ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، خوردن لاک ناخن توسط کودک و خوردن لاک ناخن توسط کودک نی نی سایت و عوارض خوردن لاک ناخن و مسمومیت با لاک ناخن و ناخن جویدن کودک دو ساله نی نی سایت و تحقیق در مورد ناخن جویدن کودکان و راهکار ترک ناخن جویدن کودکان و علت ناخن جویدن کودکان 2 ساله در نم نمک.

عوارض و مضرات خوردن لاک ناخن توسط کودک و بچه

لاک های معمولی ناخن بزرگسالان معمولاً حاوی مجموعه ای از مواد شیمیایی هستند که برای کودکان (و مخصوصا زنان باردار) مضر هستند. البته که مواد سمی در هرحالت و برای هرکس ، سمی هستند؛ ولی برای هرگروهی میزان مشخصی از این مواد تاثیر دارد. به این معنی که هر ماده اگر از میزان مشخصی بیشتر شود ، در بدن مسمومیت ایجاد می کند.عوارض خوردن لاک ناخن توسط کودک [مضرات]عوارض خوردن لاک ناخن توسط کودک [مضرات]

عوارض و مضرات خوردن لاک ناخن توسط کودک و بچه

طبق روال استفاده از لاک های معمولی برای بزرگسالان اثر سمی ضعیفی به همراه می آورد و در نهایت ضرر خاصی به جای نمی گذارد. اما همین میزان ممکن است که برای کودکان اثر نامطلوبی به همراه بیاورد. مخصوصا اگر کودک شما عادت دارد یا در سنی است که انگشتان خود را به دهان می برد و لاک ها را می خورد.

در بین لاک های قدیمی معمولا لاک ناخن غیرسمی برای کودکان نیست؛ اما این روزها لاک ناخن کودک هم به قفسه های لوازم آرایشی افزوده شده است. این لاک ها معمولا با عنوان «فاقد پنج» یا «Five-free» شناخته می شوند. این اصطلاح مخصوص لاک هایی است که حاوی پنج ماده خاص فرمالدئید ، تولوئن ، دی بوتیل فتالات ، رزین فرمالدئید و کافور نیستند. البته برندهایی وجود دارند که محصولات خود را تحت عنوان «فاقد هفت» یا «فاقد ده» نیز عرضه می کنند. اگر از لاک استفاده می کنید ، پیشنهاد می کنیم از مقاله لاک زدن با چسب راه کاری آسان برای زیبایی بخشیدن به ناخن ها استفاده کنید.

پنج ماده سمی اصلی که در لاک ها وجود دارد از رایج ترین موادی هستند که باعث درماتیت تماسی آلرژیک می شوند. این مواد به ترتیب زیر عنوان می شوند :

  • فرمالدئید ماده ای نگهدارنده است که از طرف موسسه ملی سرطان به عنوان عنصر بالقوه سرطان زا شناخته شده است. این ماده به عنوان عامل سفت کننده در لاک استفاده می شود و به فرآیند خشک شدن (بدون پوسته پوسته شدن) کمک می کند. هنگام استنشاق آن ، در تمام مدتی که لاک ناخن را می زنید ، چشم ها و مجاری تنفسی تحریک می شوند.
  • تولوئن حلال رایج در رقیق کننده های رنگ ، محلول های تمیزکننده ، محصولات خانگی و برخی عطرها است. این ماده در برخی از برندهای لاک ناخن به عنوان حلال و تثبیت کننده استفاده می شود. گفته می شود که استنشاق بخارات تولوئن برای سیستم تنفسی و عصبی خطرناک است. قرارگرفتن در معرض تولوئن علائمی مانند سرگیجه و سردرد را ایجاد می کند. این ماده حتی برای کودکان متولدنشده مضر است.
  • رزین فرمالدئید ، عامل خشک کننده و سفت کننده لاک ناخن است که به اندازه فرمالدئید خطرناک است و به عنوان عاملی برای سرطان شناخته شده است.
  • دی بوتیل فتالات مایعی شفاف و تقریبا بی بو است که به لاک ناخن قوام و صافی می دهد. این ماده باعث ناتوانی های مادرزادی در نوزادان می شود. دی بوتیل فتالات خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان را افزایش می دهد و استفاده از آن در اسباب بازی های کودکان نیز ممنوع است.
  • کافور نیز ماده ای شیمیایی است که برای کمک به حفظ لاک ناخن و جلوگیری از خردشدن آن استفاده می شود. اولین نشانه های تأثیر کافور بر بدن ، زردشدن ناخن ها است. با وجود این که کافور مدت هاست که به عنوان درمانی موضعی برای بیماری های مختلف استفاده می شود؛ اما مصرف خوراکی آن مضر است.

عوارض و مضرات خوردن لاک ناخن توسط کودک و بچه

با وجود این که مواد ذکرشده عوارض مطلوبی ندارند ، برخی از برندهای ارزان قیمت لوازم آرایشی ممکن است که همچنان از این مواد استفاده کنند. برای خرید لاک ناخن باکیفیت ، بهتر است که به فروشگاهی چون مادامون مراجعه کرد. مراکز مطمئن هیچ گاه برای فروش بیشتر اعتبار خود را از بین نمی برند. همچنین برای اینکه رنگ لاک مناسب پوست خود را بشناسید به مجله اینترنتی مادامون مراجعه کنید.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(0 رای)
0%

نظر دادن