ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

ترس در کودکان هشت ساله و ترس در کودکان 8 ساله و ترس در کودکان 8 ساله را چگونه از بین ببریم؟ و ترس در کودکان 8 ساله نی نی سایت و ترس در کودکان دبستانی و عوارض ترس شدید در کودکان و ترس در کودکان 8 ساله و درمان ترس کودکان در طب سنتی و دعا برای ترس کودکان و روانشناسی ترس کودکان و ترس در کودکان 8 ساله نی نی سایت در نم نمک.

ترس در کودکان هشت ساله را چگونه از بین ببریم؟

موضوعات ترس در کودکان ، در هر سنی متفاوت است و با بزرگ شدن بچه ها تکامل پیدا می کند. یعنی ترس های قدیمی جای خودشان را به جدیدترها می دهند. مثلا کودکی که تا قبل از 2 سالگی از افراد غریبه ای که چهره شان را ندیده ، می ترسیده در 7 سالگی از این که در کلاس پذیرفته نشود ، می ترسد. ترس ها گاهی می توانند برای بچه ها یا اطرافیان آزاردهنده باشند. برخی از کودکان ، ترس هایی شدید ، مزاحم و یا عجیب و غریب را تجربه می کنند که با گذر زمان ، شدیدتر و در نهایت باعث اضطراب دائمی یا اختلال در زندگی روزمره کودک می شوند. در این موارد نیاز به ملاقات با روانشناس کودک وجود دارد ، اما ما در این مقاله از سایت نم نمک قصد داریم شما را با انواع ترس در کودکان در سن 8 سالگی ، دلیل وقوع و نحوه برخورد مناسب والدین با آن ها ، آشنا کنیم. با ما در ادامه مطلب همراه باشید.ترس در کودکان 8 ساله را چگونه از بین ببریم؟ترس در کودکان 8 ساله را چگونه از بین ببریم؟

ترس در کودکان هشت ساله

عواملی که باعث ترسیدن کودک 8 ساله می شوند عبارت اند از :

  • ترس از آدم های بد و روح
  • ترس از تنها در خانه ماندن
  • ترس از مردن
  • ترس از مریضی
  • ترسی از مشکلات درسی
  • ترس از طرد شدن توسط همسالان

ترس کودک از ترک خانه یا خانواده

هر کودک ویژگی متفاوتی دارد و از این رو نوع ترس در کودکان نیز متفاوت است. درحالی که بعضی از کودکان به آسانی از افراد خانواده یا خانه جدا می شوند اما برخی دیگر ممکن است از ترک خانه یا افراد خانواده احساس ترس کنند. این کودکان از تجربه خوابیدن در مکانی به غیر از خانه ، مهمانی و سفرهای شبانه و هر تجربه ای که آن ها را از محیط خانه دور کند بترسند. این ترس ممکن است در کودکان دبستانی و پیش دبستانی نیز دیده شود.

ترس در کودکان هشت ساله

اگر کودک شما هنگام ترک خانه احساس ترس می کند بهتر است تجربه ترک خانه برای او قابل پیش بینی باشد. یعنی کودک را به طور ناگهانی به مهمانی شبانه یا مسافرت نبرید . بهتر است تجربه دوری از خانه برای این کودکان به تدریج و با زمان های کوتاه انجام شود. همچنین اگر کودک دیستانی یا پیش دبستانی شما دچار چنین ترسی است می توانید پیش از شروع مدرسه او را با محیط و کادر مدرسه آشنا کنید. معلمان و مربیان را در جریان ترس کودک خود بگذارید و در روز اول مدرسه کمی زودتر از سایرین در محیط آماده شوید تا معلم فرصت برقراری ارتباط با کودک شما را داشته باشد.

ترس کودکان از آینده ، ترس درکودکان دبستانی

این ترس در کودکان می تواند در سنین مدرسه ظاهر شود و اشکال مختلفی داشته باشد. بچه ها ممکن است از عملکرد ضعیف در آزمون ورودی بعضی مدارس ، کلاس موسیقی یا مسابقه ورزشی پیش رو ، ترس داشته باشند. حتی ممکن است به این فکر کنند نمی توانند وارد دانشگاه شوند یا شغلی پیدا کنند. آن ها ممکن است تحت تاثیر یک اتفاق محیطی ، در مورد نتیجه یک موقعیت خانوادگی ، مانند از دست دادن شغل والدین ترسیده و مضطرب شده باشند.

ترس در کودکان هشت ساله

در این مواقع ، بهترین کار ، صحبت با کودک و تجسم آینده ای است که از آن می ترسد. می توانید از او بپرسید : «چی می شه اگه چیزایی که ازشون می ترسی ، اتفاق بیفتن؟» بعد از پاسخ کودک به او اطمینان دهید که با وجود هر شرایطی شما در کنار هم باقی می مانید و راه حلی پیدا می کنید. می توانید با توضیح یک خاطره مشابه از خودتان و حسی که داشتید با او همدلی کنید.

ترس بچه ها از شکست ، ترس کودکان کمال گرا

وقتی بچه ها ، اولین بار برای کاری تلاش می کنند و شکست می خورند ، ممکن است بخواهند فورا آن را رها کنند. ترس از شکست می تواند کودکان 7 تا 11 ساله و حتی نوجوانان و بزرگسالان را از تلاش برای تجربه هر چیز جدید یا متفاوتی بازدارد. این ترس در کودکان می تواند تبدیل به یک چرخه دردناک معیوب شود. یعنی بچه ها ریسک نمی کنند یا تجربیات جدیدی کسب نمی کنند زیرا نمی خواهند شکست بخورند اما بدون تلاش ، نیز نمی توانند پیشرفت کنند.

ترس در کودکان هشت ساله

ترس کودکان از شکست می تواند در کودکان دبستانی نسبت به روابط اجتماعی ظاهر شود. مثلا ممکن است کودک از طرد شدن ، دوست داشتنی نبودن یا قضاوت بد توسط همسالان خود بترسد. دلیل این موضوع می تواند ، ورود کودک به مدرسه و جامعه بزرگ تر از خانه ، باشد. همچنین در سنین بالاتر وقتی کودک برای نوجوانی آماده می شود ، وابستگی بیشتری به روابط دوستانه خود پیدا می کند. شما می توانید با تقویت مهارت های اجتماعی کودک ، عزت نفس او را برای حضور در جامعه تقویت کنید. مطالعه مطلب «چگونه کودکی اجتماعی تربیت کنیم؟» در این زمینه به شما کمک خواهد کرد.

ترس کودکان از دندانپزشکی ، مانعی بر سر راه مراقبت های دهان و دندان

این یک واکنش کاملا طبیعی است که کودک وقتی برای اولین بار به دندانپزشک مراجعه می کند یا حتی در چند بار اول اگر فاصله زیادی بین ویزیت های اولیه وجود داشته باشد ، بترسد. دندانپزشکی یک محیط کاملا جدید برای کودک است ، ابزارهای عجیب غریبی و ترسناکی در همه جا وجود دارد و غریبه ها با او حرف می زنند و می خواهند داخل دهانش را نگاه کنند.

همه چیز می تواند احساس ناراحتی و ترس در کودک ایجاد کند! این که شما در مطب دندانپزشکی چطور واکنش می دهید و در موقعیت های مشابه چطور الگویی برای او هستید در زمینه کاهش ترس کودک موثر است. خواندن کتاب ها یا دیدن انیمیشن های آموزشی درباره سلامت و اقدامات مربوط به آن از اپلیکیشن هایی مانند ویدزی که بر اساس رده سنی کودک ، محتوای خوب ارائه می دهند نیز می تواند در از بین رفتن ترس بچه ها موثر باشد. انجام ویزیت های منظم دهان و دندان و پیدا کردن دندانپزشکانی که بهتر می توانند با کودک ارتباط برقرار کنند و فضای کاری جذاب تری برای بچه ها ایجاد کرده اند در کاهش این نوع ترس در کودکان موثر است.

ترس در کودکان هشت ساله

ترس کودکان از موجودات تخیلی ، ترس دردسرساز کودکان خلاق

صداهای ترسناک ، لباس های هالووین ، ارواح ، جادوگران ، هیولاهایی که زیر تخت زندگی می کنند ، سارق هایی با قدرت های ماورایی که به داخل خانه نفوذ می کنند ، همگی قسمتی از ترس های کودکان را تشکیل می دهند. این نوع از مجموعه ترس های کودکان در درجه اول به تخیل در حال رشد و ترس از ناشناخته ها مربوط می شود.

با این حال ، می توان آن را به تجربه های ترسناک قبلی کودک ، گره زد. کودکان پیش دبستانی به ندرت قادر به جداسازی کامل خیال از واقعیت هستند. در دنیایی که مرز بین این دو مفهوم محو شده است ، به راحتی می توان دید که چگونه جادوگرها ممکن است در کمد لباس پنهان شوند.

محتوای نامناسب و ترسناکی که بچه ها در تلویزیون و گوشی ها می بینند و یا در کتاب ها می خوانند ، ممکن است تخیل آن ها را به سمت نادرستی هدایت کند و به صورت ترس های شدید ظاهر شود. این موضوع باعث تشدید انواع ترس در کودکان می شود.

ترس کودک از حیوانات ، ترسی آموختنی از والدین

اگر کودک شما نسبت به حیوانی وحشت دارد ، هرگز با او در این باره شوخی نکنید یا او را مجبور به لمس کردن آن حیوان نکنید زیرا ترس او تشدید می شود. اگر ترس فرزند شما از حیوانی ادامه یافت ، بهتر است از درمانگر کودک در این زمینه کمک بگیرید. در فرایند درمانی ترس ها ، درمانگران به کودک شما کمک می کنند تا از طریق طیف وسیعی از تکنیک ها بر فوبیای خود غلبه کنند. از جمله این راهکارها می توان به این موارد اشاره کرد : صحبت کردن در مورد ترس به روشی اطمینان بخش ، کمک به کودک برای تهیه فهرستی از موقعیت های ترسناک مربوط به ترس شدیدش از حیوانات ، آموزش تکنیک های تمدد اعصاب به کودک مانند تمرینات تنفس عمیق ، آموزش شجاعت به کودکان و مقابله با افکاری که موجب این ترس می شوند.

ترس در کودکان هشت ساله

نکاتی برای کاهش ترس در کودکان - برداشتن ترس از کودک 8 ساله

  • تشخیص دهید که این ترس واقعی است. هرچند که به نظر شما مسئله ای بسیار کوچک و پیش پا افتاده باشد ، برای فرزندتان حقیقت دارد و باعث اضطراب و ترس او می شود. صحبت کردن درمورد آن ترس بسیار کمک کننده است ، کلمات گاهی قادرند احساسات منفی را از چیزی بیرون بکشند. اگر درمورد ترسها صحبت کنید ، قدرت آنها کمتر خواهد شد و برداشتن ترس از کودک بسیار آسان تر خواهد بود.
  • هیچوقت با کوچک و ناچیز کردن ترس ، سعی نکنید کودکتان را وادار به مقابله با آن کنید. گفتن “مسخره بازی در نیار! هیچ دیوی تو کمد تو قایم نشده!” ممکن است باعث شود فرزندتان بتواند بخوابد ، اما ترس را از بین نخواهد برد.
  • اسباب ترس را برای فرزندانتان فراهم نکنید. اگر میدانید فرزندتان از سگها خوشش نمی آید ، طوری از خیابان رد نشوید که با آن سگ روبه رو نشوید. اینکار فقط باعث می شود که فرزندتان یقین کند که سگها موجوداتی ترسناک و وحشت آور هستند.
  • به فرزندتان یاد بدهید که چطور میزان یک ترس را اندازه گیری کند. اگر کودک بتواند شدت یک ترس را با میزان 1 تا 10 بسنجد ، ممکن است بتواند به ترس با شدت کمتری نسبت به قبل نگاه کند.
  • تکنیک های کنار آمدن و برخورد با ترسها را به کودکانتان بیاموزید..
  • راه برطرف کردن ترسها ، مقابله با آنهاست. با استفاده از پیشنهاداتی که در این مقاله ارائه شد ، می توانید به فرزندتان کمک کنید تا بهتر با موقعیت های زندگی کنار بیایند

ترس در کودکان هشت ساله

نقش والدین در درمان ترس کودک 8 ساله

  • هراس کودک بسته به میزان اضطراب وی در برخورد با مساله ، پس زمینه ذهنی و میزان درگیری ذهنی کودک با مساله ، با شدت و ضعف متغیر بروز می کند. برای برطرف کردن هراس کودک این چند نکته را به یاد بسپاریم.
  • از پند و نصیحت بپرهیزیم ، مشکل کودک با پند و نصیحت ، ایراد گرفتن از او ، بی اهمیت جلوه دادن مساله به بهانه برطرف شدن تدریجی موضوع و… رفع نمی شود. انتقاد تند همراه با مقایسه کودک با همسالانش نیز روش مناسبی نیست.
  • باور کنیم فرزندمان از چیزی می ترسد و این ترس روح و جسم او را می آزارد ، با باور این نکته می توانیم به راحتی مشکل را ریشه یابی و حل کنیم.
  • به کودک مبارزه کردن با ترس را بیاموزیم ، اینکه چطور با شناسایی علت ترس خود و کمک خواستن از ما مشکل را برطرف کند.
  • کودک را بدون برنامه ریزی و به طور ناگهانی در شرایط خطرناک یا ترسناکی که از آن هراس دارد ، قرار ندهید. بعضی بر این باورند که با قرار گرفتن ناگهانی کودک در شرایطی که از آن هراس دارد ، مساله برطرف می شود. این تفکر کاملاً غلط است. با این روش تنها باعث شوکه شدن او و احتمالاً بروز مشکلاتی دیگر در او می شویم.
  • ترس های خوب را به او بیاموزیم ، به عبارتی در حالی که نترس بودن را به او آموزش می دهیم ، محتاط بودن را نیز به او بیاموزیم تا همیشه بتواند با دقت و تیزبینی خطرات را شناسایی و از آن ها دوری کند.
  • مشورت با روان شناس و مطالعه کتاب های مرتبط با روان شناسی کودک به ویژه هراس کودکان را فراموش نکنیم.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن