ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، علت جیغ زدن کودک در خواب و علت جیغ زدن کودک دو ساله در خواب نی نی سایت و علت جیغ زدن کودک 5 ساله و علت جیغ زدن کودک یک ساله و جیغ زدن کودک در خواب نی نی سایت و دعا برای جیغ زدن کودک در خواب و علت جیغ زدن در خواب و علت جیغ زدن کودک زیر دو سال و علت جیغ زدن کودک سه ساله در نم نمک.

علت جیغ زدن کودک در خواب چیست؟

شاید شما هم با این مشکل روبه رو شده باشید : کودکتان ناگهان در رختخواب می نشیند ، با وحشت جیغ و فریاد می زند ، عرق می کند ، با دست و پا به اطراف می زند و بعد از چند دقیقه آرام می گیرد و دوباره به خواب می رود ، اما علت این رفتار چیست؟علت جیغ زدن کودک در خواب چیست؟علت جیغ زدن کودک در خواب چیست؟

علت جیغ زدن کودک در خواب چیست؟

شما به عنوان پدر و مادر چه باید بکنید؟

به طور کلی 2 نوع اختلال با جیغ کودک هنگام خواب در ارتباط است :

ترس شبانه و کابوس شبانه

اگر چه ترس شبانه کمتر شایع است ، اما در صورت بروز آن چند ساعت پس از خوابیدن کودک بلندمی شود و در حالی که ترسیده و گیج به نظر می رسد. بیشتر اوقات علت ترس شبانه فعالیت بیش ازحد سیستم اعصاب مرکزی است که در کودکان هنوز در حال تکامل است و در 80 درصد موارد می تواند ارثی باشد.

ترس شبانه درمان خاصی ندارد و با تکامل سیستم عصبی معمولا برطرف می شود. اما در کابوس شبانه کودک کاملا بیدار می شود و به یاد می آورد که یک خواب وحشتناک دیده است. کودکان اغلب از سن 3 سالگی درگیر کابوس های شبانه می شوند و این کابوس ها در سن 4 تا 6 سالگی کودک به اوج می رسد.

چرا بچه ها کابوس می بینند؟

کابوس دیدن بخشی از روند رشد کودک شماست ، اما از عللی که می توانند سبب کابوس دیدن کودک شوند می توان به بی توجهی والدین نسبت به کودک ، محیط یا شرایط اضطراب آور و ناآرام ، دیدن برنامه های خشن و ترسناک و در نهایت شنیدن داستان های ترسناک اشاره کرد.

طبیعی است که شما نمی توانید مانع کابوس دیدن کودکتان شوید ، اما می توانید کاری کنید که او راحت به خواب رود ، بنابراین بهتر است :

علت جیغ زدن کودک در خواب چیست؟

1 - در ساعات منظمی کودک را بخوابانید و او را در ساعت منظمی نیز بیدار کنید.

2 - اگرچه کودکان از کابوسی که دیده اند چیزی به خاطر نمی آورند ، اما اگر راجع به آن صحبت کردند با دقت به آن گوش کرده و آن را جدی بگیرید.

3 - وقتی دست و پا می کوبد به خودش آسیبی نمی زند.

4 - وقتی کودک جیغ می کشد سریع به سراغ او بروید و اگر بیدار شده به او اطمینان بدهید که او را تنها نمی گذارید و به او احساس امنیت دهید.

5 - هرگز اجازه ندهید کودک بعد از بیدار شدن به اتاق شما بیاید ، ممکن است این کار برای او عادت شود یا این مطلب را به او القا کند که اتاق خودش مکان امنی نیست.

6 - سعی کنید کودک در طول روز استراحت کافی داشته باشد ، زیرا ترس شبانه در زمان هایی رخ می دهد که کودک خیلی خسته است.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن