ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، تلخک برای ترک پستانک و بهترین تلخک برای ترک پستانک و تلخک برای ترک پستانک نی نی سایت و عوارض تلخک برای از شیر گرفتن و تلخک برای از شیر گرفتن و عوارض تلخک برای کودک و بهترین زمان ترک پستانک و بهترین روش ترک پستانک و تلخک کیست و تلخک چیست در نم نمک.

بهترین مواد و تلخک برای ترک پستانک کودک

تلخ کردن پستانک یکی از راهکارهای گرفتن پستانک از کودک است. برای جلوگیری از آسیب روانی ، ابتدا کودک را از نظر روانی آماده کنید. به او بگویید که وقتی بچه ها بزرگ می شوند و دیگر به پستانک نیازی ندارند ، پستانک آنها تلخ می شود. این اتفاق خوبی است و باید برای بزرگ شدن جشن گرفت. چند شب بعد ، از داروخانه داروی بی خطر تلخک بخرید و کمی از آن را روی پستانک بزنید. در بسیاری از موارد ، خود کودک تصمیم می گیرد که دیگر پستانک نخورد.بهترین مواد و تلخک برای ترک پستانک کودکبهترین مواد و تلخک برای ترک پستانک کودک

تلخک برای ترک پستانک کودک

در مورد عوارض تلخک مشخص است که استفاده چندباره از آن مضر است پس اینکار را تنها یک یا دوبار امتحان کنید و در صورت عدم نتیجه موارد زیر را امتحان کنید.

اگر کودک شما بسیار دلبسته پستانک خود است کودک به سختی حاظر به کنار گذاشتن آن میشود .یکی از راه های کنار گذاشتن پستانک ، قرار دادن پستانک در آبلیمو ، زردچوبه و یا سرکه است . مزه بد آن باعث میشود کودک آنرا از دهان خارج کرده و گول بخورد. یکی دیگر از راه ها این است که برخی والدین سر پستانک را بریده و مانع میک زدن عمیق کودک و لذت بردن از آن میشوند ؛لطفا از محکم بودن و بی خطر بودن اجزاء پستانک بعد از بریدن آن آگاه باشید.

ترک پستانک در چه سنی باید انجام شود؟

استفاده از پستانک تا قبل از دو سالگی با هیچ گونه آسیبی به دندان و فک همراه نیست. هر گونه آسیب احتمالی در این سن به دندان کودک به احتمال زیاد ظرف مدت شش ماه پس از گرفتن پستانک از کودک برطرف خواهد شد. استفاده از پستانک تا 4 سالگی ، یعنی زمان رشد دندان های دائمی در فک ، با آسیب دائمی به فک کودک همراه است به نحوی که بسیاری از این کودکان در بزرگسالی به خدمات ارتودنسی نیاز خواهند داشت. از سوی دیگر ، برخی از متخصصان معتقدند هر چند استفاده از پستانک تا دو سالگی آسیبی به فک و دندان نمی زند ، اما رشد زبانی کودک را مختل خواهد کرد. بنابراین ، توصیه می شود تا قبل از تولد دو سالگی کودک برای ترک عادت پستانک اقدام کنید.

بهترین روش جدا کردن نوزاد از پستانک

  • تا حدود 12 تا 15 ماهگی ، برای ترک پستانک از روش های زیر کمک بگیرید :
  • سعی کنید در مواقعی که نوزاد واقعاً نیاز به مکیدن ندارد ، پستانک را از او بگیرید. برای آرامش او می توانید از روش های دیگر مانند گهواره ، موسیقی یا صندلی مادربزرگ کمک بگیرید.
  • اگر نوزاد در حال دندان درآوردن است ، برای تسکین درد لثه از دندانگیر یا حوله سرد کمک بگیرید.

گرفتن پستانک از کودک را زمانی انجام دهید که او در آرامش است و حواسش پرت است. اگر وقتی کودک در حال گریه است یا نیاز شدیدی به مکیدن دارد ، این کار را انجام دهید ، او را حساس تر خواهید کرد. اگر کودک برای گرفتن پستانک گریه کرد ، حواس او را با استفاده از یک اسباب بازی پرت کنید.

تلخک برای ترک پستانک کودک

ترک پستانک برای نوپا چگونه ممکن می شود؟

بله ، روش های آزمایش شده و خوبی برای گرفتن پستانک از نوپا وجود دارد. ما در این مطلب دو مسیر سریع و آرام را با هم مرور می کنیم.

مسیر سریع برای ترک پستانک

نفس عمیق بکشید زیرا برای اجرای این مسیر ، به اعصاب بسیار قوی نیاز دارید. این روش معمولا با مقاومت بیشتر از سوی کودک همراه است ، اما برای والدینی موثر است که وقت و صبوری کافی را ندارند.

به کودک نوپای خود توضیح دهید که در مدت 3 روز ، پستانک را از او می گیرید زیرا آنها به اندازه کافی بزرگ هستند که می توانند بدون آن زندگی کنند. پیام خود را روز بعد تکرار کنید.

در روز اول ، تمام پستانک ها را بردارید. بهترین روش این است که به کودک نوپای خود اسباب بازی دیگری مانند عروسک ، پتو ، سوت یا دندان گیر بدهید تا جایگزین پستانک شود.

مقاوم باشید ، طی دو روز بعد با کلی گریه و جیغ و بدخلقی روبه رو خواهید شد. اما معمولا پس از 3 روز کودک با نبود پستانک کنار می آید. اگر مسیر ترک یکباره پستانک را انتخاب کرده اید ، احتمالا مجبور می شوید از تکنیک های خواباندن نوزاد مجددا کمک بگیرید تا او این عادت را ترک کند.

مسیر کند برای ترک پستانک

ترک پستانک را آهسته و پیوسته انجام می دهد. از نظر روانشناسی ، این کار بیشتر به نفع فرزندتان است. کودک با شوک روانی کمتری روبه رو می شود و والدین نیز کمتر با جیغ و بهانه های غیرقابل کنترل روبه رو می شوند.

ایجاد پیش زمینه فکری

با نوپای خود در مورد بزرگ شدن حرف بزنید و برای او پیش زمینه کافی برای ترک عادت پستانک را ایجاد کنید. این کار را می توانید طی چند روز از طریق داستان یا بازی با عروسک انجام دهید تا کودک با این مفهوم آشنا شود.

ایجاد فاصله زمانی مناسب

به کودک نشان دهید که بدون پستانک نیز می تواند خودش را آرام کند. هر بار که درخواست پستانک کرد ، سعی کنید تا ترفندی رفع نیاز او را به تعویق بیاندازید. افزایش فواصل استفاده از پستانک باعث می شود به تدریج این عادت در فرزندتان کمرنگ شود.

از غریزه خود برای تشخیص زمان واقعی نیاز به پستانک استفاده کنید. هر بار که کودک گریه می کند ، او را بلافاصله با پستانک آرام نکنید. گاهی کودک نیازی به غیر از مکیدن دارد. او را بغل کنید ، به او شیر بدهید یا با او بازی کنید.

تعیین مکان و زمان خاص

برای ترک پستانک می توانید استفاده از آن را برای کودک به مکان خاصی محدود کنید. به کودک آموزش دهید که فقط در مکان خاصی مثل تخت خواب می تواند از آن استفاده کند. اگر از شما پستانک خواست به او بگویید پستانک روی میز اتاق است. اما اگر از آن استفاده کنی ، نمی توانی اینجا با من بازی کنی.

تلخک برای ترک پستانک کودک

بای بای پستانک

پس از طی کردن مرحله آمادگی ذهنی ، اگر کودک از لحاظ روانی آماده است ، جشن خداحافظی با پستانک بگیرید. کودک را با پری پستانک آشنا کنید. برای او داستانی در مورد پری های پستانک تعریف کنید که یک شب پستانک کودک را می برند و به جای آن جایزه می آورد. پستانک را با هم در جعبه هدیه قرار دهید و کنار تخت بگذارید تا صبح پری در آن یک جایزه بگذارد.

جدول ستاره

هر بار که کودک توانست بدون پستانک سر کند ، به او جایزه بدهید و او را تشویق کنید. می توانید برای او چارت ستاره تهیه کنید و برای او مشخص کنید که با گرفتن چند ستاره می تواند به جایزه دلخواهش برسد.

وقتی تصمیم به ترک پستانک گرفتید ، محکم بر سر تصمیم خود بمانید. به عقب بازنگردید و با کمی گریه و پافشاری کودک دلسرد نشوید. این باعث می شود که دوره گرفتن پستانک از کودک طولانی تر و سخت تر شود و کودک هر بار مقاومت بیشتری از خود نشان دهد.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(4 رای)
100%

نظر دادن