ثبت بیوگرافی در گوگل
ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا
تبلیغات

در این مطلب جدید در سال 1403 و سال 2024 ، کارتون دختر کفشدوزکی و مضرات کارتون دختر کفشدوزکی و سریال میراکلس و انیمیشن میراکلس و درباره کارتون دختر کفشدوزکی و نظرات درباره دختر کفشدوزکی و دختر کفشدوزکی تا فصل چند آمده و دختر کفشدوزکی کیست؟ و آیا انیمیشن ماجراجویی در پاریس واقعیت دارد و چرا نباید میراکلس ببینیم و ماجراجویی در پاریس برای چه سنی مناسب است و تست دختر کفشدوزکی و گربه سیاه سخت در نم نمک.

چرا نباید میراکلس ببینیم؟

سریال میراکلس به عنوان یکی از محبوب ترین و پر طرفدارترین سریال های انیمیشنی شناخته می شود ، اما آیا واقعا لایق این همه محبت و توجه مثبت است؟ واقعا اینطور فکر نمی کنم! اگر میراکلس جزو کارتون های فاجعه بار زندگیتان هست با خواندن ادامه مطلب می فهمید که بی دلیل نیست که بر خلاف دیگران فکر می کنید و اگر هم یکی از دوست داران میراکلس هستید با خواندن این نوشته کمی روی آن بیشتر تأمل کنید!مضرات کارتون دختر کفشدوزکی [سریال میراکلس]مضرات کارتون دختر کفشدوزکی [سریال میراکلس]

مضرات کارتون دختر کفشدوزکی

داستان میراکلس از این قرار است که روزی یک دختر 14 ساله به اسم «مرینت دوپین چنگ» موجود افسانه ای به نام «تیکی» را پیدا می کند ، تیکی به او قدرتی ماوراءالطبیعه با عنوان قدرت کفشدوزکی می دهند و مرینت به یک قهرمان بدل می شود و دختری کفشدوزکی یا لیدی باگ نام می گیرد و از طرفی پسری به اسم آدرین یک موجود دیگر به اسم پِلَگ پیدا می کند و به همان شکل آدرین هم تبدیل به گربه سیاه یا کت نوار می شود ، این به اصطلاح قهرمان ها شروع به همکاری باهم می کنند. مردم از هویت این دو فرد خبر ندارد حتی خودشان هم از هویت دیگری با خبر نیستند ، این ابرقهرمانان هر روز با افرادی مبارزه می کنند که توسط هاک ماث یا ارباب شرارت شرور شده اند و دختر کفدوزشکی شرارت را از بدن آن ها خارج می کند و... در جذاب بودن و سرگرم کننده بودن این مجموعه شکی نیست ولی می تواند گفت نکات منفی سریال از نکات مثبت آن بیشتر است که در ادامه این مطلب از نم نمک به نکات منفی (از جنبه اجتماعی) این سریال اشاره خواهیم کرد.

مضرات کارتون دختر کفشدوزکی

در درجه اول خشونت در این انیمیشن را بررسی می کنیم «دختر کفشدوزکی» و «گربه سیاه» هردو در جهت دفاع از مردم و برای اینکه نیروهای شرور به مردم بی گناه شهر آسیبی نرسانند ، با «ارباب شرارت» و دست نشانده هایش مبارزه می کنند. انیمیشن صحنه هایی از خشونت فانتزی دارد که متاسفانه می توان آن را در تمام انیمیشن های ابرقهرمانی مشاهده کرد. پرتاب اشیاء سنگین وزن ، پریدن از ارتفاعات بسیار بلند ، زدوخورد و تعقیب وگریز ، همه از صحنه هایی هستند که در انیمیشن وجود دارند.و شاید قابل تحمل سنین بالا باشند ولی یقیناً برای سنین پایین چندان مناسب نیست. در حالی که این انیمیشن با رده سنی بالای هفت سال به دنیا معرفی شده است. (منبع وبسایت IMDB)

مضرات کارتون دختر کفشدوزکی

ناهنجاری اجتماعی ، ناهنجاری اجتماعی در این سریال را باید در دو بخش مورد بررسی قرار داد : یک بخش ناهنجاری هایی است که در طول انیمیشن ازسوی شخصیت های منفی داستان انجام می شود و شخصیت های اصلی قهرمانانه برای ازبین بردن آن می شتابند؛ مثل دروغ گویی ، زورگویی و قلدری کردن برای اشخاص ضعیف ، حسادت کردن ، قانون شکنی و... . در یکی از قسمت ها می بینیم شخصیت اصلی و مثبت داستان ، دختر کفشدوزکی ، پنهانی تلفن همراه همکلاسی اش را برمی دارد تا پیغام اشتباهی خودش را پاک کند. این ناهنجاری ، آن هم ازطرف شخصیت مثبت داستان ، نکته ای قابل تأمل است. بخش دیگر طراحی داستان و شخصیت هاست که ممکن است با هنجارهای جامعه ایرانی سازگار نباشد؛ مانند پوشش شخصیت ها در انیمیشن یا نوع روابط آن ها با یکدیگر که براساس عرف جامعه ما مورد پذیرش نیست. یکی از نکات منفی که در این سریال به وضوح یافت می شود و جزء بزرگترین ناهنجاری های اجتماعی این سریال انیمیشنی محسوب می شود عادی سازی روابط دختران و پسران با یکدیگر ، خب طبیعتاً این روابط نحوه به تصویر کشیدن آن در کشور های غربی مورد پذیرش است ولی در جامعه ایرانی نمی توان این حد از عادی سازی را تحمل کرد. در کل داستان این سریال را می تواند بیشتر برای بزرگسال ها مناسب دانست در صورتی که فضای رنگارگ آن و گرافیک کودکانه آن چیز دیگری می گویند به تعبیر دیگری می توان گفت این سریال (حداقل در جامعه ما) مخاطبش را گم کرده است.

انیمیشن میراکلس هر اندازه که در موضوعات اجتماعی ضعف دارد از جنبه فنی داستان و گرافیک دیدنی دارد.

مضرات کارتون دختر کفشدوزکی

انیمیشن میراکلس هر اندازه که در موضوعات اجتماعی ضعف دارد از جنبه فنی داستان و گرافیک دیدنی دارد که این باعث می شود مخاطبین این پویانمایی توجه به نکات منفی این مجموعه نداشته باشند و این مسئله باعث شکل گیری الگوبرداری غلط در ضمیر ناخودآگاه طرفداران این انیمیشن شود ، این الگو برادری بسیار اشتباه است چنانچه شخصیت های این پویانمایی از هر جنبه دارای نقص اجتماعی هستند. علاوه بر آن ، تحریک جنسی که در این پویانمایی بسیار آشکاراست شخصیت های اصلی این مجموعه با لباس های تنگ و بدنما که به هیچ وجه من الوجود با عرف جامعه ایرانی و اسلامی سازگار نیست. سبک زندگی غربی ، روابط نادرست ، الگوبرداری اشتباه همه و همه عناوینی هستند که کاملا به صورت غیر ارادی تمرکزشان روی ذهن مخاطب می گذارند و آن را هیپنوتیزم می کنند.

بیوگرافی

پیج اینستاگرام نم نمک

این مطلب مفید بود؟
(37 رای)
52.4%

نظر دادن

2 نظرها

  • سونیک چهارشنبه, 15 آذر 1402 14:37 توسط سونیک

    سلام واقعا با حرفتون موافقم

  • بی نام یکشنبه, 07 خرداد 1402 07:49 توسط بی نام

    متاسفانه واقعیت داره همه اینها. اضافه کنید روابط ارباب شرارت با منشی و غیره