما می خواهیم که احساس امنیت داشته باشیم. ناخوشایند است که از این احساس فرار کنیم. امنیت بستری مناسب را برای رشد کودک فراهم می کند حتی اگر این احساس برای چند لحظه اتفاق بیفتد. به همین منظور لازم است روش هایی را برای تربیت کودک شجاع در نظر بگیریم که برخی از آن ها عبارتند از :

1- صحبت از شجاعتی که هم اکنون آن ها دارند :

کودکان و نوجوانان تا حد انتظارات ما پیش می روند. درمورد شجاعتی که درون آن ها وجود دارد ، صحبت کنید. به آن ها بگویید که چقدر شجاع هستند ، به عنوان مثال با بیان جملاتی چون:من می دانم که تو چقدر شجاع هستی ، من دوست دارم که تو گاهی اوقات تصمیمات سختی بگیری حتی اگر راهکاری ساده تر نیز باشد ، به من اعتماد کن و تویکی از شجاع ترین افرادی هستی که من می شناسم.

تربیت فرزند شجاع

2- اجازه شکست را به کودک بدهید :

شکست و طرد شدن اغلب نشانه این است که شجاعتی را تجربه کرده اید. هر تجربه اطلاعات و خرد جدیدی را به همراه دارد. شکست یک رشد اساسی برای کودک ونوجوان محسوب می شود.

3- شما همیشه آماده نخواهید بود و این امر یعنی شجاعت :

به فرزند خود بگویید که گاهی اوقات حل کردن یک مسئله بدون آمادگی قبلی رخ می دهد و وقتی زمان آن فرا برسد آمادگی و یقین قبلی احساس نخواهد شد و گاهی ممکن است شما نباشید ، این امر سبب شجاعت او می شود.

4- امتحان کردن مهارت جدید اهمیت دارد :

فرزند خود را ترغیب کنید تا به امتحان کردن فعالیت هایی بپردازد که او را به لبه های عاطفی و جسمی سوق می دهد مانند درام ، ورزش و موسیقی. هر چیزی که به پرروش حقیقت زندگی کمک کند او را قدرتمند می سازد. به او بگویید توانایی مقابله با هرچیزی را داشته باشد و آنقدر شکننده نباشد.

تربیت کودک جسور

5- مثال و الگویی برای فرزند خود باشید :

هرکاری کنید تا نزد فرزندتان بی نظیر به نظر برسید. در مورد زمان هایی که ترس ، اندوه و عصبانیت به شما فشار میاورد با او صحبت کنید. در مورد ایده های مخاطره آمیز خود صحبت کنید ، زمان هایی که تصور کرده اید متفاوت است و یا حتی زمان هایی که با احساس کوچک بودن کارهای بزرگی را انجام داده اید. بگذارید آن ها درک کنند که شجاعت شما درون آن ها نیز است.

6- به آن ها فرصت جسارت دهید :

شجاعت فقط در مورد فشار های زندگی نیست ، بلکه بعضی اوقات صحبت از فشار آوردن به دوستانی است که ممکن است شما را از کار بازدارند ، انتظارات محدود کننده آن ها ، رسانه ، اکثریت و جهان. بارها و بارها پیش آمده است که ذهن های خلاق دنیا را تغییر داده اند. یکی از دلایلی که دنیا توانایی انجام امور بزرگ را دارد ، ذهن جوانی است که به اندازه کمی شجاعت داشته باشد چگونگی انجام امور را به چالش کشیده و به آنچه که هدفش است متمرکز شده است. نظرات آن ها را بخواهید زیرا گاهی برخی از ایده های آن ها هرچند کوچک جهان را تغییر خواهد داد.

7- هنگامی که انگیزه شجاعت باشد رفتار غیر قابل تحمل می شود :

بعضی اوقات رفتارهای شجاعانه تحت نفوذ رفتار قرار می گیرند. هنگامی که این اتفاق افتاد از شجاعت پشتیبانی کنید و رفتارتان را تغییر دهید. به فرزند خود بگویید درمورد آنچه احساس می کند صحبت کند به او بگویید حتی اگر رفتار برشجاعت غلبه کرد او را شکست دهد.

تربیت کودک نترس

8- فضایی را برای شکوفایی بینش و بصیرت آن ها اختصاص دهید و به آن ها بیاموزید چگونه از آن استفاده کنند :

بصیرت جادویی نیست و کانون هوشیاری انسان است. احساسات و نبوغ انسانی با ضربه زدن به این بصیرت پنهان می شود. پاسخ ترس ذاتی یا احساس این که چیزی صحیح نیست به شدت تحت تاثیر پیام هایی است که از عصب واگ به مغز ارسال می شود. عصب واگ طولانی ترین جفت اعصاب است که در مغز وجود دارد. هرکاری که انجام می دهیم به این پیام ها بستگی دارد. این بخش شامل شجاعت نیز می شود. بر احساسات خود غلبه کنید و آن ها را ترغیب کنید و بدون درنظر گرفتن آنچه درست انجام می شود عمل کنید. دراین هنگام قلب چه می گوید؟ آیا احساسی دارید که باید انجام پذیرد؟ گاهی اوقات این احساسات از طرف شما ناشی می شود و می داند که بهترین چیست. توجه به آن ها گاهی میتواند ارزشمند باشد.

9- و خود صحبتی به میان می آید:

صحبت کردن با خود یکی از بزرگترین راه هایی است که باعث می شود از محدوه های خود فراتر رویم. این امر سبب شجاعت می شود و ممکن است به سختی قابل توجه قرار گیرد. به کودک درون خود اطلاع دهید که در صورت ترس می توانند به خودشان غلبه کنند و همیشه نسبت به آنچه فکر می کنند باشند دراین شرایط شجاع تر خواهند بود. شجاعت می تواند یک فکر ، عمل یا احساس باشد. بدن و مغز تفاوت را درک نمی کنند که شجاعت شجاعت است و ترس همان ترس.

10- هیچ گاه برای تغییر دیر نیست :

به فرزند خود بگویید که تغییر مسیر ، تغییر فکر یا تغییر دوستان هیچ گاه دیر نیست. با داشتن کمی شجاعت می توان به آن ها دست یافت. تجربه های جدید خرد جدیدی به همراه دارند. همیشه با فکری جلو بروند که شجاعت پشت آن باشد.

کودک جسور

11- نتیجه به اندازه عمل ، مهم نیست :

هنگامی که احساس امنیت داشته باشید تمرکز خود را برای پیشگیری از هرگونه شکست می گذارید. هرزمان که می توانید آن ها را تغییر می دهید یا اینکه اقداماتی انجام می دهید که شجاعتی به همراه دارد. بسیاری از کودکان و نوجوانان به دلیل ترس از رفتار شجاعانه خود دوری می کنند اما اگر هدف را بر اساس شجاعت تنظیم کنند هر غیر ممکنی ممکن خواهد شد. گاهی اوقات حتی ممکن است افکار شجاعانه احمقانه بنظر برسند اما اگر این روند اتفاق افتاد پیامد های آن را در نظر بگیرید شاید برای پیشرفت مهم باشند و با هرفرصتی شجاعت خود را تقویت کنید.

12- حس ماجراجویی آن ها را تقویت کنید :

اجازه دهید فرزندانتان ، درون شما را ببینند در این شرایط است که از روش های جدید و فکرهای خلاقانه بهره می برند. با نوبتی متفاوت یا امتحان کردن غذایی جدید آن ها ظرفیت درونی شان را کشف می کنند و توانمندی شجاعتشان را بهبود می بخشند.

13- به آن ها اجازه دهید مرتبا شجاعت خود را جشن بگیرند :

یک مراسم هفتگی خانوادگی در نظر بگیرید و از کودک خود بخواهید شجاعتی که در این هفته داشته است را با شما به اشتراک بگذارد زیرا راهی برای پیشبرد ریسک پذیری و انجام کارهای غیر ممکن برای آن ها محسوب می شود. لازم است که آن ها درک کنند شجاعت در اشکال و اندازه های مختلفی پیش رویشان خواهد بود.

14- شجاعت چیزی است که برای آن ها درست است :

گاهی شجاعت در مورد انجام کاری ترسناک بنظر می رسد و گاهی اوقات درست. به فرزند خود بگویید تماشای یک فیلم ترسناک ، ترسناک است ولی نیاز به شجاعت دارد. شجاعت تنها به معنای نه گفتن به موضوعی نیست اما ممکن است سبب انجام کار صحیح شود.

راه تربیت کودک شجاع

سه راهکار که به آن ها کمک می کند تا فارغ از صدای درونی کار درست را انتخاب کنند:

- آیا این کار به کسی آسیب می رساند؟

- آیا این کار خلاف قانون است یا سبب شکسته شدن قانون مهمی می شود؟

- آیا احساس خوبی برایتان به همراه دارد؟

تصمیم گیری درمورد درست یا غلط بودن کاری ، اولین و مهم ترین مرحله است. نه گفتن همیشه آسان نیست به همین دلیل شجاعت به میان میاید. تمام شرایط را در نظر بگیرید و اگر مبتنی بر دردسر نمی شود آن را با شجاعت تمام به اتمام برسانید.

و سرانجام....

چنانچه بارها و بارها در بخش تربیت فرزند در نم نمک گفته ایم فرزند شما ممکن است معتقد باشد که شجاعت با روش های بزرگ ، حرکات بزرگ ، شاهکارهای ابرقهرمانانه بوجود میاید اما واقعیت این است که آن ها با قهرمانی خود سبب این امور می شوند. به آن ها تحقق بخشیدن آرزوها و هدف را بیاموزید نه آنکه احساس کوچکی کنند. با ترس هایشان مقابله کنند تا معنای شجاعت را دریابند.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن