ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، وابستگی کودک به مادر هنگام خواب و دلایل وابستگی کودک به مادر هنگام خواب و وابستگی شدید کودک به مادر نی نی سایت و دعا برای رفع وابستگی کودک به مادر و کاهش وابستگی کودک به مادر و وابستگی کودک به مادر در مدرسه و سن وابستگی کودک به مادر و وابستگی کودک چهار ساله به مادر نی نی سایت و علت وابستگی کودک به مادر و وابستگی کودک به مادر در مهد کودک و وابستگی کودک هفت ساله به مادر در نم نمک.

علت وابستگی کودک به مادر هنگام خواب و راه حل آن

کودکان پس از اتمام دوران شیر خوردن یعنی از دو سالگی لازم است در اتاقی جدا از والدین بخوابند تا حس خودمدیریتی و استقلال آنان افزایش یابد.علت وابستگی کودک به مادر هنگام خواب + راه حلعلت وابستگی کودک به مادر هنگام خواب + راه حل

بعضی از روانشناسان اعتقاد دارند از دو سالگی به بعد لازم است کودکان به صورت جدا از والدین بخوابند چراکه کودکان تا دو سالگی شیر می خورند و آن وابستگی باید بین کودک و مادر باشد.

در برخی کشورها گاهی دیده می شود که بعد از شش ماه ، نوزاد جدا خوابانده می شود و از دستگاه هایی هوشمند در کنار تخت استفاده می کنند تا پدر و مادر هر زمان که نوزاد احتیاج داشت صدای او را بشنوند.

در ایران این مسئله معمولا پس از دو سالگی و دوران شیرخواری کودک شروع می شود ، یکی از مهم ترین دلایل این امر این است که این کار باعث رشد روانی اجتماعی و عاطفی کودک می شود ، به این دلیل که وقتی کودکی تنها بخوابد یاد می گیرد خودمدیریتی کند.

وابستگی کودک به مادر هنگام خواب

افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس

تحقیقات نشان داده کودکانی که از سن مناسب جدا از والدین خود می خوابند ، در بزرگسالی عزت نفس و اعتماد به نفس بیشتری داشته و کارهای خود را بهتر انجام می دهند.

والدین برای انجام این کار باید اتاق کودک را جذاب و شاد و به سلیقه کودک تزیین کنند و به علت جداخواباندن هدیه ای نیز برای او درنظر بگیرند.

یکی از مهم ترین نکاتی که باید والدین به آن توجه کنند این است که علت ترس های کودک از جدا خوابیدن جویا شوند؛ به طور مثال اگر او از دریچه یا کمدی در اتاقش می ترسد ، همراه او شوند درب کمد را باز کنند و به او نشان دهند که ترس او بی دلیل بوده است؛ هر ترس باید در همان زمان به زبان آوردن رفع شود.

وابستگی کودک به مادر هنگام خواب

نباید بگذاریم ترس بر کودک غلبه کند

اتاق خواب کودک نیز باید نزدیک اتاق خواب والدین باشد؛ چراغ خواب روشن حتما در کنار تخت وجود داشته باشد و درب اتاق باز گذاشته شود.

والدین باید به کودک این اطمینان را دهند که هرموقع کودک آن ها را صدا کرد ، حاضر و آماده هستند و به اتاق او خواهند آمد.

جدا خواباندن کودک باید در محیط خانه تبدیل به یک قانون شود و نباید این گونه پیش رفت که یک شب کودک جدا بخوابد و شب بعدی در کنار پدر و مادر خود؛ مگر اینکه دلایلی مانند مریضی کودک حادث شود که نیاز به مراقبت والدین و ایجاد امنیت روانی باشد.

جدا خواباندن کودک باید به صورت تدریجی آغاز شود؛ به طور مثال ، سه شب در هفته و سپس تعداد شب ها در هر هفته زیاد شود.

وابستگی کودک به مادر هنگام خواب

وقتی این امر را آغاز کردیم ، لازم است هرشب به مدت یک ماه بین 15 تا 30 دقیقه برای کودک قصه بگوییم ، دستش را بگیریم و زمانی که خوابش برد ، اتاق را ترک کنیم.

اگر کودک در میانه های شب به اتاق والدین برگشت باید او را به اتاق خودش برگردانیم ، در برابر اصرارهای کودک مبنی بر برگشتن به اتاق والدین باید پافشاری کرده و دلسوزی های بی جا را کنار بگجذاریم.

هر عروسک یا اسباب بازی که کودک بیشتر دوست دارد و با آن بیشتر ارتباط برقرار می کند را کنار او بر روی تخت بخوابانیم و به او بگوییم از امشب این عروسک کنار تو می خوابد.

دین اسلام نیز تاکید فراوانی بر روی این مسئله داشته و معتقد است حتما فرزندان پس از شیرخوارگی باید جدا بخوابند که یکی از علت های آن یادگیری مسائل جنسی و تاثیرات بد این یادگیری بر روی کودکان است.

باید به کودکان خود یاد دهیم وقتی قصد دارند وارد اتاق خواب والدین شوند ابتدا درب بزنند و سپس در صورت اجازه وارد شوند.

نوزادان قبل از دو سال نیز نباید روی تخت پدر و مادر بخوابند چراکه بسیاری از مرگ های نوزادان به دلیل خفه شدن کودک به علت فشارهایی است که بدن والدین در هنگام خواب به او وارد می کند.

نوزاد لازم است بر روی تختی کنار تخت پدر و مادر بخوابد ، مسئله جداخواباندن کودک تا جایی مهم است که گاهی همین جدانخواباندن باعث ایجاد وابستگی زیاد در فرد می شود و گاهی برخی از زوجینی که برای مشاوره پیش از ازدواج مراجعه می کنند ، یکی از علت های اصلی اختلافشان ، همین وابستگی ناشی از خوابیدن فرد همراه پدر و مادر و به ویژه مادر است ، به گونه ای که همین وابستگی مانع از آمادگی او برای ازدواج می شود.

برای ایجاد استقلال درونی و حس اعتماد به نفس در فرزندان خود در بزرگسالی باید اصول تربیتی صحیح را از همان کودکی به درستی پیاده سازی کنیم.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(1 رای)
100%

نظر دادن